• Snart lycklig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Bling Bling, grattis till tvillingar. Det är nog bara ligamenten som känns när du reser dig. Ganska vanligt i början. Oroar du dig, ska du naturligtvis fråga igen. Ingen mening med att oroa dig i onödan. Vi är många som fått lära oss att stå på sig på denna resa.

    Trappa ned medicinen sakta. Jag slutade inte med Progynon och progesteron helt förrän närmare v 16-18 el dyl.

  • Snart lycklig

    Milla, jag har tidigare fått besked från svensk läkare att trappa ned Trombylen några veckor innan bf, då det tar lite tid för den att lämna kroppen. När dr D fick reda på mitt planerade kejsarsnitt den 23/7, meddelade han för någon vecka sedan att jag genast måste sluta med den. Han skrev att jag inte behövde den längre och han är ju samtidigt så noga med att följa min HF.

    Fråga om det så snart som möjligt om du inte fått klara besked.

  • Snart lycklig

    Redan, tänk vad bra det går. Du ska se att det fortsätter så. Tiden fram till v 24 kommer gå fort. Bra att de har superkoll på dig. Kommer inte ihåg, men tänker ni kolla kön?

  • Snart lycklig

    TyckOmMig, härligt att ni alla nu fått komma hem. Förvånande snabbt. Hoppas ni mår bra och att pojkarna växer på sig.

    Igår var jag på 33+0, som när du snittades.

    Ego: Jag fick igår åka in på förlossningen igen för kontroll, då jag på morgonen upptäckte brunröda flytningar/blödningar. Förra gången var det mörkbruna. Allt kollades. Det var endast gammalt blod. Ingen fara. Tappen stängd, 4 cm, ctg bra, även om jag fick göra två sittningar innan de var nöjda. Högt blodtryck, men efter morgondosen av medicin, så godkändes det. Ingen äggvita i urinen. Konstigt att det försvunnit. Moderkakan fortf helt för utgången.

    Dock ny koll av allt idag igen, morgonurin, idag också blodprover, UL/VUL och sedan specen. Detta var bokat sedan tidigare. Förlossningen tyckte det var perfekt med ny koll idag, även om jag kollades igår!

    Snart har jag träffat alla BM och läkare på specen/förlossningen på KS. Likaså är jag väl igenkänd på blodprovstagningen på KS. Idag fick jag lova att komma och visa upp bebisen efter semestertiderna är förbi. De är så gulliga!

  • Snart lycklig
    Frk Röd skrev 2015-06-25 18:31:15 följande:

    TyckOmMig, skönt att få komma hem och att allt har gått så bra med dina små pojkar. Antar att det blir fullt upp nu framöver:)

    Redan, låter jättebra. Man får vara glad för alla lättnadens suckar man får dra. Det är inte helt orosfritt att vara gravid:)

    Jag har varit på inskrivning på MVC idag. Kommer få gå på kontroller varannan vecka från vecka 20 sen blir det även "besök" på specialist mödravård. Närmast väntar KUB om ca 2 veckor.


    Spännande, nu har du kommit en bit på denna "resa".
  • Snart lycklig

    Bullen, usch vad du fick gå igenom. Faktiskt hört det förr, ingen rolig upplevelse med vändningsförsök. Tänk vad nära du nu är! Vilken sjukhus har ni önskat föda på?

  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2015-06-27 13:23:43 följande:

    Var moderkaka hamnar är bara moder natur som styr.


    Exak! Otur, skulle jag vilja säga. Läste någonstans att det drabbade omkring 0,5-1,0%. Det hade fasiken varit lika "lätt" eller "lättare" statistiskt att bli gravid på egen hand, men icke det.
  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2015-06-27 14:24:05 följande:

    SL är bebis kvar i magen? Hur mår du?

    Blomman, andas! Sov drick och pumpa på:) det löser sig....


    Ja, bebis är kvar i magen. :) Bebis mår bra. Glädjande nog har jag inte havandeskapsförgiftning. Enkelt förklarat, när det är så att äggvitan inte längre syns på mätningar med stickan och inte heller några avvikelser på morgonurinet på labbet, så har den begynnande HF inte blivit ngn diagnos för att jag verkligen har det. Däremot kan jag när som helst få det, men jag har inte det nu, var läkaren mkt tydlig med. Det är ju bra! (Nu tar mitt batteri slut, berättar mera senare.)
Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus