• Snart lycklig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Tack för er förståelse! Faktiskt tror jag min ålder kommer in lite här. Dessutom +24 kg på det och i stort sett ingen sömn. Går inte att sova, täppt i näsan, supertorr i munnen, vaknar i ett och måste då kissa. Detta sker typ en gång i timmen. Har superont i mina fötter, dock ej vaderna, och det beror ju naturligtvis på min tyngd och massor av vätska i de vanligtvis mkt spinkiga och smala små fötterna. Jag är liksom rund under fötterna, alltså noll berusad. ;)

    Lyckligtvis bor jag mkt nära Karolinska, så jag kan lugnt hålla mig hemma i lägenheten flr den saken, men lägenhet på sommaren är ngt jag avskyr. Dock tycker jag det fläktar liiiiite nu gm alla öppna fönster och balkongdörrarna.

    Sover mest inomhus och ni vet hur degig man blir då.

    Kram tjejer.

  • Snart lycklig

    Ego: Igår söndag 5/7 föddes världens sötaste lille kille. Akut kejsarsnitt i 34+3. Allt gick bra. Lillkillen är så frisk och behöver inte andningshjälp.

    Berättar mera senare.

  • Snart lycklig

    Förlåt att jag inte läser och kommenterar judt nu, men ändå kommer medlem fråga. Allt pga av tidsbrist. :)

    Jag får inte igång amningen. Jag pumpar och pumpar, blir galen snart. Gråtit mest hela dagen för detta. Det kommer bara lite ibland, typ max en 1 ml spruta. Jag vill verkligen amma! Har ni några tips? Snälla ge mig dem i så fall.

    Har inte glömt er! Kram.

  • Snart lycklig
    zaq1234 skrev 2015-07-12 19:19:06 följande:

    Snart Lycklig..förstår dig så väl. Mitt grund tips till dig är att inte ge upp hur jobbigt det än är. Jag hade väldiga problem sist, fick igång amningen efter 2 månader tror jag det var, fick nya råd av varenda bm på sjukhuset, typ var 5 timme..på 3 dagar hade jag nog fått 11 olika sätt att angripa det på....jag blev tokig...kändes som man nästan fick skäll av den nya som kom typ" hur kan du göra på det viset" då man precis lytt den som var innan. Efter att vi kom hem åkte jag till amningsjouren på sös eller vad den hette...flera ggr i veckan. Hade en jätte pump maskin hemma, fick mjölkstockning etc...men tyvärr kan jag inte ge några specifika tips...jag fick igång det lättast då jag låg ner..lättare för bebis att få grepp..men mitt tips som sagt att hur tufft det än är..kämpa ett tag till för när ni väl får grepp på det, så är det så smidigt o nyttigt för er båda...styrke kram till dig!!


    Tack snälla för svar. Jag har en pump på rummet som jag kämpar med efter han legat och försökt suga vid bröstet i samband med sondmatning och sedan legat och gosat ett tag. :) Då kör jag 15 min, båda brösten samtidigt. (Sedan kanske lite mat till mig och sedan är det bara att börja om.........)

    De ska ringa Amningshjälpen imorgon, när det är vardag.

    Känner igen det där med olika råd från de som faktiskt borde vara eniga här inom vården.
  • Snart lycklig

    Tack raringar för era fantastiska svar! Blödig som jag är, rinner tårarna.

    Lycka till Frk Röd!

    Så bedårande barn TyckOmMig.

    Kram på er.

  • Snart lycklig

    Grattis till era pojkar Skade och Milla.

    Skade, vi var ju på neo drygt två veckor, både på Karolinska samt Södersjukhuset här i Sthlm. De är fantastiskt duktiga. Vår pojke vägde dock lite mera, 2308 gr, och allt har gått jättebra med honom. Vi kom hem i tisdags, men får nu daglig hemsjukvård.

    Vår kille sondas fortf, efter att jag i 10+10 min försökt att amma honom. Ser inte så lovande ut med amningen. Pumpar dock fortf, men det kommer fortf buss några ml. Lillen har börjat suga bättre och det är mkt bättre "hjälpmedel" än pumpen, så vi får se hur det går.

    Ni ska vara så glada, ni som kan amma era barn på en gång (om det nu är ngt som ni önskar, alla vill ju inte). Detta håller på att knäcka mig en smula. Det i kombination med avsaknad av sömn.

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus