• Anonym (Kris)

    När krisade ni som värst efter otrohet

    Min man har varit otrogen med samma tjej i över ett år. Jag har valt att fortsätta tillsammans med honom. Det har nu gått fyra månader och det går ok. Vi kan prata, ibland bra, ibland dåligt. Tilliten är totalförstörd. När var det som värst för er andra som fortsatt efter otrohet. När krisade ni som värst efter att det uppdagats. Direkt, efter några månader, något år? Älskar honom, men Vill inte kämpa i onödan om det ändå inte fungerar i slutändan. Kommer man över det? Vi har barn som dessutom vet om det och har mått dåligt. Utåt håller vi fasaden.

  • Svar på tråden När krisade ni som värst efter otrohet
  • MR Human
    Ensombryrsig skrev 2018-02-15 14:29:53 följande:
    TS, jag ser nu att jag kanske ledde in till att någon skulle be mig skriva mer om det min fru har skrivit. Detta är din tråd om din tragiska situation och det är absolut inte min mening att kapa den från dig. Ber om ursäkt!

    Men nu var det du som bad mig visa, så då förutsätter jag att det är ok

    Min fru har i sin telefon, skrivit anteckningar. Hon har skrivit sina tankar och känslor, för sig själv. Som en dagbok. Detta kom jag över av en tillfällighet och har det sparat. En av mina "favorit-anteckningar" är en väldigt lång text. Inget hon har visat eller skrivit till honom, utan bara sig själv. Den är skriven i omgångar. Jag vet inte när hon började skriva den men jag vet att hon skrev i den som senast 1 månad innan jag konfronterade henne. Och det är naturligtvis inte mig ho skriver om. Mig nämner hon inte en enda gång...

    Glöm nu inte bort att när jag konfronterade min fru, gav hon mig "sanningen" att där var INGA känslor inblandade alls i hennes förhållande med ex:et. Det var bara kul med bekräftelsen...

    JAG VARNAR ALLA REDAN NU FÖR ATT DET ÄR MYCKET TEXT!
    Orkar ni inte läsa långa texter, sluta då läsa redan nu.

    Ni som orkar, får gärna återkomma med tankar och tycken.

    "Jag älskar dig" är orden som ekar i mitt huvud. "Jag behöver dig" är orden som värker i mitt bröst. "Jag saknar dig" är orden som fyller min själ.
    Varje dag, timme och minut är som en evighet utan dig, och jag vet inte hur jag ska stå ut en enda sekund till.

    Snälla älska mig så djupt som jag älskar dig, sakna mig så innerligt som jag saknar dig, och behöv mig så desperat som jag behöver dig...
    Jag är vilsen utan dig, jag är tom, jag är ensam, jag är halv, jag är bara jag... Jag vill vara din.

    Jag tänker på dig hela tiden. På vad du gör, hur du mår, vad du tänker på. Om du är glad eller nere...hur mycket du tänker på mig...tänker du på mig alls? Finns jag med dig så som du finns med mig? I allt du gör, i allt du drömmer, i allt du tänker, vill och önskar?

    Jag vill ge dig allt. Hela mig. Precis så som jag är. Trött, slutkörd, färdig, förbrukad, frustrerad, vilsen, förvirrad, orolig och rädd. Jag hade velat att du fångade mig, höll om mig och berättade att nu är det du och jag. Bara vi. Sen hade jag velat att du älskade mig. Mig, bara mig.
    Då, bara då, kan jag ge dig mig.
    Det är min stora dröm, min hemlighet.

    Jag saknar känslan av att vara din. Känslan att vara det du vill ha, det du beundrar, den du längtar efter, den du prioriterar främst. Jag älskar känslan du kan fylla mig med. En känsla av att vara den mest fantastiska människan som finns... Bara du kan få mig känna så. Men bara du kan få mig känna mig oönskad som jag gör just nu.

    Jag hatar att jag inte fungerar utan dig!!!! Jag avskyr att känna sorgen och saknaden äta upp mig. Jag föraktar mig själv för jag inte kan kontrollera mina känslor. Jag skäms för att jag är så svag. Jag vill inte behöva dig för att fungera. Jävla du!!

    När längtan blir såhär svår, såhär smärtsamt naken och blottad...känns det som om jag ska drunkna... Klumpen i halsen värker, luften i lungorna spänner, sorgen i hjärtat ömmar, tankarna dansar i mitt huvud...snubblar, faller, reser sig igen, bara för att åter igen trassla in sig i varandra och falla.
    Med bulor, skrubbsår och tårar som strömmar ner över mina kinder fortsätter jag min kamp, min resa... Mot att finna kraften att leva utan dig.

    När man inser att drömmarna blivit din verklighet och verkligheten som en dröm man vill vakna upp från. Då förstår man hur sorglig man blivit.

    Från början ville du att jag hela tiden skulle berätta hur jag kände. Att jag detaljerat skulle beskriva, för du sa du ville förstå och du ville inte jag någonsin skulle känna så. Du fick mig till och med att lova att alltid göra det.
    Nu, om jag gör det, så svarar du inte ens. Om jag skriver mail så lämnar du de mailen obesvarade. Om jag tar det med dig i telefon så avslutar du samtalet och sen hör jag inte från dig på flera dagar... Hur ska jag kunna känna att jag är viktig för dig? Hur ska jag våga satsa mina känslor på dig?

    Jag rev upp mina sår, slet upp mitt bröst och blottade mitt hjärta... Jag öppnade upp igen...för att låta dig välja...men du valde fel ???? och jag sa hejdå... jag tror det va mitt livs misstag. Vad har jag gjort? Vad har Du gjort...? Varför väljer du aldrig Mig? Jag är ganska underbar.
    Nu ligger jag här igen, som i en hög av misslyckanden, på golvet. Fylld av självförakt, saknad och längtan. Snälla älska Mig. Välj mig. Ta mig. Jag är din

    Fuck. Jag saknar dig så jag mår illa. Fan fan fan. Aldrig igen. Jag trodde ju jag hade kommit över det mesta..att jag byggt upp styrka ???????? Jag är så svag. Så ensam. Så oerhört vilsen.

    Jag är så besviken över att du inte slåss för oss... Att du inte ens försöker fixa detta

    Gud vad jag saknar dig

    Saknar dig vansinnigt idag. Känns ledsamt. Sen tänker jag riktigt noga på vad det är jag saknar med dig och framförallt är det nog den du va förr... Den bekräftelsen du gav, det du fick mig känna, hur du fick mig att må... Men det försvann för länge länge sen. Jag måste försöka komma ihåg det, när det känns såhär svårt.

    Jag saknar dig så mycket. Känns som om mitt hjärta aldrig kommer läka. Snälla hör av dig till mig. Jag står inte ut med tystnaden....

    Jag behöver höra dig min kärlek. Saknaden äter upp mig. Jag står inte ut utan dig

    Önskar du ringde mig, eller sökte upp mig på något vis. Vill känna dig nära. Jag behöver dig

    Livet är så tråkigt utan dig. Dagarna är så långa, känns som om de aldrig tar slut.

    Jag saknar dig. Allt känns meningslöst

    Jag orkar snart inte mer. Känner mig fullkomligt ofullständig utan dig.

    Jag älskar dig

    Jag mår illa av längtan och saknad...

    Du är borta... och verkar inte komma tillbaka till mig. Antar det är över nu ???? min själ, mitt hjärta, min glädje har slocknat utan dig.
    Men i mina drömmar är det vi. Så kommer det alltid vara. Jag är din när du vill ha mig.

    Nu hörde du av dig...vet inte om jag vågar...

    Jag vågade...men du svarade med tystnad. Än en gång valde jag fel. Varför fortsätter jag utsätta mig för detta...?

    Sitter och funderar...är det så att jag behöver dig för att vara lycklig? Kan jag verkligen inte bli det utan dig? Hur kan det vara så...?

    Kontakten är igång, åh lycka. Ångesten börjar lätta och jag har sovit hela natten för första gången på flera veckor. Det känns härligt... Hoppas så att han ger det en rättvis chans nu.

    En dag, en dag fick jag känna mig önskad och efterlängtad.
    Sen återgick du till att låta mig vänta...vänta och undra.

    Jag bad dig ju inte höra av dig förrän du va redo...förstår du inte att du gör mig ledsen. Du krossar mitt hjärta...jag vet inte hur jag ska hantera situationen. Du kallar mig älskling och säger att du vill ha mig, men visar mig motsatsen. Varför gör du så när du vet att jag blir ledsen?
    Ditt jävla rövhål

    Ok...se det som en sysselsättning. Ett tidsfördriv. Plocka ut känslorna och tillfredsställ dina begär istället. Han kan inte ge dig kärleken du saknar och önskar...men han kan ge njutningen.
    Kom bara ihåg att inte ge mer än du får! Önska inget, hoppas inget. Lek, bara lek. Eller gå.

    Jag leker men det gör ont. Jag vill ha allt. Men ändå inte. Jag skulle aldrig byta. Finns inget förtroende men ändå är det den enda jag vill ha. För tusan vad ska jag ta mig till... Nu är han här men jag vill bara han ska gå. Jag känner inte att han ger tillräckligt. Är jag aldrig nöjd...? Jag känner mig som ett tidsfördriv. Jag vill vara allt. Hela hans värld.

    Beslut... Vi kan leka. Hålla lusten brinnande och slippa längta hjärtat i bitar.
    Men det är svart & vitt.... Jag träffar dig och ger dig det du vill ha när jag fått det jag vill ha. När du får mig att känna som jag gjorde i början. Som den viktigaste. Som den enda.

    Vad är det du vill mig? Varför drar du igång allt igen när du inte är redo? Förstår du inte att jag blir ledsen?

    Du ger mig ingen tid. Jag känner mig oviktig. Varför vill du inte prata med mig?

    Jag gjorde det. Jag sa åt honom att jag inte ville mer. Att han va självisk. Att han inte fanns här för mig när jag behövde honom. Att jag inte kan stanna. Att jag vill avsluta helt. Han sa okej och bad mig inte bli arg och radera mailen om några dagar... Vad menar han med det...? Varför är han en sån hemsk människa? Varför måste jag vara förälskad i en sån? Vad är det för fel på mig!?
    Och nu...nu har jag så ont. I varje cell. Jag känner att jag faller itu. Inte bara mitt hjärta. Utan hela jag, varje cell... Jag kan inte andas, jag kan inte finnas. Han älskar inte mig. Han har aldrig gjort det. Han har bara velat erövra ett sista ligg... Hur kan jag låta mig känna så här? Jag hatar mig själv. Hatar hatar hatar.
    Jag behöver hjälp... Och jag vet inte vart jag ska få den."
    Lyssna nu! Din fru älskar en annan man. Jag skulle vilja gå så långt som att säga att hon t om är besatt av den mannen. Du säger att du väntar på ett bevis? Om inte detta är ett bevis så vet jag inte.. Jag tycker så synd om dig. Du måste lämna denna kvinna innan du totalt förlorar dig själv!
  • Anonym (härdad)
    Ensombryrsig skrev 2018-02-15 14:29:53 följande:

    TS, jag ser nu att jag kanske ledde in till att någon skulle be mig skriva mer om det min fru har skrivit. Detta är din tråd om din tragiska situation och det är absolut inte min mening att kapa den från dig. Ber om ursäkt!

    Men nu var det du som bad mig visa, så då förutsätter jag att det är ok

    Min fru har i sin telefon, skrivit anteckningar. Hon har skrivit sina tankar och känslor, för sig själv. Som en dagbok. Detta kom jag över av en tillfällighet och har det sparat. En av mina "favorit-anteckningar" är en väldigt lång text. Inget hon har visat eller skrivit till honom, utan bara sig själv. Den är skriven i omgångar. Jag vet inte när hon började skriva den men jag vet att hon skrev i den som senast 1 månad innan jag konfronterade henne. Och det är naturligtvis inte mig ho skriver om. Mig nämner hon inte en enda gång...

    Glöm nu inte bort att när jag konfronterade min fru, gav hon mig "sanningen" att där var INGA känslor inblandade alls i hennes förhållande med ex:et. Det var bara kul med bekräftelsen...

    JAG VARNAR ALLA REDAN NU FÖR ATT DET ÄR MYCKET TEXT!

    Orkar ni inte läsa långa texter, sluta då läsa redan nu.

    Ni som orkar, får gärna återkomma med tankar och tycken.

    "Jag älskar dig" är orden som ekar i mitt huvud. "Jag behöver dig" är orden som värker i mitt bröst. "Jag saknar dig" är orden som fyller min själ.

    Varje dag, timme och minut är som en evighet utan dig, och jag vet inte hur jag ska stå ut en enda sekund till.

    Snälla älska mig så djupt som jag älskar dig, sakna mig så innerligt som jag saknar dig, och behöv mig så desperat som jag behöver dig...

    Jag är vilsen utan dig, jag är tom, jag är ensam, jag är halv, jag är bara jag... Jag vill vara din.

    Jag tänker på dig hela tiden. På vad du gör, hur du mår, vad du tänker på. Om du är glad eller nere...hur mycket du tänker på mig...tänker du på mig alls? Finns jag med dig så som du finns med mig? I allt du gör, i allt du drömmer, i allt du tänker, vill och önskar?

    Jag vill ge dig allt. Hela mig. Precis så som jag är. Trött, slutkörd, färdig, förbrukad, frustrerad, vilsen, förvirrad, orolig och rädd. Jag hade velat att du fångade mig, höll om mig och berättade att nu är det du och jag. Bara vi. Sen hade jag velat att du älskade mig. Mig, bara mig.

    Då, bara då, kan jag ge dig mig.

    Det är min stora dröm, min hemlighet.

    Jag saknar känslan av att vara din. Känslan att vara det du vill ha, det du beundrar, den du längtar efter, den du prioriterar främst. Jag älskar känslan du kan fylla mig med. En känsla av att vara den mest fantastiska människan som finns... Bara du kan få mig känna så. Men bara du kan få mig känna mig oönskad som jag gör just nu.

    Jag hatar att jag inte fungerar utan dig!!!! Jag avskyr att känna sorgen och saknaden äta upp mig. Jag föraktar mig själv för jag inte kan kontrollera mina känslor. Jag skäms för att jag är så svag. Jag vill inte behöva dig för att fungera. Jävla du!!

    När längtan blir såhär svår, såhär smärtsamt naken och blottad...känns det som om jag ska drunkna... Klumpen i halsen värker, luften i lungorna spänner, sorgen i hjärtat ömmar, tankarna dansar i mitt huvud...snubblar, faller, reser sig igen, bara för att åter igen trassla in sig i varandra och falla.

    Med bulor, skrubbsår och tårar som strömmar ner över mina kinder fortsätter jag min kamp, min resa... Mot att finna kraften att leva utan dig.

    När man inser att drömmarna blivit din verklighet och verkligheten som en dröm man vill vakna upp från. Då förstår man hur sorglig man blivit.

    Från början ville du att jag hela tiden skulle berätta hur jag kände. Att jag detaljerat skulle beskriva, för du sa du ville förstå och du ville inte jag någonsin skulle känna så. Du fick mig till och med att lova att alltid göra det.

    Nu, om jag gör det, så svarar du inte ens. Om jag skriver mail så lämnar du de mailen obesvarade. Om jag tar det med dig i telefon så avslutar du samtalet och sen hör jag inte från dig på flera dagar... Hur ska jag kunna känna att jag är viktig för dig? Hur ska jag våga satsa mina känslor på dig?

    Jag rev upp mina sår, slet upp mitt bröst och blottade mitt hjärta... Jag öppnade upp igen...för att låta dig välja...men du valde fel ???? och jag sa hejdå... jag tror det va mitt livs misstag. Vad har jag gjort? Vad har Du gjort...? Varför väljer du aldrig Mig? Jag är ganska underbar.

    Nu ligger jag här igen, som i en hög av misslyckanden, på golvet. Fylld av självförakt, saknad och längtan. Snälla älska Mig. Välj mig. Ta mig. Jag är din

    Fuck. Jag saknar dig så jag mår illa. Fan fan fan. Aldrig igen. Jag trodde ju jag hade kommit över det mesta..att jag byggt upp styrka ???????? Jag är så svag. Så ensam. Så oerhört vilsen.

    Jag är så besviken över att du inte slåss för oss... Att du inte ens försöker fixa detta

    Gud vad jag saknar dig

    Saknar dig vansinnigt idag. Känns ledsamt. Sen tänker jag riktigt noga på vad det är jag saknar med dig och framförallt är det nog den du va förr... Den bekräftelsen du gav, det du fick mig känna, hur du fick mig att må... Men det försvann för länge länge sen. Jag måste försöka komma ihåg det, när det känns såhär svårt.

    Jag saknar dig så mycket. Känns som om mitt hjärta aldrig kommer läka. Snälla hör av dig till mig. Jag står inte ut med tystnaden....

    Jag behöver höra dig min kärlek. Saknaden äter upp mig. Jag står inte ut utan dig

    Önskar du ringde mig, eller sökte upp mig på något vis. Vill känna dig nära. Jag behöver dig

    Livet är så tråkigt utan dig. Dagarna är så långa, känns som om de aldrig tar slut.

    Jag saknar dig. Allt känns meningslöst

    Jag orkar snart inte mer. Känner mig fullkomligt ofullständig utan dig.

    Jag älskar dig

    Jag mår illa av längtan och saknad...

    Du är borta... och verkar inte komma tillbaka till mig. Antar det är över nu ???? min själ, mitt hjärta, min glädje har slocknat utan dig.

    Men i mina drömmar är det vi. Så kommer det alltid vara. Jag är din när du vill ha mig.

    Nu hörde du av dig...vet inte om jag vågar...

    Jag vågade...men du svarade med tystnad. Än en gång valde jag fel. Varför fortsätter jag utsätta mig för detta...?

    Sitter och funderar...är det så att jag behöver dig för att vara lycklig? Kan jag verkligen inte bli det utan dig? Hur kan det vara så...?

    Kontakten är igång, åh lycka. Ångesten börjar lätta och jag har sovit hela natten för första gången på flera veckor. Det känns härligt... Hoppas så att han ger det en rättvis chans nu.

    En dag, en dag fick jag känna mig önskad och efterlängtad.

    Sen återgick du till att låta mig vänta...vänta och undra.

    Jag bad dig ju inte höra av dig förrän du va redo...förstår du inte att du gör mig ledsen. Du krossar mitt hjärta...jag vet inte hur jag ska hantera situationen. Du kallar mig älskling och säger att du vill ha mig, men visar mig motsatsen. Varför gör du så när du vet att jag blir ledsen?

    Ditt jävla rövhål

    Ok...se det som en sysselsättning. Ett tidsfördriv. Plocka ut känslorna och tillfredsställ dina begär istället. Han kan inte ge dig kärleken du saknar och önskar...men han kan ge njutningen.

    Kom bara ihåg att inte ge mer än du får! Önska inget, hoppas inget. Lek, bara lek. Eller gå.

    Jag leker men det gör ont. Jag vill ha allt. Men ändå inte. Jag skulle aldrig byta. Finns inget förtroende men ändå är det den enda jag vill ha. För tusan vad ska jag ta mig till... Nu är han här men jag vill bara han ska gå. Jag känner inte att han ger tillräckligt. Är jag aldrig nöjd...? Jag känner mig som ett tidsfördriv. Jag vill vara allt. Hela hans värld.

    Beslut... Vi kan leka. Hålla lusten brinnande och slippa längta hjärtat i bitar.

    Men det är svart & vitt.... Jag träffar dig och ger dig det du vill ha när jag fått det jag vill ha. När du får mig att känna som jag gjorde i början. Som den viktigaste. Som den enda.

    Vad är det du vill mig? Varför drar du igång allt igen när du inte är redo? Förstår du inte att jag blir ledsen?

    Du ger mig ingen tid. Jag känner mig oviktig. Varför vill du inte prata med mig?

    Jag gjorde det. Jag sa åt honom att jag inte ville mer. Att han va självisk. Att han inte fanns här för mig när jag behövde honom. Att jag inte kan stanna. Att jag vill avsluta helt. Han sa okej och bad mig inte bli arg och radera mailen om några dagar... Vad menar han med det...? Varför är han en sån hemsk människa? Varför måste jag vara förälskad i en sån? Vad är det för fel på mig!?

    Och nu...nu har jag så ont. I varje cell. Jag känner att jag faller itu. Inte bara mitt hjärta. Utan hela jag, varje cell... Jag kan inte andas, jag kan inte finnas. Han älskar inte mig. Han har aldrig gjort det. Han har bara velat erövra ett sista ligg... Hur kan jag låta mig känna så här? Jag hatar mig själv. Hatar hatar hatar.

    Jag behöver hjälp... Och jag vet inte vart jag ska få den."


    Men vad är det för bevis du letar efter?

    Allt står ju redan klart och tydligt i det du citerat.

    Hon älskar inte dig hon älskar honom

    Du betyder inget för henne han betyder allt

    Den enda anledningen till att hon är kvar är kvar med dig är för att han inte vill ha henne till något annat än sex och trotts det tycker hon ändå om honom mer än dig

    Så vad är det du letar efter? Att hon ska säga det rakt ut? Du förstår väl att det aldrig kommer hända?
    Ensombryrsig skrev 2018-02-15 14:29:53 följande:

    TS, jag ser nu att jag kanske ledde in till att någon skulle be mig skriva mer om det min fru har skrivit. Detta är din tråd om din tragiska situation och det är absolut inte min mening att kapa den från dig. Ber om ursäkt!

    Men nu var det du som bad mig visa, så då förutsätter jag att det är ok

    Min fru har i sin telefon, skrivit anteckningar. Hon har skrivit sina tankar och känslor, för sig själv. Som en dagbok. Detta kom jag över av en tillfällighet och har det sparat. En av mina "favorit-anteckningar" är en väldigt lång text. Inget hon har visat eller skrivit till honom, utan bara sig själv. Den är skriven i omgångar. Jag vet inte när hon började skriva den men jag vet att hon skrev i den som senast 1 månad innan jag konfronterade henne. Och det är naturligtvis inte mig ho skriver om. Mig nämner hon inte en enda gång...

    Glöm nu inte bort att när jag konfronterade min fru, gav hon mig "sanningen" att där var INGA känslor inblandade alls i hennes förhållande med ex:et. Det var bara kul med bekräftelsen...

    JAG VARNAR ALLA REDAN NU FÖR ATT DET ÄR MYCKET TEXT!

    Orkar ni inte läsa långa texter, sluta då läsa redan nu.

    Ni som orkar, får gärna återkomma med tankar och tycken.

    "Jag älskar dig" är orden som ekar i mitt huvud. "Jag behöver dig" är orden som värker i mitt bröst. "Jag saknar dig" är orden som fyller min själ.

    Varje dag, timme och minut är som en evighet utan dig, och jag vet inte hur jag ska stå ut en enda sekund till.

    Snälla älska mig så djupt som jag älskar dig, sakna mig så innerligt som jag saknar dig, och behöv mig så desperat som jag behöver dig...

    Jag är vilsen utan dig, jag är tom, jag är ensam, jag är halv, jag är bara jag... Jag vill vara din.

    Jag tänker på dig hela tiden. På vad du gör, hur du mår, vad du tänker på. Om du är glad eller nere...hur mycket du tänker på mig...tänker du på mig alls? Finns jag med dig så som du finns med mig? I allt du gör, i allt du drömmer, i allt du tänker, vill och önskar?

    Jag vill ge dig allt. Hela mig. Precis så som jag är. Trött, slutkörd, färdig, förbrukad, frustrerad, vilsen, förvirrad, orolig och rädd. Jag hade velat att du fångade mig, höll om mig och berättade att nu är det du och jag. Bara vi. Sen hade jag velat att du älskade mig. Mig, bara mig.

    Då, bara då, kan jag ge dig mig.

    Det är min stora dröm, min hemlighet.

    Jag saknar känslan av att vara din. Känslan att vara det du vill ha, det du beundrar, den du längtar efter, den du prioriterar främst. Jag älskar känslan du kan fylla mig med. En känsla av att vara den mest fantastiska människan som finns... Bara du kan få mig känna så. Men bara du kan få mig känna mig oönskad som jag gör just nu.

    Jag hatar att jag inte fungerar utan dig!!!! Jag avskyr att känna sorgen och saknaden äta upp mig. Jag föraktar mig själv för jag inte kan kontrollera mina känslor. Jag skäms för att jag är så svag. Jag vill inte behöva dig för att fungera. Jävla du!!

    När längtan blir såhär svår, såhär smärtsamt naken och blottad...känns det som om jag ska drunkna... Klumpen i halsen värker, luften i lungorna spänner, sorgen i hjärtat ömmar, tankarna dansar i mitt huvud...snubblar, faller, reser sig igen, bara för att åter igen trassla in sig i varandra och falla.

    Med bulor, skrubbsår och tårar som strömmar ner över mina kinder fortsätter jag min kamp, min resa... Mot att finna kraften att leva utan dig.

    När man inser att drömmarna blivit din verklighet och verkligheten som en dröm man vill vakna upp från. Då förstår man hur sorglig man blivit.

    Från början ville du att jag hela tiden skulle berätta hur jag kände. Att jag detaljerat skulle beskriva, för du sa du ville förstå och du ville inte jag någonsin skulle känna så. Du fick mig till och med att lova att alltid göra det.

    Nu, om jag gör det, så svarar du inte ens. Om jag skriver mail så lämnar du de mailen obesvarade. Om jag tar det med dig i telefon så avslutar du samtalet och sen hör jag inte från dig på flera dagar... Hur ska jag kunna känna att jag är viktig för dig? Hur ska jag våga satsa mina känslor på dig?

    Jag rev upp mina sår, slet upp mitt bröst och blottade mitt hjärta... Jag öppnade upp igen...för att låta dig välja...men du valde fel ???? och jag sa hejdå... jag tror det va mitt livs misstag. Vad har jag gjort? Vad har Du gjort...? Varför väljer du aldrig Mig? Jag är ganska underbar.

    Nu ligger jag här igen, som i en hög av misslyckanden, på golvet. Fylld av självförakt, saknad och längtan. Snälla älska Mig. Välj mig. Ta mig. Jag är din

    Fuck. Jag saknar dig så jag mår illa. Fan fan fan. Aldrig igen. Jag trodde ju jag hade kommit över det mesta..att jag byggt upp styrka ???????? Jag är så svag. Så ensam. Så oerhört vilsen.

    Jag är så besviken över att du inte slåss för oss... Att du inte ens försöker fixa detta

    Gud vad jag saknar dig

    Saknar dig vansinnigt idag. Känns ledsamt. Sen tänker jag riktigt noga på vad det är jag saknar med dig och framförallt är det nog den du va förr... Den bekräftelsen du gav, det du fick mig känna, hur du fick mig att må... Men det försvann för länge länge sen. Jag måste försöka komma ihåg det, när det känns såhär svårt.

    Jag saknar dig så mycket. Känns som om mitt hjärta aldrig kommer läka. Snälla hör av dig till mig. Jag står inte ut med tystnaden....

    Jag behöver höra dig min kärlek. Saknaden äter upp mig. Jag står inte ut utan dig

    Önskar du ringde mig, eller sökte upp mig på något vis. Vill känna dig nära. Jag behöver dig

    Livet är så tråkigt utan dig. Dagarna är så långa, känns som om de aldrig tar slut.

    Jag saknar dig. Allt känns meningslöst

    Jag orkar snart inte mer. Känner mig fullkomligt ofullständig utan dig.

    Jag älskar dig

    Jag mår illa av längtan och saknad...

    Du är borta... och verkar inte komma tillbaka till mig. Antar det är över nu ???? min själ, mitt hjärta, min glädje har slocknat utan dig.

    Men i mina drömmar är det vi. Så kommer det alltid vara. Jag är din när du vill ha mig.

    Nu hörde du av dig...vet inte om jag vågar...

    Jag vågade...men du svarade med tystnad. Än en gång valde jag fel. Varför fortsätter jag utsätta mig för detta...?

    Sitter och funderar...är det så att jag behöver dig för att vara lycklig? Kan jag verkligen inte bli det utan dig? Hur kan det vara så...?

    Kontakten är igång, åh lycka. Ångesten börjar lätta och jag har sovit hela natten för första gången på flera veckor. Det känns härligt... Hoppas så att han ger det en rättvis chans nu.

    En dag, en dag fick jag känna mig önskad och efterlängtad.

    Sen återgick du till att låta mig vänta...vänta och undra.

    Jag bad dig ju inte höra av dig förrän du va redo...förstår du inte att du gör mig ledsen. Du krossar mitt hjärta...jag vet inte hur jag ska hantera situationen. Du kallar mig älskling och säger att du vill ha mig, men visar mig motsatsen. Varför gör du så när du vet att jag blir ledsen?

    Ditt jävla rövhål

    Ok...se det som en sysselsättning. Ett tidsfördriv. Plocka ut känslorna och tillfredsställ dina begär istället. Han kan inte ge dig kärleken du saknar och önskar...men han kan ge njutningen.

    Kom bara ihåg att inte ge mer än du får! Önska inget, hoppas inget. Lek, bara lek. Eller gå.

    Jag leker men det gör ont. Jag vill ha allt. Men ändå inte. Jag skulle aldrig byta. Finns inget förtroende men ändå är det den enda jag vill ha. För tusan vad ska jag ta mig till... Nu är han här men jag vill bara han ska gå. Jag känner inte att han ger tillräckligt. Är jag aldrig nöjd...? Jag känner mig som ett tidsfördriv. Jag vill vara allt. Hela hans värld.

    Beslut... Vi kan leka. Hålla lusten brinnande och slippa längta hjärtat i bitar.

    Men det är svart & vitt.... Jag träffar dig och ger dig det du vill ha när jag fått det jag vill ha. När du får mig att känna som jag gjorde i början. Som den viktigaste. Som den enda.

    Vad är det du vill mig? Varför drar du igång allt igen när du inte är redo? Förstår du inte att jag blir ledsen?

    Du ger mig ingen tid. Jag känner mig oviktig. Varför vill du inte prata med mig?

    Jag gjorde det. Jag sa åt honom att jag inte ville mer. Att han va självisk. Att han inte fanns här för mig när jag behövde honom. Att jag inte kan stanna. Att jag vill avsluta helt. Han sa okej och bad mig inte bli arg och radera mailen om några dagar... Vad menar han med det...? Varför är han en sån hemsk människa? Varför måste jag vara förälskad i en sån? Vad är det för fel på mig!?

    Och nu...nu har jag så ont. I varje cell. Jag känner att jag faller itu. Inte bara mitt hjärta. Utan hela jag, varje cell... Jag kan inte andas, jag kan inte finnas. Han älskar inte mig. Han har aldrig gjort det. Han har bara velat erövra ett sista ligg... Hur kan jag låta mig känna så här? Jag hatar mig själv. Hatar hatar hatar.

    Jag behöver hjälp... Och jag vet inte vart jag ska få den."


    Men vad är det du söker? Allt står ju redan där klart och tydligt.

    Hon älskar inte dig hon älskar honom

    Du betyder inget han betyder allt

    Den enda anledningen till att hon är kvar med dig är för att han inte vill ha henne annat än för sex.

    Så vad är det du väntar på? Att hon ska säga det rakt ut? Du förstår väl att det aldrig kommer hända?
  • Anonym (Hej)
    Ensombryrsig skrev 2018-02-15 14:29:53 följande:

    Din text


    Ja, jag måste säga som de andra. Lämna henne nu. Hon älskar honom. Tyvärr.

    Hur har du kommit över detta? Visade hon dig eller har du hackat dig in i hennes telefon? Ber om ursäkt om du redan har svarat på detta.
  • Ensombryrsig

    Tack alla för era svar!

    Jag söker inte aktivt efter något längre. Klart att jag kollar om jag för chansen, men behovet av att ha mer bevis försvinner mer och mer.

    Jag har levt (och lever) i en vansinnig förnekelse. Som en annan skrev här, så har jag under snart ett år, säkert fått över 500 tips och råd för att ta mig ut förnekelsen. Men den har tagit hårt fäste i mig. Men jag inser mer varje dag, vad han betyder för henne.

    Jag kom över det av ren händelse. Jag kunde hennes kod till telefonen förr. När jag hittade mailen, sökte jag vidare på andra ställen i telefonen.

    Men som jag skrivit innan, så bytte hon kod.

    Så nu kan jag bara gissa vad där finns i den.

    Sen vet jag att om de fortfarande har kontakt, så ör de ännu mer försiktiga nu. Jag hade aldrig fått mer bevis, ens om jag fortsatte söka.

  • Ensombryrsig

    TS, hur mår DU?

    Var är du i dina känslor?

    Hur går det för dig/er?

    Många svar, tankar och andras historier i tråden.

    Hjälper det dig något?

  • Anonym (Kris)
    Ensombryrsig skrev 2018-02-15 21:40:21 följande:

    TS, hur mår DU?

    Var är du i dina känslor?

    Hur går det för dig/er?

    Många svar, tankar och andras historier i tråden.

    Hjälper det dig något?


    Vi kämpar vidare. Det kommer jag/vi göra. Vart det leder vet ingen, men jag älskar honom. Söker svar öberallt. Bli ledsen för alla trista slut som många har, men ser också hopp. Vart vi hamnar vet ingen av oss, men nu vill jag överleva det här. Bli av med det mest smärtsamma. Det kommer jag få kämpa med. Vet inte längre vad som hjälper och inte hjälper. Har väl tappat mig själv lite där.
  • Ensombryrsig
    Anonym (Kris) skrev 2018-02-16 15:33:53 följande:
    Vi kämpar vidare. Det kommer jag/vi göra. Vart det leder vet ingen, men jag älskar honom. Söker svar öberallt. Bli ledsen för alla trista slut som många har, men ser också hopp. Vart vi hamnar vet ingen av oss, men nu vill jag överleva det här. Bli av med det mest smärtsamma. Det kommer jag få kämpa med. Vet inte längre vad som hjälper och inte hjälper. Har väl tappat mig själv lite där.
    Bra val, TS!
    Det du gör, är inte att ta ett förhastat beslut som du riskerar att ångra sen.
    Det går att komma förbi en otrohet, det vet jag. Jag har gjort det en gång.
    Och du verkar förstå att det inte blir lätt, att det kommer göra ont och att inget blir som det en gång var. Men med den vetskapen, verkar du ändå känna att det är värt det. Och då ÄR det värt det.

    Jag håller alla tummar och tår för er!
    Fortsätt skriva av dig under resan om du orkar eller om du bara vill ha andras syn och åsikt om saker.

    Styrkekramar till er!

  • Anonym (Hej)

    Jag har precis fått veta att min man har haft kontakt med den andra. Han säger att det bara var för att hon ville prata lite för att hon mådde dåligt. Samtidigt ser jag ju att han ser orolig ut. Kanske han oroar sig för henne? Vet inte riktigt hur jag ska känna just nu...

    Efter hur lång tid tog era respektive upp kontakten igen med den andra? Det kanske finns ett mönster?

  • Anonym (Jag också)
    Anonym (Hej) skrev 2018-02-17 09:14:54 följande:

    Jag har precis fått veta att min man har haft kontakt med den andra. Han säger att det bara var för att hon ville prata lite för att hon mådde dåligt. Samtidigt ser jag ju att han ser orolig ut. Kanske han oroar sig för henne? Vet inte riktigt hur jag ska känna just nu...

    Efter hur lång tid tog era respektive upp kontakten igen med den andra? Det kanske finns ett mönster?


    Jag vet inte när de började ha kontakt igen. Men tog ca 1 år från att första otroheten kom fram till att vi bröt upp. Vi bröt upp för att jag fick veta att de träffades igen
  • Anonym (Hej)
    Anonym (Jag också) skrev 2018-02-17 09:23:56 följande:

    Jag vet inte när de började ha kontakt igen. Men tog ca 1 år från att första otroheten kom fram till att vi bröt upp. Vi bröt upp för att jag fick veta att de träffades igen


    Ok. Tack för svar. Är de fortfarande tillsammans?
Svar på tråden När krisade ni som värst efter otrohet