Inlägg från: Anonym (man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2019-01-29 17:59:02 följande:
    Gällande Trådstarten och dina inlägg:
    Jag kan inte se av dina inlägg i tråden att du ens har brytt dig om att försöka besvara TS frågor och funderingar i trådstarten.
    I stället har du valt att utgå från dig själv, dina egna påhittade scenarior och de allra hemskaste fantasier du förmår, i stället för att beakta TS beskrivning och de svar och förtydligande som hon har kommit med. 
    Du fortsätter bara att gå på om ditt eget och du bemöter TS nästan som om hon skulle ha varit otrogen mot dig.
    Varför har du inte beaktat hennes fakta? Varför har du fokuserat på dina egna fantasier om scenarior i stället för att ens försöka svara på hennes två frågor i trådstarten?
    Yada yada yada, offerkoftan på och snack om allt annat än vad jag faktiskt frågade. Jag ställer frågan igen.....vafan har din "enda sanning" med TS dilemma att göra och varför drar du upp det öht?

    Du säger ju dig vara en sån god lyssnare som tagit åt dig allt TS sagt, men sen drar du upp totalt irrelevanta saker och spinner upp ditt vanliga drev som du kör med i alla trådar.

    Sorry, men jag tror inte för sekund på ditt snack, jag tror att du snarare använder TS som spelpjäs och gör dig själv till hennes bästa kompis för att basunera ut ditt vanliga snack. En taktik du för övrig använt många ggr i andra trådar. Må hända att TS går på ditt snack eftersom det säkert är skönt att få stöttning och medhåll i hennes utsatta situation, men jag tror knappast någon annan i denna tråd tror dig.
  • Anonym (man)
    Anonym (Det hände mig, och hur jag gick vidare.) skrev 2019-01-30 15:18:06 följande:

    Kom precis in i tråden, Vilken spännande historia!


    Jag var i en näst intill identisk situation på mitt jobb för ca 3år sedan. Ska verkligen inte dra hela rubbet men det var väldigt mycket av det du skrivit, långa skype samtal som inte handlade om jobb, smygflörtande och uppbokning av konfrum vi inte behövde använda bara för att sitta och prata i.


    Jag kom till bristningsgränsen när det var att antingen agera på det som byggts upp med kollegan eller berätta för min partner exakt vad som hände (och på så vis få ett automatiskt slut på det)


    Eftersom kärleken, tiden och livet med min partner var viktigare för mig än en attraktion (även om den var väldigt stark) så valde jag att gå hem och berätta ALLT!


    Hur jag kände,


    Varför jag tror att det började från första början,


    Men också att jag nu hade valt att det aldrig skulle få bli mer (att det var därför jag kom och berättade det).


    Att jag på sätt och vis skämts och undanhållt det här aktivt under all tid (även om vi aldrig agerat på känslorna) 


     


    Som jag förstod så blev min partner otroligt ledsen och arg över detta, det är något jag fick ta.


    Men eftersom inget hänt utan att detta bara var känslor som uppkommit av olika anledningar så kunde vi till slut komma vidare och idag lever i ett starkare förhållande där vi berättar mer om våra inre tankar för varandra, direkt när de uppkommer.

    Känslor kan man faktiskt inte styra, det är vad det är, men det kommer oftast av en anledning (nej inte alltid pga att man har ett dåligt förhållande).


    Det man dock kan kontrollera är vad man gör av det.


    I mitt fall bad jag om förlåtelse av min partner för att ha dragit ut på det så länge utan att berätta, det var något jag kände att jag kunde gjort annorlunda när jag ser tillbaka. 


    Vad hände med kollegan då?


    Ja... jag berättade exakt vad jag gjort till kollegan, att jag gått hem och berättat allt för min partner pga och att denne är den jag vill vara med.


    Efter det var det lite skumt på jobbet någon vecka, men vi slutade helt prata med varandra... vi jobbar idag inte på samma arbetsplats och har absolut ingen kontakt på något sätt... Det fanns inte som alternativ att vi skulle vara kompisar på facebook och kunna prata normalt med varandra efteråt... så ja... det tvärdog helt och jag väldigt nöjd med det.


    För mig var det viktigt att känna att NU har jag valt och helt släppa det andra.


    Det är lite av min historia.


    Hoppas det reder ut sig för dig!


     


     


  • Anonym (man)
    Anonym (FYI) skrev 2019-01-29 16:37:22 följande:
    Nej, jag har ingen tanke på att ni skulle vara samma person med olika nic. Har aldrig trott det. Du har en ödmjukare framtoning i din argumentation, och dessutom vet jag, och säkert (man) också, att man inte kan ha samma nic i en och samma trådFlört
    Nja, det går om man vill genom att skapa två olika konton på FL och köra med två parallella sessioner. På så sätt kan man sitta och vara två personer i en och samma tråd och hålla med sig självFlört
  • Anonym (man)
    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2019-01-30 16:58:56 följande:
    Varför har du inte beaktat hennes fakta? Varför har du fokuserat på dina egna fantasier om scenarior i stället för att ens försöka svara på hennes två frågor i trådstarten?
    Om du bläddrar tillbaka så kommer du kanske märka att jag besvarat hennes frågor låååååååångt innan du kom in i bilden, tråden är trotts allt från oktober 2018. 

    Nu har jag svarat på din fråga, kan du svara på varför du öht drar upp din "enda sanning" och på vilket sätt det är relevant för TS som uttryckligen sagt att hon INTE vill vara otrogen? Om du är en sån god lyssnare och hennes nya bästa vän borde du väl förstått det?
  • Anonym (man)
    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2019-01-30 18:33:23 följande:
    Jag har ju precist och exakt besvarat din fråga, jag citerar:

    "Till TS har jag hållit mig till ämnet och till skillnad mot dig så har jag faktiskt svarat utförligt på exakt hennes punkter.

    Det övriga jag har skrivit, t ex om den den enda sanningen, är nästan helt och hållet resonemang, frågor och svar med dig och till andra i tråden (och kanske till dina andra nick?)."

     låååååååångt innan du kom in i bilden
    Den 15 oktober började jag besvara hennes frågor. 
    Tråden startade dagen innan, den 14 oktober.
    Då måste det varit i en annan tråd av TS som du lååååångt innan kom in i bilden?

    Eller var detta återigen ett flagrant sakfel av dig?
    I så fall kanske det skulle vara på sin plast att du medger ditt fel?
    Och på hela den tiden har du inte kommit längre än att repetera ditt mantra?

    Ja men självklart, du repeterar ditt mantra i alla trådar och få samma respons i alla trådar men tycker ändå att det är alla andra som har fel och ska erkänna sina fel.....kanske dags för en reallitycheck?
  • Anonym (man)
    Anonym (Snacka om OT) skrev 2019-02-01 11:24:53 följande:
    Haft behov men inte fått impulser? Hur menar du då? TS vet varför hon är kåt på kollegan. TS har spenderat mer tid med att samtala med kollegan än hon gjort med sin egen man, vilket ledde till att TS blev förälskad i kollegan. När tråden startades visste inte TS detta, men efterhand kom hon till insikt om att det är så det är.
    Frågan är nog snarare varför hon inte drog i handbromsen tidigare. Att påstå att hon inte hade en aaaaaning om att det var på väg att bli såhär är rent skitsnack, TS förstod nog mycket väl var det var på väg, ingen är så blind att man inte fattar när en vänskap börjar övergå i något mer. Det som händer var nog snarare att TS fattade men valde medvetet att dra det vidare, av nyfikenhet, mersmak, eller whatever. Och det är DET TS borde fråga sig istället för att  bara skylla det på förhållandet.

    ALLA förhållanden går upp och ner, de flesta av oss kan bli attraherade av någon annan men ALLA hamnar inte i TS situation, rätt många inser vart det är på väg och drar i handbromsen INNAN det blir som det blev för TS. Varför gjorde inte hon det? Och varför är hon ett år senare fortfarande så tveksam till att sätta stopp för det?

    Visst, alla människor har känslor, men samtidigt hanterar inte alla sina känslor på samma sätt. Det kanske finns en poäng i att försöka lyssna på andra som hanterat sina känslor UTAN att hamna i knipa?
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-01 17:08:01 följande:
    Du har uppenbarligen inte läst nåt av det jag skrivit. Jag har ALDRIG skyllt på mitt förhållande. Det är ditt eget påhitt. Jag vidhåller - som jag gjort hela tiden - att det INTE har med mitt förhållande att göra.

    Och jag har ALDRIG sagt att jag inte hade en aaaaning om att det var på väg - klart jag gjorde, då känslorna kom stegvis?! Och jag tar fullt eget ansvar för att jag är där jag är.

    Lägg inte ord i munnen på mig.
    Det har du väl gjort hela tiden? För du säger ju själv att din man inte beöver veta vad som pågår mellan dig och kollegan och allt du pratat med din man om är ert förhållande?. Om du inte skyller det på förhållandet,, varför pratar du enbart om förhållandet med din man och inte om kollegan?

    Jag har inte påstått att DU sagt att du inte visste vad som var på väg, jag ifrågasatte "snacka om OT" påstående om att du inte visste.
    Anonym (Snacka om OT) skrev 2019-02-01 11:24:53 följande:
    Haft behov men inte fått impulser? Hur menar du då? TS vet varför hon är kåt på kollegan. TS har spenderat mer tid med att samtala med kollegan än hon gjort med sin egen man, vilket ledde till att TS blev förälskad i kollegan. När tråden startades visste inte TS detta, men efterhand kom hon till insikt om att det är så det är.
    Jag har inte lagt ord i din mun
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-01 17:37:57 följande:
    Nej. Jag skyller inte att känslorna uppstått pga min man.

    Det ÄR att lägga orden i min mun. Jag har bara gjort valet att inte berätta vad jag känt under denna period för min man. Att jag och kollegan fikar etc vet han. Att vi haft egna möten där vi bara snackat skit vet han också. Att vi hörs då och då på insta och skickar klipp vet han. Det är vad som försigått i mitt huvud han inte vet. Och det är mitt beslut att han inte heller behöva veta det. Särskilt nu när det aldrig kommer leda till något mer än en fantasi. Det får du / ni tycka är fel om ni vill, men så är det efter att jag vägt det för och emot.
    Jag har inte sagt att känslorna uppstått pga din man, jag har sagt att du skyller att känslorna uppstått pga din relation till din man. Du har väl trotts allt skrivit att du haft samtal med din man angående ert förhållande?

    Om problemet inte ligger i förhållandet, varför är det förhållandet som diskuteras mellan dig och din man? Om problemet ligger i dina känslor för din kollega varför är det inte det som diskuteras istället?

    Det verkar som att du ser på ditt  problem som att du är två olika personer, en på jobbet och en hemma, och att den ena inte har något med den andra att göra. Så är det inte, du är en och samma person både hemma och på  jobbet och dina problem på jobbet KOMMER du dra med dig hem framför allt när det handlar om en förälskelse och självklart påverkar förhållandet mellan dig och din man.

    Jag säger inte att du MÅSTE prata med din man, det är upp till dig, men jag tycker att du ska sluta se det som två helt separata saker och hantera det därefter. Om du nu ska öppna upp en dialog för att på riktigt lösa problemet så borde det rimligtvis vara det verkliga problemet ni diskuterar, din kollega. Att diskutera bisaker med din man och inte ta med det verkliga problemet (dina känslor för kollegan) är bara ett spel för ditt eget samvete.
  • Anonym (man)
    Anonym (Snacka om OT) skrev 2019-02-01 21:53:51 följande:
    Jag håller med dig i allt du skriver eg, men samtidigt skrev väl TS i början att hon "bara" var kåt på kollegan, men sen efter ett tag så insåg hon att hon faktiskt var väldigt förälskad i honom. Och det är det jag menar med att hon kom till insikt. Hon ljög för sig själv i början.
    Det håller jag med dig om, men jag tycker TS fortsätter ljuga för sig själv och "insikten" är bara halvvägs.

    Insikten hon efter ett år har kommit till är att hon vill vara kvar med sin man, thats it. HUR hon ska göra det är forftfarande väldigt flummigt. Hon har dragit igång "samtal" med din man men uteslutet det VEKLIGA problemet, kollegan. Mao det hon snackar med sin man om är INTE det verkliga problemet utan ett speudoproblem för hon säger ju själv att problemet INTE är i hennes förhållandet.

    Och det är det jag ifrågasätter. Om hon ska lösa problemet som i det VERKLIGA problemet, kollegan, varför pratar hon med sin man om det som INTE är problemet? Varför pratar om inte istälet om det verkliga problemet?

    Och svaret på det tycker jag är uppenbar även om TS inte gärna vill medge det. Jag tror att anledningen till det är att hon vet att i samma sekund hon nämner kollegan så har hon gjort ett val på riktigt. Då stängs dörren till att fortsätta gulla med kollegan och känna pirr för hon vet att hennes man kommer ställa krav på at hon slutar umgås med kollegan. 

    Mao så har hon precis som du skriver kommit till insilkt om vad hon VILL, men hon fortsätter dra ut på det och verkar fortfarande ha väldigt svårt för att släppa kollegan.
  • Anonym (man)
    Anonym (Shit) skrev 2019-02-03 20:23:45 följande:
    Jag har inte läst alla sidor, nej. Men vad jag kan se "kämpar" hon fortfarande för att INTE vara otrogen. Suget finns där och hon har inte glömt honom eller tankarna att bedra sin familj än.

    Att hon inte gjort det är bra, givetvis, men vad jag läst så finns suget där fortfarande men hon har än så länge lyckats kämpa emot.

    Men såvida hon inte ändrat sig 100 % så är hon fortfarande labil och i riskzonen.

    Ergo, synd om hennes man.
    Kämpa mot att vara otrogen har hon gjort från början, hade hon inte gjort det hade hon bara legat med honom, case closed. Så att hon kämpar håller jag med dig om. Jag tycker bara hon gör det på fel sätt och envisas med att inte släpa taget om kollegan utan ska ha kvar honom i sitt liv till varje pris.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift