Inlägg från: Anonym (FYI) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FYI)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-12 16:40:48 följande:
    Men hur ska jag veta vad alla går runt och tänker? Även om de fattat det, då är det ju så.

    Vi har bara ensammöten för det är bara vi som jobbar med det vi gör tillsammans, dvs inget konstigt alls. Just nu (som jag sagt innan) är det mycket jobbgrejer så nu är det inga hängmöten utan jobb. Sen satt vi kvar förra veckan och även idag. Men som sagt - idag känner jag mig 100 kg lättare. Vi har ju aldrig pratat klarspråk, så det vore väl nästan konstigt om vi gjort det nu. Men för mig var det ett mentalt handslag som JAG behövde känslomässigt.

    Dra inte ner mig just idag :)
    Anonym (FYI) skrev 2019-03-12 16:27:26 följande:

    Precis, men ts vill inte sluta.

    Skulle vara kul att veta vad det är för ett företag ts är anställd hos. Om saker och ting varit annorlunda för mig, skulle jag utan tvekan sökt jobb där. Det är ju för fan bara en deltidstjänst med full betalning!!


    Sök du! Nu jobbar jag mer än heltid och jobbar in ev fikor genom att inte ta lunch etc så jag kan meddela att arbetgivaren får alla timmar de betalar för. Och jag är väldigt bra på mitt jobb.

    Jag vet att du hatar mig. Men snälla, inte just idag.
    Jag hatar absolut inte dig. Jag kan absolut vara hård i tonen när vi diskuterar, men hata. Absolut inte.
    Jag t.o.m gillar dig för att du inte gått hela vägen. Sen kan man ha åsikter om hur utvecklingen blivit, och hur schysst du är mot din man i ett diskussionsforum.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (man) skrev 2019-03-21 10:45:10 följande:
    Håller med, istället för att bygga upp murar mot kollegan för att göra det svårare så raserar hon alla hinder och planar ut banan
    Jag tror att ts är väldigt medveten om detta själv. Hon vet att detta samtalet hon hade sist inte var så lyckat om intentionen var att inget, någon gång skall hända.
    Men å andra sidan gjorde hon det som var punkt två på sin ts-lista, så nu får vi väl vänta på att hon fixar punkt ett också.. 
  • Anonym (FYI)
    Anonym (man) skrev 2019-03-21 12:56:30 följande:
    Dessutom är detta något hon velat göra hela tiden och alla har sagt att det inte var någon bra idé, nu ett år senare går hon ut och gör det ändå men sätter bara en snyggare label på det och intalar sig själv att det var inte alls i fel syfte och att det absolut är ett steg i rätt riktning.
    Men det är precis så ts gjort hela tiden i tråden. Alla varnar henne mer eller mindre för nästa steg, men hon tar det ändå.
    Visserligen har hon lugnat ner sig vad vi i.a.f. vet efter jul, men hennes sug efter kollegan har ju inte minskat. Det enda hon sagt är att hon bestämt sig för att avstå, men inget tyder ju på det.
  • Anonym (FYI)
    Tecum skrev 2019-03-21 23:23:12 följande:
    Intrycket vi utomstående får är att du och anonym(man) längtar intensivt efter att TS är otrogen så ni får säga "vad var det jag sa" och därför försöker ni göra henne osäker och provocera henne till att göra saker  hon varken vill eller har tänkt göra. Säger mer om er än om henne...
    Nu har TS kontroll och har skött processen alldeles utmärkt hittills. Dessutom har hon en ängels tålamod som orkar fortsätta svara olyckskorparna som tjatar om samma sak gång på gång. Så lägg ner, TS kommer säkert att uppdatera oss om något spännande händer.
    Jag måste ändå fråga hur du kan få det till att hela denna ettåriga affären som ts haft, någon gång haft kontroll och skött processen utmärkt. Kan du ge ex. från det att hon öppnade tråden och var så kåt på kollegan att hon t.o.m kunde tänka sig att ge mannen ett frikort, bara hon fick ligga med kollegan, tills idag då hon visserligen inte varit fysisk med honom men enligt dom flesta gjort varje annat fel som finns i boken. Inte tagit något råd utan bara kört på
    T.o.m ts själv inser att hon inte är igenom.
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-21 19:56:51 följande:
    Där jag står nu: Jag kommer inte vara otrogen. Jag har dragit ner på kontakten på skype och på fritiden, vi har minskat hängmöten väldigt mycket. Vi har slutat använda spellistan / skicka låtar. Jag ser inte att vi behöver bryta helt eller aldrig höras.

    Som svar på din fråga: Jo. Det finns något mittemellan. Det är just den biten jag gör något åt nu.
    Men visst...Hon är förhoppningsvis på rätt väg, om inget bakslag kommer.
    Och hon är fantastisk på att svara och stå ut med oss "olyckskorpar eller moralpoliser" (beroende på vem som skriver) som inte riktigt litar på vad hon skriver av ovan nämnda orsaker.
    Däremot tror jag ingen försöker...eller vill provocera in henne i otrohet, Varken "man, felix, eller jag.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Maria) skrev 2019-03-31 22:29:18 följande:

    PS, ja om min man skulle ligga med en annan kvinna av samma anledning som jag, ja, jag skulle aldrig lämna honom för det, eller älska honom mindre. Jag kanske till och med skulle unnat honom det efter alla år. 


    Detta tror jag är skitsnack till 99%. Det är bara ett sätt att rättfärdiga sin egen otrohet.
    Anonym (felix) skrev 2019-03-31 18:39:36 följande:

    Efter nästan 1500 inlägg kommer det ju faktiskt ett svar på första frågan i TS. Det gick ju bra för Maria som absolut inte ångrar sin passionerade affär som ju också fick positiv inverkan på hennes äktenskap. What's not to like?

    Tror att det fortfarande finns en liten Maria kvar i TS trots alla försäkringar om det motsatta. Det är denna del av TS hjärna som håller liv i den känslomässiga delen av otrohetsaffären och som vägrar att göra något aktivt för att avsluta den. 

    Kommer det sluta lika illa för TS, eller lika bra enligt Maria?


    Ja felix. Frågar du mig tror jag fortfarande risken är överhängande förr eller senare.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-31 22:29:38 följande:
    Ja, ju närmre man kommer någon man tycker om desto mer känslor utvecklas ju oftast - även om man säger att man inte ska det. För egen del har jag ju inte gått över gränsen och beslutat att jag inte kommer göra det heller. Jag skulle helt enkelt inte klara av det samvetesmässigt, och jag vill ju leva mitt liv med min man. Och säkert skulle massa känslor utvecklas och göra allt ännu värre än det redan skulle vara för alla inblandade.

    Hur började er flirt? Hur/vem tog steget vidare?

    Fick inte du dåligt samvete? Har du varit otrogen tidigare eller igen efter det?

    (Alla olyckskorpar, ni behöver inte kraxa bara för att jag vill höra en persons historia. Jag står fortf kvar vid mitt beslut. Men jag är nyfiken.)
    Varför nyfiken när du bestämt dig??
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-31 19:14:48 följande:
    Ja, tänk, det fanns en där ute.

    Ja du Felix, vi får väl se.
    Ja du (Villmenfårinte), vi får väl se.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (felix) skrev 2019-04-02 09:11:00 följande:

    Kanske är vi alltför fokuserade på om TS skall lyckas undgå fysisk otrohet eller inte. Denna detalj är ju inte alltavgörande för om historien slutar lyckligt eller inte. 

    Världen är inte rättvis. Marias historia fick ju ett lyckligt slut enligt henne själv, efter två år med hemlig fysisk otrohet. TS har ju nästan inte gjort något som helst i jämförelse. Hennes affär består ju bara av att genom dold kommunikation etablera ett känslomässigt förhållande till en annan man. Men hon kan ändå råka illa ut om kroppskontakten även i framtiden förblir minimal. Så länge hennes affär fortsätter så spelar hon ett högt spel.

    Hennes affär har pågått i ett år, och verkar kunne pågå länge ännu. Normalt slutar en förälskelse senast efter ett par år, men här kommer känslorna ju aldrig ut på riktigt, så har kan den närmast fortsätta i det oändliga så länge hon och kollegan arbetar och umgås tillsammans.

    Därför tycker jag att tidsaspekten är TS största problem. Att leva så lång tid i ett känslomässigt dubbeltliv, där en annan man på vissa områden blir lika viktig som hennes man kan inte undgå att få konsekvenser oavsett hur många gånger TS försäkrar oss om att hon älskar sin man och att bara får mer av hennes positiva energi. Over tid blir känslor alltid ett nollsummespel.  


    Håller med, men fram till jul var fysisk otrohet eller inte det primära.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Maria) skrev 2019-04-03 09:02:36 följande:

    Vi jobbade över med ett projekt och blev klara rätt sent. Bestämde oss för ett glas vin, sen kom första kyssen och på den vägen var det. Kyssen hade kommit utan även utan vin, det bar som skrivit i stjärnorna att det var dags.Tror vi kysstes nonstop i 1 timme, sen blev det sex på soffan, golvet och på skrivbordet. Tillfällen som gavs efter det var där det gick. Allt från utomhus, konferens, kopiatorrummet och några gånger på hotell under eftermiddag/kväll. 
    Jag vill inte ge dig råd, eller moraliskt uppmuntra till det ena eller det andra men känner att många som skriver har en uppmålad bild av att så här är livet, svart eller vitt, men gråskalan existerar inte (eller får inte existera). Tror inte tex att förbud mot saker får den önskade effekten. Allt ska ske av en fri vilja, framförallt valet av att vakna upp med sin man och vilja vara där. Inte för ett löfte inför en präst eller borgmästare (har vi sådana i Sverige?). Jag kan erkänna att jag använt svart arbetskraft, det är inte heller bra, men jag mår inte dåligt över det. Det var ett beslut som togs, då med full insikt  och helt nyktert varför (det blev billigare). I den andra frågan, det skedde med passion och en kraft som jag inte kunde motstå, eller innerst inne ville motstå. Alla gör som sagt sina egna val.


    Ni får ursäkta mig, men jag förstår fan inte hur ni kan leva med er själva.
    Tycker ni borde skämmas ögonen ur er.

    Visst, man gör sina egna val, och då gör man dom efter dom fakta eller känslor man har. Men detta förvägrar ni era partners och låter dom leva i ett förljuget förhållande.
    Men bara att konstatera. Ni är fega skitstövlar som inte vågar stå för era handlingar om det inte gynnar er själva.

    Man har liksom inte alla hästar hemma heller, om man jämför otrohet med att anlita svart arbetskraft.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (man) skrev 2019-04-03 12:54:25 följande:
    Ditt inlägg är så moralisk dysfunktionellt att det nästan är skrämmande....

    1) Vilken sida är det du babblar om? Att man skiter i alla andra och bara gör det som gagnar en själv? Skulle det vara någon slags nyhet som "behöver lyftas fram"?

    2) "Tillåter göra dig upprörd"... Det är väl klart att man tillåter sig bli upprörd av att andra människor bedras och förnedras av människor som ska föreställas stå dem nära och som de litar på? Det är liksom ganska basic empatisk förmåga.... frågan är snarare hur fan man INTE kan uppröras av sånt svinaktigt beteende? Saknar man förmåga till empati eller har man en narcissistisk personlighet?

    3) "har hon varit otrogen mot dig personligen"... menar du att det enda som upprör dig är när folk beter sig som svin mot dig? Vad de gör mot andra spelar dig ingen som helt roll, för det drabbar ju inte dig.... återigen samma totala avsaknad av empati och samma narcissistiska världsbild. Du är centrum i universum och det enda som räknas är du, andra människor kan man skita i och Anna verkar resonera likadant.

    Resten är samma rappakalja som du kört med i alla trådar.... "den enda sanningen" och "man mår bra av att bli bedragen" och inte ens värt att bemöta.

    Det är väl klart att du inte kan se något "sakligt" i att kritisera svek och lögner, om man ser allt genom narcissistiska glasögon där allt är tillåtet så länge man själv tjänar på det.
    Snart blir väl vi alla som tycker detta beskyllda att vara samma person med olika nic igenDrömmer.
    Själv har jag slutat förvåna mig, men det berör mig fortfarande, tyvärr, och jag känner verkligen sorg för alla därute som blir lurade varje dag.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift