Inlägg från: Anonym (FYI) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FYI)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Lione81 skrev 2019-02-26 22:46:23 följande:

    Vi kommeraldrig kunna hjälpa TS dit hon ska, uppenbarligen gillar hon lite eld i kärlekslivet. Tråkigt att det ska vara så. Alla gör sin egna val och vägar här i livet. Jag hoppas inte din man behöverböi mer dårad än han har blivit. Kan man inte motstå frestelsen så är det svårt. Tiden får visa hurlångtni går TS. Jag lider att din man inte får leva det liv han förtjänar med sina barn till hans hustru eller sambo.


    Håller med. Allvarligt talat har ts egentligen inte kommit så långt som hon tror i sitt nya tänk, på alla dessa snart 1200 inlägg.
    Efter all denna tid, och det spel som försiggår mellan dessa två, ser jag som enda möjlighet att någon av dom byter jobb.
    Som det är nu fortsätter spelet, mer intensivt ibland, mindre ibland. Men det kommer att fortsätta.
    Men inte ens det skulle garantera att spelet tog slut eftersom det sker lika mycket på nätet.
    Har sagt det tidigare...Tycker synd om din man. 
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-26 23:04:04 följande:
    Men det är ju från i höstas/vintras...suck.
    Ja..suck.., och det pågick ända fram till du och familjen åkte till Bali.
    Sittningen utanför kontoret, där du blev ledsen för att en gräns för dig var nådd, var i början av December. Hela tiden innan det, tog du steg efter steg mot en vad de flesta trodde skulle sluta i något fysiskt.

    Men sanningen är väl den att allt fortsatt som vanligt efter Baliresan även om du inte tagit ett steg till i den nedåtgående spiralen du var i då.

    Dom gemensamma fikorna, på tu man hand fortsätter, (även om det för tillfället inte är lika frekvent p.g.a. mycket jobb, + kollegan på en veckas semester) nätkontakten fortsätter, veckolåtarna finns där och du tänker på dom och honom.

    Sen vet jag inte...I dina inlägg saknar jag funderingar av dig, rörande din man. Hur han mår, hur han upplever kollegan och din relation.
    Inget du funderat på?
    Jag vet att jag skulle reagerat i.a.f. och undrat vad fan som pågår.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-27 13:19:04 följande:
    Förhoppningsvis nej. Men jag vet inte. Jag sa ju trots allt nej till konferensen.

    Nu? Nej.
    Var det en konferens? Har för mig att det var ett kundmöte, där du och han skulle träffa kunder bara ni två, som kollegan fick åka på själv.

    Mitt inlägg tidigare var inget att kommentera, eller?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (felix) skrev 2019-02-27 14:31:45 följande:
    Tycker det är intressant att följa din tråd. Bland annat för att det kommer fram nya detaljer som förändrar historien.

    Jag kan inte se att nu nämnt något om att han i höstas lockat dig till en konferens för er två bara, som du tackat nej till.

    Det är ju i så fall ett solklart exempel på att du själv aktivt har avvisat hans närmanden. Kanske det enda solklara exemplet. Bra gjort i så fall. Det gör alternativ 1 av historien i mitt inlägg lite mera trovärdig.

    Men det är ju ett lika solklart exempel på att han definitivt har "gjort något" för att gå över gränsen till fysisk otrohet. Punkt 18 i din lista blir lite missvisande. Det är ju lite svårt att arrangera möjlighet för ett intimt möte när man bara ses på ett kontor på vardagar. Man måste ju verkligen våga satsa allt på ett kort om man bjuder in till gemensam teambuilding på scandic hotel tex.. Att bjuda in på en godnatt öl på rummet när man är bortrest på gemensam konferens är ju oändligt mycket lättare.

    Tycker att denna detalj förändrar historien både till din fördel och din nackdel. Tycker också att detaljen omkring den gemensamma spellistan med dold kommunikation omkring era känslor för varann förändrar historien. 

    Du är ju inte förpliktigad till att redogöra för allt, men varför vill du ha råd och input från oss anonyma FL skribenter om du förtiger dom viktigaste detaljerna? Det är ju lite som att ljuga för sin psykolog.

    Hoppas du fortsätter att uppdatera oss på tråden. 
    Tyvärr är det denna taktiken (eller vad man skall kalla det) ts använt sig av hela tiden. Det verkar som hon bara släpper den infon som hon kan vifta undan med ett par raders svar. Det som känns mera allvarligt har hon inte tagit upp.
    Eller väntat med att ta upp tills nu, när hon säger sig ha bestämt sig.
    I hela tråden känns det som hon förminskat, och ljugit för sig själv om hur allvarligt det egentligen varit.
    Tvådagarskonferensen var något nytt för mig. Jag kanske har missat det, men utvecklingen på tråden hade förmodligen sett helt annorlunda ut om dom åkt.
    Men visst...ts bestämmer själv vad hon delar med sig.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-27 15:05:08 följande:
    Men det är inte konstigare än så - jag varken vill eller kan dela med mig av allt här av ovan anledning. Det är väl inte så konstigt? Vissa saker som jag tar upp nu, är nog just för att jag känner att jag HAR kommit över krönet och var inte redo innan. Jag är inte ute efter att få det att låta som enbart han är den som flirtat med mig hela tiden, därför har jag inte sagt/skrivit ngt här om allt heller, eller berättat allt han gör. Det har jag inte gjort helt nu heller. Om konferensen vi inte åkte på tex, jag förstår att det kanske i era ögon kunde gjort att ni bättre förstod att jag visst backade, som jag säger att jag gjort. Men i mångt och mycket har många av er redan er uppfattning om mig klar så jag orkar ärligt talat inte. Det var rätt längesen jag bad om konkreta råd här, mest går den här tråden nu ut på att tala om för mig att det kommer att gå åt helvete (därför lämnade jag tråden i julas).
    Nu har jag ju följt tråden sen du startade den, och dom enda råden jag kan minnas du har varit intresserad av från början var, hur/om du skulle tala om att du var intresserad av att ligga, och att dilemmat då var om han kände samma för dig.
    Om du skulle fråga honom? Det är väl därför intresset för systertråden väckts.
    Men sen har du inte bett om något annat råd vad jag kan minnas.

    Det du skall ha en eloge för är att du till slut verkar ha tagit till dig dom råden som sa att du skulle avstå, för att ingen (utom några få)  fattade hur det gick ihop att du sa dig älska din familj och barn, men ändå hade planer på att vara otrogen.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-27 15:30:38 följande:
    Nej. Mina frågor var om någon annan varit i samma sits (men redan i TS skriver jag ju att jag vet att det är fel - aka - grep efter halmstrån jag egentligen visste inte fanns. Och sen om jag skulle fråga honom (med två olika utgångar).

    Mina frågor exakt:

    1. Har du någon gång känt lika (haft det bra o älskat din nuvarande men blivit kåt/förälskad i en annan samtidigt) och faktiskt gjort det, fått det ur systemet och sen levt vidare? Eller slutar det alltid i kaos (fan, jag vet ju svaret, men finns NÅN som inte ångrat sig?)

    2. Borde jag fråga hur han känner / vad han tänker? Möjlighet: att jag inbillar mig och då är detta ur världen, alternativt. Risk: att han känner samma och det blir ännu jobbigare.
    Och vad är skillnaden.
    Jag skrev inte av din ts men innebörden av vad jag skrev är väl samma.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-27 15:57:15 följande:
    Jag förstår varför ni vill ha alla detaljer. Men jag vill helt enkelt inte skriva allt öppet på nätet. Jag berättar ändå väkdigt mkt.

    (Ja. Saker som är oviktiga kan vara fingerade.)
    Sign(man),kanske även jag har "tjatat" med dig om att det är meningslöst att prata med din man om ert förhållande, som du påstod skedde i Bali, om attraktionen/förälskelsen till din kollega inte nämns, och att din man därför inte har en aning om det verkliga problemet, eller hur?

    På samma sätt ser jag ditt sätt att hantera alla här som försöker hjälpa dig att komma över kollegan. Man får inte hela bilden klar för sig, och får inte se storleken av problemet. Det kommer hela tiden nya saker utportionerade i lagom doser.
    Jag förstår att det känns kymigt att lämna ut sig på ett öppet forum, och du berättar naturligtvis så mycket du vill, men då är det heller inte lätt att förstå, och ge relevanta råd.

    Kan inte låta bli att vara nyfiken på vad som skall komma fram härnäst...
  • Anonym (FYI)
    Anonym (FYI) skrev 2019-02-27 16:18:54 följande:
    Sign(man),kanske även jag har "tjatat" med dig om att det är meningslöst att prata med din man om ert förhållande, som du påstod skedde i Bali, om attraktionen/förälskelsen till din kollega inte nämns, och att din man därför inte har en aning om det verkliga problemet, eller hur?

    På samma sätt ser jag ditt sätt att hantera alla här som försöker hjälpa dig att komma över kollegan. Man får inte hela bilden klar för sig, och får inte se storleken av problemet. Det kommer hela tiden nya saker utportionerade i lagom doser.
    Jag förstår att det känns kymigt att lämna ut sig på ett öppet forum, och du berättar naturligtvis så mycket du vill, men då är det heller inte lätt att förstå, och ge relevanta råd.

    Kan inte låta bli att vara nyfiken på vad som skall komma fram härnäst...

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-27 16:58:04 följande:
    Vi har inget problem hemma dock.
    Det var väl inte det jag sa...
  • Anonym (FYI)
    Anonym (felix) skrev 2019-02-27 22:19:42 följande:
    Mikrootrohet är ett larvigt amerikanskt begrepp, som omfattar varje liten flirt, fantasi och attraktion till någon annat människa. Det finns inte. Det finnes bara i damtidningar och sånt.

    Det finns bara vanlig otrohet som innebär att man genom sina handlingar etablerar en medveten och ömsesidig relation till ett annan människa, som ens partner inte vill acceptera.
    Bara det, att vad jag förstår sätter var och en sina egna gränser för vad dom anser vara otrohet.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-02-28 09:33:47 följande:
    Typ så som jag såg på det, om mitt samvete hade klarat det, så isånt fall hade vi varit i synk. Men nu kommer vi aldrig få veta.
    Och precis detta tror jag är anledningen att så många reagerat.
    Att en till synes, och enligt egen utsago lycklig kvinna/man kan satsa sin familjs välmående för ett knull, nykter och planerande.
    Helt kallt konstatera, "kommer det fram till partnern får jag deala med det då"
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift