Inlägg från: Anonym (felix) |Visa alla inlägg
  • Anonym (felix)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Oavsett om du väljer att aflysa frukostdaten eller berätta om den till din man tycker jag det bör ske innan du får svar angående om du får ditt nya jobb. För om du inte får jobbet och så bara av den anledningen aflyser frukosten därefter, så blir det en antiklimax lösning på ditt dilemma och du får du ju inte löst lojalitetskonflikten inför dig sjålv. Den sista frukost daten blir bara hängande kvar och spökar till ett senare tidspunkt. Och eftersom du svarat ja till frukostdaten som gällde till du inte fick jobbet, så har du reelt trappat upp icke-förhållandet med Pelle.

  • Anonym (felix)

    Tycker också att svaren är rätt så samstämmiga, där avdramatisera gav den mest utförliga redogörelsen av Pelles tankar och agerande.

    Men kanske TS som kvinna fokuserar på andra aspekter än vi, För oss är det självklart att Pelle har gett TS en stående inbjudan till IRL sex och också att TS naturligtvis vet om det. Denna ständiga möjlighet till att få ett ligg med en attraktiv man om hon bara vill, är den heta gröten som katten TS går runt omkring. Denna vetskap är den avgörande anledning till att några av oss använder ord som otrogen, affär och förhållande när vi skall bedömma TS alla hängmöten.

    Men  kanske TS mera fokuserar på dessa frågor:

    Är Pelle förälskad i mig, som jag i honom?
    Mitt svar: sannolikt nej. Han är mer egoboostad. Pelle har alltid varit populär bland damerna och lite bortskämd. TS är spännande för att hon är en upptagen utmaning, som är snygg, smart och betagen i honom, men hon har inte något som andra snygga, smarta kvinnor som också har varit betagen i honom inte  också har haft.

    Ser Pelle partnerpotential i mig, så att vi ville vara par om vi båda var singlar?
    Mitt svar: sannolikt nej. Jag tror Pelle står några klasser över TS på attraktionskalan hos det motsatta könnet, och detta är anledningen att hon blivit så betagen av honom när hon blev hans utkårna på kontoret. Men i konkurrens med all världens andra intresserade kvinnor vill han nog inte välja henne som livspartner.

    Vill Pelle ha an klassisk affär med mig, med allt vad det innebär av sunkighet och risktagande?
    Mitt svar; Absolut nej. Han vill bara ha ett enstaka idiotsäkert ligg på en konferens med övernattning eller liknande. Men absolut inget sunkigt, gränsöverskridande risktagande.

    Om Pelle fick sitt ligg, vad skulle hända då?
    Mitt svar: Inget annat än att han så har fått sin fjäder i hatten, han har fått en gift kvinna på fall, och är nöjd. Han kommer då att ta på sig en ny kaskett, som den ansvarliga familjefaren, och trappa ned flirten. Intill nästa gång det ar dags för en ny fjäder.

  • Anonym (felix)

    Du har nog rätt att jag/vi har lite fördomar mot Pelle och idenfierar oss med din känslosamme och lite försiktige man. Det är nog Pelles jargong som gör det. Och att han biter sig i läppen när du försöker säga något seriöst omkring projektplanen och liknande saker som han lärt sig i dom Tips&Tricks som står i kapitel 1 i Player handboken.

  • Anonym (felix)

    Hur går det för dig TS? Hoppas vi snart kan få lov till att gratulera dig till ett nytt jobb. Och till en fin hantering av ditt den-sista-daten dilemma.

  • Anonym (felix)

    Välkommen tillbaka till din tråd Ts. Synd att du inte fick nytt jobb. Men trots allt bra hantering av frukostdate dilemmat. 

    Lite detaljer som du kanske vill svara på?
    Var frukostdaten före eller efter du fått veta att du inte fick nya jobbet?
    Berätta du om frukostdaten till din man före eller efter den inträffat?
    Och var jargongen under mötet helt harmlös eller kom Pelle med några av sina vanliga tvetydiga "skämt" under frukostmötet, som kunde tolkas som inbjudan till något mera?

  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-19 19:40:01 följande:
    Frukosten var dagen efter jag fått veta att det inte blev något med jobbet. Nämnde det för min man kvällen efter (jag vet att ni kommer tycka att jag borde gjort det innan). Jargongen var helt harmlös - ingen inbjudan till något från nån av oss. Faktiskt mindre laddat än nånsin.
    Du hade fått väl godkänt om du berättat om det innan. Nu blir det så bara godkänt.

    Om det är smart i längden, att fortsatt behöva namedroppa Pelle vid kvällsmaten kan man ju diskutera. Det vore nog bättre att Pelle blev historia, som din man slapp höra mer om.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-20 20:45:18 följande:
    Jag vet att många säkert tycker att det var fel ordning, men nu blev det så.
    Är du själv nöjd med din hantering av frukostdaten?

    Du skrev ju själv innan att den bara var ok om det var ett sista-hejdå-möte. Nu blev den så inte det.

    Och du tog väl en risk genom att först berätta om den i efterhand? Du kunde ju inte i förväg veta att det vill uppstå ett tillfälle om kvällen där du kunde namedroppa Pelle på ett naturligt sätt.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-21 06:22:20 följande:
    1. Svårt att förklara utan att kunna säga vad det är för möten. Det var ett bestämt möte med leverantör kan vi säga. Sen bokades ett spontant ej obligatoriskt möte till in, före det mötet (då vi skulle ta en frukost) med ett gäng andra som skulle på samma möte, typ ett förmöte. Det förmötet skippade vi. Huvudmötet gick vi på.

    2. Det var svar på Felix fråga som undrade vad jag gjort om jag inte fått tillfälle på kvällen att säga nåt om frukosten. Jag menade att nu blev det så, men att det lika gärna inte kunde ha blivit det. Ett tillfälle att nämna det alltså.
    1. Din man kan ju bara konstatera att du prioriterar umgänge med Pelle på tu mans hand väldigt högt. Âven om han inte uttryckligen förbjudit det, så tycker han kanske heller inte att det är helt nödvändigt, som i detta tillfälle där ni ju kunde ha varit mer sociala och deltagit i förmötet. Men nu prioriterar du ju som du gör och han får dra sina egna konklusioner omkring det.

    2. Hoppas och tror inte att det betyder att du lika gärna kunde ha låtit bli att säga något alls omkring frukostdaten om du inte känt för det. I så fall måste jag nog delvist dra mitt beröm av din hantering tillbaka. Tror dock att du trots allt förstår varför frukostdaten var känslig i den kontext som uppstått efter samtalen med din man, och varför det var nödvändigt att inte förtiga den.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-29 17:30:00 följande:
    Hej!

    Jag har fyllt år så vi hängde nån timme här om dagen, Jag fick en glass av honom, men annars har vi nästan inte hörts alls, utom i jobbfrågor. Vi skypear i stort sett inte alls längre (inte gjort på ett bra tag). Jag känner mig klar med den känslomässiga cirkusen, vilket känns skönt. Vi stod i ett källarförråd häromdagen då han hjälpte mig bära ner några grejer. Tanken slog mig att om vi nångång skulle typ kyssas är det nu och lekte med tanken och konstaterade samtidigt att jag inte ens vill det längre. Jag är klar. Jag letar intressanta jobb och hoppas på att nåt dyker upp inom kort.
    Hur har du det med status quo egentligen?

    Det verkar som att status quo det sista halvåret eller så, har varit att det fortsatt blir lite hängmöten nån timme då och då av diverse anledningar. Säkert inte mycket jämfört med förra året, men heller inte reducerat till något som liknar noll. Är status quo ok för dig som det är? Eller söker du kanske nytt jobb för att du inser att det är enda sättet att bryta ett status quo som trots allt inte är hållbart i längden? 

    Och har du nämnt ditt intresse för nytt jobb för din man, långt innan du nämnt den för oss på tråden, så att det kan vara en medverkande orsak till din mans passivitet? Att han forväntar att du löser Pelle problemet på det sättet,
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-30 11:48:21 följande:
    Och självklart vet min man att jag kollar efter jobb. Men vad menar du med hans passivitet nu? Vad ska han göra nu som han inte gör menar du?
    Jag menar hans passivitet tidigare i tråden innan era prata-ut-omkring-Pelle samtal. Han avstod ju helt från att komma med kommentarer till dina Mig&Pelle anekdoter. Om han redan då visste att du ville byta jobb, kunde det ju vara en förklaring till att han inte har önskat markera sitt tveksamhet angående ditt otraditionella umgänge med denne Pelle.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift