Inlägg från: Anonym (felix) |Visa alla inlägg
  • Anonym (felix)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-30 11:48:21 följande:
    Ja, vi hänger lite då och då. 
    Är det så fortfarande tu mans hand möten som ni bokar i konferensrum som uppenbart helt saknar jobbrelevans? Eller är det mer normalt fika/hängande?
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-11-30 23:09:07 följande:
    Vi kan fortfarande boka ett rum och sitta där och fika/hänga. Men som sagt, mycket mer sällan nu.
    Som jag ser det är det just dessa förbokade rum, som gör att du har ett förhållande med och inte bara till Pelle. Denna detalj borde vara noll, och inte bara mycket mer sällan.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-12-09 20:41:11 följande:
    - Vi hänger i snitt nån gång i veckan kanske (i kanske 1,5-2 timmar ca). 
    Hmm. Som vanligt är kontakten reelt mer omfattande och intensiv än det intryck man får av dina lägesrapporter. Du skrev tidigare att om du inte fick nya jobbet så måste hängandet ner på noll. Nu fick du så inte jobbet och vi får nog konstatera att vi är långt från noll här. Men du verkar ju också helt sakna ambition att dra ner på något. Du vill helt enkelt inte leva utan Pelle som skiner som en klar sol på din himmel.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-12-09 21:39:31 följande:
    Jag har gett mig ut i jobbsökardjungeln, så jag ser inte att vi kommer jobba ihop så väldigt länge till. Det är min ursäkt till att jag känner att det är ok att vi hänger då och då fram till dess.
    Tror att Pelle trots allt är den egentliga orsaken till att du nu ger dig ut i denna djungel. Innerst inne vet du att din Pelle situation är ohållbar i längden, speciellt efter samtalen omkring Pelle med din man. Och eftersom du visat dig oförmögen att avsluta ert förhållande på annat sätt, måste du ta till drastiska metoder. Egentligen ett bra beslut av dig som ju faktiskt är vad vi efterlyst.

    Men använd inte din flyktväg som en ursäkt för hämningslöst hängande fram till dess. Det kan gå lång tid fram till dess.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-12-09 22:27:03 följande:
    Pelle är inte alls orsaken, men jag ser fördelen i längden av att vi inte kommer ses mer alls då såklart. 
    Oavsett vad du kallar det, tror jag närmast att du är tvungen att finna något annat snarast. Detta är det egentliga förhandlingsresultatet av dina samtal med din man, han avstår från konfrontation och krav, du avslutar snyggt genom att söka dig bort utan att låtsas om orsaken.

    Om du fortfarande skulle vara kvar om säg ett halvår, och börja tycka att ditt nuvarande jobb trots allt är rätt så bra, har du nog ett problem. I så fall blir det dags för omförhandlingar.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-12-17 14:22:14 följande:
    Nja. Mest inte. Bara ibland. Men det går över fort om det väl kommer en liten blixt.
    Är det inte trots allt den lilla blixten, som numera mestadels bara kommer nån gång ibland, som gör att du inte kan eller vill avstå från att fortsätta med era hängmöten i bokade konferensrum? Utan detta elektriska fenomen mellan er, som beskrivs i trådstarten, vill det väl ur många synsvinklar vara onödigt att hålla på sådär? 
  • Anonym (felix)

    En lite hypotetisk fråga som du kanske vill svara på?

    Om du skulle komma i en situation där det var möjligt att Pelle och din man kom till att mötas och du hade en naturlig möjlighet för både att ordna att det sker eller undgå det, ville du så göra det? 

    Det är kanske inte realistiskt men om din man tex kom förbi ditt kontor och hintade att det kunde vara kul att träffa denne Pelle som du pratar så mycket om, eller du såg Pelle gå förbi den servering där du och din man satt och drack kaffe. Skulle du så vilja att dina två världar kom till att mötas, kanske för att avdramatisera det hela, eller skulle du helst vilja undgå det för att det kanske trots allt vill vara lite besvärande?

  • Anonym (felix)

    Hej ts, hoppas du har det bra. Kanske dags för en liten statusuppdatering för Q1 2020? Hur går det med Pelle icke-affären?

    Lever den i bästa välgående med fullbokad hängmöteskalender och nya Pelle tricks för att peppa upp historien, eller blir det kanske coronan som definitivt kommer att lägga den i graven? 

  • Anonym (felix)

    Business as usual ser det ud som, om man undantar coronan.

    Några frågor.

    Har den organisationändring med nya inkompatibla roller för er båda slagit igenom ännu? Så att ni reelt inte har någon arbetsrelaterad ursäkt för upprätthålla fortsatt kontakt.

    Är det du kallar chatta samma som det du tidigare kallade skypa? Eller är det nya kommunikationskanaler/tidspunkter som har öppnats.

    Hur ser du mentalt på framtiden inom säg ett år eller två? Är du kvar på samma ställe och kör lugnt vidare med icke-affären i samma utsträckning som nu? Jag ber dig inte om att spå, men frågar mer om du trivs med status quo eller mentalt har en idé om att icke-affären av den ena eller andra anledningen sjunger på sista versen.

  • Anonym (felix)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2020-03-25 17:23:13 följande:
    Hej Felix! Icke-affären går bra. Vi har hängt lite, men inte alls så ofta. Nu sitter vi på varsitt håll hemma sen flera veckor tillbaka, chattar då och då men inte mycket mer än så. Så läget lugnt skulle jag säga.
    Hej TS. Kanske vi kunde få en Pelle statusuppdatering för Q2? Lika lugnt läge som Q1? Trevlig sommar.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift