• Frazze

    Vi som planerar äggdonation 2019

    UndrandeSökare skrev 2019-01-23 12:26:45 följande:

    Bappen- Vad betyder dragning ?

    Var det Trombyl eller Fragmin eller någon annan medicin du hoppade över?


    Skulle tippa att auto correkt fixade dragning istället för Fragmin.
  • Frazze

    Jag har för mig att man kan se ett hjärta i 6+4 el om det är 6+6. Jag minns inte, men där någonstans kan ma se ett litet hjärta som pickar men det är inte så snabbt som i v.8. Världens bästa känsla!

  • Frazze

    Alltså, när jag skrev och bad om min behandlingsplan så skrev jag att jag vill ta vad som krävs för att det ska gå vägen denna gången. Jag vill ta kortison etc och vill testa vad de än har för behandling!

    Idag får jag detta svar!

    So doctor Fodina recommend You to use Estradot patches and Lutinus suppositories during Your preparation for embryo transfer, and by this You will avoid bad feelings, since You will not take any pills orally.

    Jag skrev och frågade om det fanns andra tabletter som var snällare mot magen då! Men jag tar om det krävs liksom.

    Tycker ni att denna behandlingsplan är att Ge allt man kan för att det ska gå vägen? Jag tycker det känns rätt lamt faktiskt! Jag är inte nöjd! Jag sa att jag absolut vill ta kortison i förberedelserna denna gången!

    Suck! Jag kommer inte att ge mig förrän jag får en behandling som jag känner mig bekväm med.

  • Frazze
    UndrandeSökare skrev 2019-01-29 08:19:14 följande:

    Frazze, jag håller med ahm66, att du måste tjata på din klinik om mer mediciner, annars gör som hon gjorde och ta hjälp av Penny på Serum. De brukar alltid ordinera antibiotika inför insättning, samt ofta också trombyl och prednisolon(kortison). Det heter Prezolon i Grekland.


    Ja jag tänker inte åka dit och betala för vad jag anser är en normal månad för mig. Jag använder estradot och progesteronkräm varje månad liksom. Jag säger till dem att jac inte åker dit i så fall. Jag ger mig fan inte!

    Men om jag skulle ta kontakt med Penny på serum, vad tar hon för att hjälpa en då?
  • Frazze
    UndrandeSökare skrev 2019-01-29 09:18:58 följande:

    Om man fyller i ivfSerums Questionaire (frågeformulär) som du hittar på klinikens hemsida och mailar in det så kommer Katie på Serum att svara dig via mail och svara på alla dina frågor. Samt erbjuda dig ett gratis samtal via telefon eller Skype med någon av klinikens läkare eller klinikchefen Penny. De ringer upp dig på en tid ni bestämt innan, så det kostar inget.

    Fråga ahm66 hur hon gjorde, om Serum skickade henne EU-recept på kortison, antibiotika och andra mediciner och vad hon isåfall betalade för det.


    Ok! Ja jag vet ju inget sånt här. Tur man har er att fråga!

    Jag får gå in där och kolla. Jag tänker ju dock inte betala pengar för något jag inte är nöjd med, så de får ju helt enkelt ge med sig och ge mig det jag vill ha. Men jag ska absolut gå in och kika på detta. Har inget hört än om mitt mensblodtest. Har väl gått en vecka nu, så jag hoppas höra något i veckan nu. Annars har väl tullen tagit det för att jag fick skriva tulldeklaration!
  • Frazze

    Alltså, nu när vi skrivit fram och tillbaka så blir jag bara mer och mer förbannad. Nä jag skulle då visst inte få kortisontabletter i förberedelsen utan jag skulle ta vitaminer etc. Då blev jag förbannad och skrev att jag ångrade valet av klinik och om de bjöd oss på en transfer och biljetter över och hotel om det blev missfall igen då.

    Då frågade hon varför jag skrev så, och att dr Fodina måste ha missförstått mitt mail och önskemål. Eh!? Min engelska kanske inte är perfekt, men så dålig är den inte att jag inte kan framföra mina önskemål och förklara varför! Så skrev hon att ja då kan du ta kortison från mensen, precis som att ja men ta det då för hel**** om du nu så gärna vill ha det!

  • Frazze
    UndrandeSökare skrev 2019-01-29 13:52:34 följande:

    Tråkgt att du skulle behöva bli förbannad på din klinik. Så vad händer nu? Kommer de att skicka dig en ny behandlingsplan där trombyl, kortison och antibiotika ingår? Eller kommer de skicka dig EU-recept?


    Jag vet inte alls? Jag skrev ett mail till och förklarade igen varför jag vill ha kortison och att det kostar mycket pengar att göra en transfer där och allt runt om och därför vill jag ha en ordentlig plan. Ja alltså, man kan ju bli less för mindre. Vi får väl se om hon återkommer em om hon är sur nu då!
  • Frazze
    AnnaLa skrev 2019-01-29 14:35:53 följande:

    Frazze, jag hoppas ni hittar fram till varann och att du får en plan du känner dig trygg med!

    Jag har ju gjort 3 äd där och har innan transfer bara tagit Progynon och lutinus men fått en plan med kortison, trombyl urogest och fraxipane eller fragmin på plats efter transfer hos dom.

    Blå lilja, va skönt att ditt hcg stiger ordentligt! Ingen aning om när man kan se hjärtslag:) men det är nog inte långt bort:)


    Du har gjort 3 transfers och du har ett barn och är gravid. Vad hände den andra gången då? Den gången det inte blev något? Blev det minus då direkt?
  • Frazze
    AnnaLa skrev 2019-01-29 15:41:40 följande:

    Jag har juh tom gjort fyra transfers.. ( van att berätta om

    Mina tre äd försök men inte riktigt hunnit koppla att jag är gravid igen;))

    Första gången färskt försök å ett embryo. Blev en kemisk graviditet.. jättesvagt plus ngra dagar..

    Andra gången fet, två embryon då fick jag ett utomkvedshavandeskap..

    Och tredje gången fet, två embryon då funkade det hela vägen :)

    Och den här gången fet med ett embryo som gått vägen hittills iaf....


    Ok! Hoppas verkligen drt går heeeela vägen fram till bebis nu!

    Jag har ju gjort 1 transfer med färsk blastocyst. Vi förde in 2 st. Fick ont och började blöda och då trodde de att båda fäst så att ena var på väg ut. Vi var inne och kollade och vi såg ett hjärta picka och dagen efter så kom allt ut.

    Det är ju därför som jag vill ta kortison så att det inte ska komma ut igen. Men så som hon skriver så blev jag förbannad och skrev att jag ångrar val av klinik och nu lär hon väl inte skriva tillbaka igen *hahahahahah*
  • Frazze
    UndrandeSökare skrev 2019-01-29 17:01:21 följande:

    Frazze- Hoppas du och kliniken kan komma överens om en behandlingsplan. Om du ska ta kortison, trombyl och antibiotika så behöver du ju veta hur mycket du ska ta och hur länge. Du behöver börja med allt innan embryoinsättning.


    Ja precis! Jag åker inte förrän de fått ordning på sig! Betalar inte en spänn alltså!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019