• naano

    BF juli 2019 - stannar på FL

    Låter spännande!! Du får uppdatera imorgon när du kommit tillbaka från jul :)

  • naano
    frökenBea skrev 2018-12-05 11:08:46 följande:

    Just kommit från ul. EN liten krabat med snabbt pickande hjärta :) v 8+5. Känns så skönt att veta att det ser bra ut :)


    Vad härligt!! Känslan är obeskrivlig. :)
  • naano

    Mmmllliii: Jag säger som ovan, det är helt normalt. Svullen mage, förstoppning, illamående och trötthet är vanliga graviditetsbesvär. Jag är också helt sjukt trött och det är ett under att jag orkar med mitt nattarbete. Försöker att vila så gott jag kan när jag behöver det.

    Pelicca välkommen in!

  • naano
    Kumminsilver skrev 2018-12-06 13:38:10 följande:

    När har ni fått tid för inskrivning hos barnmorskan? Jag var på första mötet där idag och fick tid för riktig inskrivning den 8 januari. Fick även tid för ultraljud den 15 januari. Då kommer jag, om allt går bra, vara i v.13 respektive 14.


    Jag har tid för inskrivning den 7 januari. Då är jag i vecka 15 och ska gå in i vecka 16.

    Kub är den 28 december (vecka 14).

    :)
  • naano
    Lestina skrev 2018-12-08 15:16:44 följande:

    Va på tidigt ultraljud igår och såg ett litet pickande hjärta :) väldigt skönt och blev väldigt lättad :)


    Vad härligt :)

    Usch vad trött jag är alltså, vaknade i morse kl 6 och gick och la mig igen vid 9 och har precis vaknat.. nåja! Två veckor kvar till julafton.. herregud!! Ska bli intressant om någon ser något på julafton eller om jag kan hålla det för mig själv ett litet tag till... ;)
  • naano
    Granskott skrev 2018-12-11 22:49:05 följande:

    Hur har ni andra det med trötthet och sömn? Jag är extremt trött men sover ändå väldigt oroligt. Vaknar flera gånger och har ibland svårt att somna om


    Jag har det precis som du. Jag kan snitta ca 3-4 timmar sömn på natten nu för tiden. Vaknar upp väldigt många gånger och det tar tid att somna om. Men jag är jätte trött Som du säger... däremot får jag ju då ta tupplurar på förmiddagen, annars hade jag aldrig pallat.

    Men när jag jobbar natt så sover jag hyfsat bra på dagen, får gå upp och gå på toa bara. Jobbar nu inatt så det ska bli skönt att få krypa ner i sängen om ett par timmar.
  • naano
    LiCh skrev 2018-12-12 12:35:20 följande:

    Undrar lite kring VUL, är mitt första barn och är i 9 (8+5) är det nåt man får be om eller? Skall till Bm 20/12 men har inte fått uppfattningen om att ett UL eller VUL skall göras? Vill ju gärna se att det är något där inne Tror att vi skall göra ett KUB-test men är inte heller säker på detta??


    Det beror nog på vilken kommun du tillhör men i regel görs inga vul om det inte är något särskilt bakomliggande, typ flera missfall i bagaget eller för att avgöra hur långt gången man är om man inte vet alls osv.

    Men du kan ju göra vul privat om det är så att du vill göra ett, men då får du bekosta det själv. Jag gjorde ett privat då jag haft 2 missfall i raken, ett ma och ett mf. Men jag hade inte fått göra det gratis här.

    Fråga din barnmorska men jag tror att det nog är privat som gäller... :)
  • naano

    God morgon! :)

    Hur mår ni allihopa i tråden? Har illamåendet börjat ge med sig för en del av er? Kämpa på alla ni som mår pyton, jag hoppas det lättar för er snart!

    Då var det snart julafton... och jag har klädpanik. Vet inte vad jag ska ha på mig alls. Vill inte outa graviditeten innan kub men så som min mage ser ut nu så kommer folk att höja på ögonbrynen.

    Har era magar börjat dyka upp lite? Jag är såklart lite svullen än men nu börjar det även synas lite. Går in i vecka 13 på torsdag.

    11 dagar kvar till kub...

  • naano
    Carolaline skrev 2018-12-17 21:52:37 följande:

    Hej! Jag känner precis som du, beräknad 28/7 och har inte känt annat än värk i livmodern. Väldigt tydlig värk mellan v.5-v.8. Precis gått in i v.9 nu och har ett tidigt ul på fredag! (V.10 då)

    Mina bröstvårtor är så svullna, ser ut som att någon nypt dem hela natten. Asfult. Vågar knappt hoppas alltså <3


    Samma här. Växtvärk och ömma bröst men nu märker jag knappt av nånting förutom tröttheten.
Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL