• Heliena
    HejsanJenny skrev 2019-10-29 12:44:38 följande:

    Trots googling har jag inte riktigt förstått det här med nub teorin, någon som kan förklara? Ska själv på KUB på torsdag så är nyfiken.


    Hittar bara massa pinterestbilder som är omöjliga att länka från min mobil.. Men googla Nub Theory och kolla bilder så dyker nog exempel upp för dig med!
  • Heliena
    LinneaWookie skrev 2019-10-30 08:28:02 följande:

    Någon fler som fortfarande mår sjukt illa..? Jag är i vecka 11+6 nu och trodde för några dagar sedan att det avtagit lite, men nu har jag kräkts två dagar i sträck, var tvungen att panikspy i en jävla buske på väg hem från jobbet igår, haha  

    Är dock fortfarande "glad" att jag mår illa, då det känns som det mest säkra tecknet på att krypet fortfarande mår bra och utvecklas som hen ska.

    Har UL för KUB imorgon! 


    Jag är i vecka 14 och mår också fortfarande illa.. Bara för några dagar sen spydde jag av att borsta tänderna! Annars brukar jag inte spy så mycket, mest när jag äter mat med mycket smak.. Då måste jag springa på toa. Men nu mår jag mest illa av att vara hungrig och om blodsockret sjunker. Men jag troooor (peppar, pappar!) att illamåendet börjar avta lite! Men bara lite, hahaha..
  • Heliena
    flickan89 skrev 2019-11-03 19:16:42 följande:

    Det här illamåendet tar kol på mig! Jag mådde bra 1 vecka utan att kräkas och tänkte gud vad skönt att det vänt....men när jag gick in i vecka 12 i början på denna veckan kom det tillbaka som en käftsmäll 1000 gånger värre.. mår illa hela dagarna spyr morgon och kväll.. innan var det mest bara kvällen och typ varannan kväll kanske..

    Det är pisstråkigt att vara gravid! Jag ser ingen njutning alls! Magen har börjat synas men jag tror inte jag förstår vad det är som händer.. är bara så less på detta jävla måendet!

    Inte nog med det så har vi vattenläcka i badrummet också som tar kol på mig! Riva riva riva och damm överallt!

    Förlåt att jag är gnällig känner bara faan vad tråkigt det är att vara gravid!!

    Jag hoppas jag förstår och får lite hopp och glädje igen på kub på tisdag..


    Uh! Jag känner verkligen igen mig! Jag har mått illa hela tiden och i vecka 14 började jag spy.. Folk säger hela tiden att man ska vara sååååå glad över att man mår illa, för då är allt bra med barnet och man minskar risken för missfall.. Men hur jävla kul är det då?! Konstant illamående och inget hjälper.. Äter ofta, har provat Postafen och Lergigan.. Samma visa ändå. Är ju omöjligt att njuta och må bra! Räknar ner veckorna tills helvetet är över.. Ibland har jag haft mörka tankar och funderat på om det här ens är värt det. Vilket jag vet att det är! Men usch vad illa man mår..
  • Heliena
    flickan89 skrev 2019-11-04 06:46:08 följande:

    Åh vad glad jag blir att det inte bara är jag som tänker såhär!

    Har typ blivit rädd för mina egna tankar på sistonde :(

    Men det är klart det är värt det! Alla dar i veckan självklart men det är en möda..

    Det känns som alla som är gravida lever någon slags drömvärld och mår hur bra som helst.. det ser iallafall ut så utåt.. men sen vet man att det inte stämmer alltid såklart.. men trodde verkligen inte det skulle vara såhär att vara gravid!


    Nä, jag hade en heeelt annorlunda tanke om hur en graviditet skulle vara. Såklart är det olika för alla, men känns som om det knappt pratas om hur illa man kan må.. Alla glorifierar graviditeter på Instagram och Facebook medan man själv sitter och är illamående, har nyss kräkts, är uppsvälld och förstoppad, finnig och glåmig.. Var är glowet alla pratar om?! Haha..
  • Heliena
    LinneaWookie skrev 2019-11-04 09:49:14 följande:

    Ja jag är helt förälskad i den...Drömmen <3

    Liggdelen är den bruna på bild 1, med broderi på båda sidorna.

    Den röda/blommiga sittdelen (bild 2 och 3) går att ha i två olika lägen, sittande eller halvliggande (bilden visar sittande, jag kände att tre bilder räckte, haha).

    Detta är bilderna som förra ägaren lagt med i annonsen, de är inte tagna nu som ni kanske ser på marken


    Men gud vilken speciell och framför allt FIN vagn! :D Wow!

    Hehe, jag är också ute tidigt med vagn.. De ska sluta tillverka Emmaljunga Viking och det är en sån vi vill ha! Fick panik och köpte hem en! Så nu står den i vardagsrummet och väntar :)
  • Heliena
    EmmaAF skrev 2019-11-04 13:18:15 följande:

    Haha gjorde vi med Förstår inte varför dom ska sluta med vikingen.. I min smak är vikingen mycket bättre än nxt:n


    Haha, vad kul! Nä, jag förstår inte heller.. Den perfekta vagnen för oss och våra behov, så var bara att klicka hem! :)
  • Heliena
    nypan78 skrev 2019-11-05 09:01:50 följande:

    KUB resultatet bekräftat på moderkaksprovet, trisomi 21. Vi är helt förstörda...


    Åh, vilket tungt besked.. Blir så ledsen när jag läser på din biografi hur ni kämpat med att få till ett syskon. Hoppas det löser sig på bästa sätt för er och att ni kommer fram till ett beslut som känns rätt för er! Stor styrkekram! <3
  • Heliena
    viljaa skrev 2019-11-05 18:44:34 följande:

    Hörrni är det nån som funderat på nub-teori?? Jag har blivit besatt och analyserar sönder mina bildernoch filmer och har kommit fram till att vi nog ska få en dotter! Så taggad på att se om jag har rätt på RUL!!


    Bilderna jag fick från ultraljudet visar tyvärr inte nuben! Tråkigt! :( Hade läst på och förberett mig massor. Och väl på ultraljudet var jag så uppe i varv att jag totalt glömde bort att kika på nuben live. Så nyfiken ju!
  • Heliena

    Haha, alltså åh.. Snälla, säg att ni är fler än jag som har börjat känna er helt tröga i huvudet? Jag har alltid sett mig själv som relativt snabbtänkt och smart liksom.. Men nu känner jag mig så trög och korkad! Jag kommer inte ihåg ord som jag annars lätt hade fått ur mig och ibland förstår jag inte de simplaste saker som min sambo säger till mig, utan jag måste hela tiden ställa följdfrågor för att fatta?! Det är väldigt ofta han får rätta mig och han förstår knappt mig när jag ska förklara var saker och ting ligger utan berättar helt baklänges och använder helt andra ord än jag annars hade gjort, haha! Känner ju knappt igen mig själv!

Svar på tråden BF MAJ 2020