Inlägg från: Entusiastisk |Visa alla inlägg
  • Entusiastisk

    BIM Augusti 2020

    Amidina skrev 2020-08-08 07:39:12 följande:

    Ingen mens än, men lite lägre temp, lägre tapp, oooch ett jäkligt negativt testa tidigt nu på morgonen. Så det blir en rejäl deppdag idag, och invänta mensen. Verkar som att lutealfasen förlängt sig en smula iaf.

    Hoppas Så att det ska ta sig för dig iaf!! <3


    Förstår det då:( fy för negativa test :( <3

    Ja, ta en deppdag! Unna dig något gott, kanske en sorglig film för att lätta lite på trycket ikväll.. Vara med mamma och maken och mysa med djuren. Fint väder idag igen, kanske kan lätta något litet<3

    åh, fina du vad jag önska du fick plussa!! Tur att det kanske förde med sig något litet gott iaf med en lite längre lutealfas, du är ju fantastiskt hur du påverkat den!<3 Jag finns här eller på meddelande ifall du vill skriva av dig eller så<3 och vill du hålla dig borta härifrån idag så hörs vi imorgon om du orkar <3

    Stor kram <3
  • Entusiastisk
    Amidina skrev 2020-08-08 07:39:12 följande:

    Ingen mens än, men lite lägre temp, lägre tapp, oooch ett jäkligt negativt testa tidigt nu på morgonen. Så det blir en rejäl deppdag idag, och invänta mensen. Verkar som att lutealfasen förlängt sig en smula iaf.

    Hoppas Så att det ska ta sig för dig iaf!! <3


    Och tack för att du hoppas för mig! Vet inte vad jag ska tro, jag vågar liksom inte ens hoppas^^ men känns skönt att ha ditt stöd <3

    Snart går Jenzia in i sin fertila period så får vi följa hennes cykel, sen är det din tur igen <3 Det behövs ju faktiskt bara den perfekta tajmingen.. Och när man minst anar det så kommer den <3

    Stort stor kram fina! Var extra snäll mot dig och din kropp idag!! <3
  • Entusiastisk
    schulia1 skrev 2020-08-08 08:40:55 följande:

    Åh men jag känner mig så osäker. Vågar knappt säga tack <3

    Behöver din hjälp, kan jag ta ett digitalt idag om jag håller mig mer än 4tim?


    Asså jag hade nog vågat chansat..Ser man strecket på FL så känns det rätt säkert, tycker jag!:p När har du BIM? <3 Så spännande!!
  • Entusiastisk
    Msofie skrev 2020-08-08 08:17:52 följande:

    Ni som har stenkoll på tappen! Idag sitter tappen så högt upp att jag i princip inte når den, jag kunde känna ena öppningen men inte andra. Känns som ett bra tecken plus mer flytningar än vanligen på morgonen. Något högre temp än vanligt. Hoppas mina ÄL test kommit från babyplan idag!


    Det låter ju lovande.. Vad menar du med ena öppningen? :)

    Livmoderstappen ser ut lite typ som ett ollon..

    Så känner du att den är hög, mjuk och öppen så är hon gästvänlig;) och låter ju onekligen som något är på gång med ökade flytningar! :)
  • Entusiastisk
    schulia1 skrev 2020-08-08 09:00:15 följande:

    BIM på måndag 10/8. Håller dig uppdaterad <3


    Åh ja!! Väntar med spänning <3

    Har du liksom känt något spec? Tempar du?
  • Entusiastisk
    Mamma91a skrev 2020-08-08 09:01:29 följande:

    Kunde inte hålla mig till nästa vecka så klart. Jag har sånna humörsvängningar och känner mig sjuk, precis som varje gång jag blivit gravid och ja det är positivt. Detta va dock inte ens med morgonurin :)


    Wow, grattis! Hur menar du med sjuk? :)
  • Entusiastisk
    Msofie skrev 2020-08-08 09:02:01 följande:

    Asså kommer åt ena kanten av tappen, ena sidan av öppningen så att säga x) brukar du kunna känna tappen även när den är högt upp?


    Hm... Okej, inte säker på vad du menar :p men alla är ju olika! Du kan ta en titt på www.beautifulcervix.com/cervix-photo-galleries/

    För att kolla lite olika livmoderstappar i olika stadier :)

    Ja, jag har alltid kunnat känna den.. Men ibland behöver jag bara in typ 5 cm och under äl så behöver jag verkligen in och leta högt upp xD
  • Entusiastisk
    Jenzia skrev 2020-08-08 09:52:10 följande:
    Hej fina du! Hur var tempen imorse? Blev det bättre mätning tidsmässigt?

    Hehe, kul att du har koll på mig! Nästan bättre än jag själv Går troligen in i min fertila period imorgon, ännu inga tecken (Skrev till dig att jag fick vattnig flytningar för ett par dagar sedan men det har inte fortsatt). Börjar ta Lh-test imorgon eftermiddag och hoppas på att få till det med maken. Jag har varit så trött och introvert den senaste veckan, tror kroppen behöver återhämtning, det oroar mig så klart för denna cykeln för det känns inte som optimalt hormonellt för att bli gravid. Jaja, sol, bad, vila och promenader står på schemat. Idag är jag gräsänka och kan vara hur introvert jag vill, maken är och fiskar i Blekinge. Så snart cyklar jag till Ribban med en podd i mina öron (brukar stänga ute alla människor runt omkring mig på det viset).

    Jag hoppa hoppas hoppas hoppas så att du får ett plus på tisdag!!! <3 Hur mår du annars? Går det lite upp och ner nu? Östrogenet är ju som lägst dessa dagar väl? Jag märker så tydligt numera att jag blir känslig och deppig innan mens.

    Stor kram och hoppas du får en fin dag!

    Fina du, har ju märkt att det varit något och det är helt okej! Haha, är det stalkervarning eller xD haha nej, men jag har ju lite koll på dig och amidina<3 Det är skönare att fokusera på andra än på mig själv just nu..


    Jag tror inte du behöver oroa dig, gör precis enligt dina planer och koppla av.. Vila upp dig, sov när du är trött, koppla bort fl om det stressar dig, vi finns kvar! Ät gott, lyssna på poddar och sånt som får dig på andra tankar och bara tanka energi! Det är inget dåligt att samla kraft - gör det i din takt <3 Låter som härliga planer<3 

    Asså jag vågar liksom inte ta orden i min mun/skriva det här .. Jag är så rädd att jag inbillar mig saker, men visst känner jag saker som skulle kunna förklaras med graviditet. men just nu försöker jag bara ignorera kroppen xD 
    Tempen blev lite sådär inatt igen. Vaknade för tidigt igen efter 2h kl 2.30(temp 36.52) och sen 2h sömn igen för att tempa igen på vanlig tid (36.61). Så kurvan kan se helt olika ut beroende på vilka temperaturer från igår jag väljer ^^ hehe..

    well well.. Jag fick en urladdning i förrgår när jag såg en film ("miracles from heaven") och grät och grät.. Hade nog mkt under locket som tack och lov kunde komma ut lite maskerande:P Så faktiskt efter det mådde jag mycket bättre, men känner absolut att jag har mindre energi och lite mer instabil i humöret i lutealfasen.. Hoppas du snart mår bättre goding! Njut av din dag så hörs vi när du mår bättre och vill du skriva av dig eller så så gör det:)

    Stor kram <3

  • Entusiastisk
    schulia1 skrev 2020-08-08 14:32:32 följande:

    Tempar inte. Kolla mitt senaste inlägg i tråden, det är helt klart ett + med CB <33 Jag har denna vecka haft väldigt svag molvärk, lite ömma bröst och tjocka flytningar. That?s it. Men nu när jag skriver det så inser jag att allt detta är symptom, haha.


    Wow jag såg.. Supertydligt! Stort stort grattis <3

    Haha okej, ja då faller bitarna på plats nu!
  • Entusiastisk
    schulia1 skrev 2020-08-08 15:24:36 följande:

    Tusen tack!!! <3 JAG HÅLLER ALLA TUMMARNA JAG KAN FÖR DIN SKULL NU OCH FRAMÅT <3


    Tack <3 vi ses kanske i en bf tråd längre fram :)
  • Entusiastisk
    H0nd3ndär skrev 2020-08-08 19:24:51 följande:

    CD11 idag och första hala sekretet för cykeln. Supernegativt äl-test som väntat. Men ändå skönt att börja komma in i den fetrila fasen.


    Härligt! :D då är det på gång om inget annat!
  • Entusiastisk
    Msofie skrev 2020-08-08 19:58:29 följande:

    Oj min tapp gick från as högt upp imorse till låg nu, vad menas med detta? Är det vanligt att den ändrar position så fort.?


    Asså, den kan faktiskt ändra sig snabbt har jag också märkt.. Tex min tapp stängde sig och blev bakåtriktad efter första äl-försöket denna cykeln så trodde att jag hade ägglossat men dagen efter fick jag fertilt sekret igen och sen så var den vidöppen dagen efter igen.. Så ja.. Den lever sitt eget liv :) men man kan ändå få ett hum iaf hur gästvänlig hon verkar :)
  • Entusiastisk
    H0nd3ndär skrev 2020-08-08 20:54:27 följande:

    Absolut men kan dröja över en vecka ännu. Har haft fetrilt sekret ganska länge före äl sedan jag fick tillbaka mensen. Tyvärr vet jag inte om jag brukar ha det så eller om det också varit påverkat av amningen.


    Jag är inte säker på hur jag har det när jag inte ammat men har också många dagar av fertilt sekret tycker jag. 7 dagar förra cykeln och 9 denna(men nu misslyckades kroppen med äl och behövde 2 extra dagar denna cykeln).. Så kan ju ha med det att göra!? Att kroppen behöver skjuta till med lite extra hormoner och därmed lite mer sekret :) kanske..
  • Entusiastisk
    Amidina skrev 2020-08-09 12:15:04 följande:

    Grattis alla ni som plussat nu! Hoppas allt går bra och ni får möta era små knyten nästa år!

    Här kom mensen igång först nu, så har varit lite förvirrande och jobbigt ett par dar. Lutealfasen landade på 13,5 (nästan 14) dagar den här gången och jag har inte en aning om varför för jag har inte gjort nåt särskilt. Hänger mig kvar lite här och hoppas på fler plus, förlåt om jag missat att svara på nåt, men det är ju en rätt lång tråd vid det här laget. :)

    Kram på er!


    Hur mår du<3

    Intressant med lutealfasen, undrar vad det kan bero på..

    Jag kände det kunde varit något igår.. Men idag känns ingenting, så antar det snart blir omstart.. Men har faktiskt känts lite lättare för mig mentalt efter äl.. Bim är på torsdag.. Jag fortsätter att vakna på nätterna för tidigt, suck.. Så ja, tempen är kanske lite svårtolkad... ^^men men, tempar på så får vi se när den dyker..

    Saknar och tänker på dig mycket <3:(

    Hoppas du snart mår bättre när östrogenet kickar igång!! Saknar dina kloka ord, tankar, råd och energi <3

    Kram
  • Entusiastisk
    Amidina skrev 2020-08-09 13:21:36 följande:

    Tack fina du, saknar er med och hoppas också att orken kommer tillbaka så snart som möjligt.

    Idag är det mycket känslor av sorg, ilska, uppgivenhet, och så lite besvikelse. Blir ju glad för alla som plussar men så fruktansvärt ledsen för mig själv. Vi hann börja hoppas en del eftersom jag normalt sett är som en klocka, så lite mer än 1 dag extra satte verkligen spinn i huvudet.

    Jag håller verkligen tummarna att du inte går min väg nu, utan får det där härliga plusset!

    Stor kram på dig!


    Usch ja, kan bara tänka mig att det då var extra jobbigt:(

    Jag finns här ifall du vill skriva av dig alla känslor. Kunde inte skriva privat till dig..men tror du ska kunna skicka till mig om du vill och behöver.. Ja, det är svårt när andra plussar, det är helt okej.. <3 snart får du ditt plus också och sen varje gång ni sen ser ert barn kommer ni känna att det liksom var tur att det blev just den gången ert barn blev till <3 förstår det känns långt borta och kanske inte är till någon tröst.. Men du är ju så grym på alla sätt som du optimerat för er att det bara måste pay off!!!

    Jag önskar det sååååå mycket för er väldigt snart.. Ta dig tid att sörja.. Du är iallafall väldigt saknad:( .. Både du och Jenzia <3 stor kram!
  • Entusiastisk
    Jensan88 skrev 2020-08-09 18:31:36 följande:

    Det finns redan en aktiv fb-grupp. Haka på oss :)

    Ni andra som vill vara med skicka meddelande till mig så fixar jag in er i vårt mysiga gäng. :)


    För mig står det att din presentation är privat.. Ska kolla på datorn ifall det går att skicka meddelande ändå :D (sitter på mobilen nu)
Svar på tråden BIM Augusti 2020