• Enkeli

    IVF hösten/vintern 2020

    Scasm skrev 2020-10-09 07:46:22 följande:

    Lycka till!


    Tack snälla! Nervöst!!
  • Enkeli
    Sussna85 skrev 2020-10-09 08:28:08 följande:

    Woop woop! Lycka till :)


    Väntar på att få lite mediciner- ombytt och klar och helt ovetandes om vad som komma skall
  • Enkeli

    Nu är mitt äggplock klart, blev 19 ägg- helt sjukt! Känns helt ok med allt. Och gjorde knappt ont tycker jag. Nu blir det bara mysa!

  • Enkeli
    Sussna85 skrev 2020-10-09 13:50:51 följande:

    Jamen jessus! De var inte dåligt! Nu håller vi tummarna för fina embryon:)


    Blev helt chockad själv, först sa de 12 men sen kom sköterskan och sa de inte hade räknat klart .. att det var tom 19. Höll på ramla av sängen! Fick ordentligt med morfin och blev rejält hög i 2 minuter ???? gjorde inte överhuvudtaget ont under plocket men efteråt ja- fick påfyllning 2-3 gånger efter.. har sovit hemma sen dess!
  • Enkeli
    Pan21 skrev 2020-10-09 14:59:05 följande:

    Idag var jag på ulj 2 (1 i onsdags). 11 äggblåsor på höger sida och 18 på vänster, sedan slutade läkaren att räkna, han sa att det var fest där inne haha!

    Blir äggplock på måndag och totalfrys, sedan 2 månaders väntan på insättning, sjukt segt att vänta IGEN men hellre det än att bli sjuk. Hade tydligen piggare äggstockar än jag trodde..


    Ojj, förstår att det blir paus men varför 2 månader? För mig sa de också att det ev. Kunde blivit frysning (men idag sa de ändå färskt på onsdag) men då hade jag fått tillbaka redan vid nästa cykel..
  • Enkeli
    eeerica skrev 2020-10-09 14:14:16 följande:

    Ojoj! 19 är många :) Håller tummarna för många finfina embryon!


    Tack snälla! Och tack för alla tummar.. hur går det för dig?
  • Enkeli
    Scasm skrev 2020-10-09 13:56:23 följande:

    Å vad bra! Grattis och vad skönt att det inte gjorde så ont.


    Hemligheten var nog riktigt bra smärtlindring och att jag direkt bad om mera. Älskade hela grejen- så skönt bli ompysslad, få beställa frukost osv.
  • Enkeli
    Pan21 skrev 2020-10-09 18:18:51 följande:

    Jag vet faktiskt inte! Vi fick även vänta 2 månader från första IVF besök till sprutstart, då var det labbet som hade skitmycket att göra, tror att det faktiskt bara handlar om tidsbrist från Sahlgrenskas sida.. Läkaren sa även ?förhoppningsvis innan årsskiftet?, vilket inte gjorde mig superglad men vad kan man göra .. vet inte om han förväntar sig att min cykel kanske kommer att vara knäpp också? Det är iofs inga fel på mig utan vi har manlig faktor så vet inte varför han skulle tro det heller egentligen, men återstår att se!

    Vad spännande med återföring! Är det första IVF:en?


    Ja det är första ivf, vi har ett barn på naturlig väg men mina äggledare blivit på ngt sätt skadade efter blindtarmsoperation..trist för er att vänta men skönt ändå att vara igång!
  • Enkeli
    eeerica skrev 2020-10-09 18:48:28 följande:

    Tjaaa...här är långsamma dagar...men jag mår bra. Fick återföring av en 5-dagars i måndags och Flyter det på som det ska är det testdag nästa lördag :)Förstår inte riktigt hur den här sidan funkar..hahaha!! Man kan kanske redigera sina svar, men lägger ett tillägg, jag fick ett fryst insatt. Vi är inne på ett syskonförsök. Fick en dotter för snart 5 år sen och hade två 5-dagars kvar i frysen. Tänkte nu eller aldrig...


    Inte helt lätt med sidan- håller med! Spännande, nästa lördag låter ju supersnart! Vi har en 4,5 åring på naturlig väg.. Hursom- mysigt att ev kunna få ett syskon!! Håller alla tummar för er- ska du tjuvtesta tro? ????
  • Enkeli
    Sussna85 skrev 2020-10-09 21:55:33 följande:

    Jag håller mina tummar för er som har en litet embryo insatt i denna stund! Och för alla er andra som är mitt i karusellen <3

    Här har jag försökt bara vara jag för en stund, med en god vän,lite drinkar och trevlig samvaro. Det är lätt att bli i sin lilla ivf bubbla,har varit de nu sen maj detta år,då vi börja med ivf nr 1,nu är vi snart på ivf nr 4 och jag kände att denna helg vill jag bara leva livet tills november kommer. Då det börjas än en gång med alla sprutor,gynbesök,oro,förhoppningarna,drömmar och besvikelse blandat om varann. Jag har glömt bort lite att det finns ett liv bortom detta som innefattar ivf känner jag....ville bara skriva av mig lite <3


    Låter sunt att pausa lite granna och andas- försöka hitta andra saker som ger en glädje! Det mentala är så viktigt- att man orkar i en tung berg-och dalbana. Dessa saker är ju stora, existensiella .. man ska inte underskatta det! Ta hand om dig ??
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020