Inlägg från: neongirl |Visa alla inlägg
  • neongirl

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    MissJ00 skrev 2021-06-05 09:21:29 följande:

    Hur mår alla i värmen? Här i lägenheten är det 27 grader (24 på kvällen om man vädrar) ingen balkong heller. Bor mitt i stan, så att sova med öppet fönster är nästan omöjligt.

    Vi försöker hitta radhus eller 4a lägenhet qtt köpa, men känns som man köper på toppen nu. Vägrar iaf föda en bebis i hyresrätt med svartmögel!

    Igår va vi ute med kollegor i solen flera timmar, mådde inte bra efter det :(


    Här är också olidligt varmt. Tycker det är jättejobbigt! Har som tur är balkong som inte har kvällssol, så sitter där på kvällarna och svalkar mig. Men i sovrummet är det hemskt. Vaknar av att kudden är blöt av svett på natten och får gå upp och dricka flera gånger. Vill sova med fönstret öppet men har en granne som sitter och röker på sin balkong en gång i timmen både morgon och kväll så all rök bolmar in i vårt sovrum, samt några grannbarn som skriker och gapar varje morgon så vill inte bli väckta av dem. Hade gärna velat ha hus eller radhus men Stockholms-priser här i Halmstad. :(
  • neongirl
    MrsXy skrev 2021-06-05 09:33:47 följande:

    Heej fina ni
    Tack igen för allt stöd Hjärta{#emotions_dlg.flower}
    Jag opererades häromdagen, bad om en kirurgisk abort, klarade inte av tanken av att vara medveten/vaken. 
    Personalen var enormt snälla och fick bra smärtlindring, så nu mår jag bra. 
    Kan dock säga att medicinen jag fick för att "påbörja processen" var fruktansvärd. Vill aldrig göra om det och hoppas att nästa gång/om det blir en nästa gång går bra!
    Kanske kan hjälpa er oro lite med orden från en läkare jag träffade som sa "du hade inte kunnat göra något alls, ett livskraftigt foster klarar allt, tillochmed bungyjump". Så om de mår bra, klarar de så mycket mer än vi tror. Makten ligger helt enkelt inte hos oss. 
    Kul att läsa att ni verkar må bra och att det går framåt ! 
    Solig


    Hej! Förstår att du valde en kirurgisk abort. Skönt att allt gick bra ändå och att personalen tog väl hand om dig. Vilken bra läkare som sa så. Ska ta det med mig. Har funderat ibland på om jag hade kunnat förhindra mitt missfall i höstas, men samtidigt så vet jag ju att det inte hade gått. Precis som läkaren sa så ligger inte makten hos oss.

    Ta hand om dig och vila mycket! Gråt när du behöver och sjukanmäl dig vid behov. Du ska rå om dig själv nu! Oavsett hur tungt det känns så kommer ni ta er igenom detta. Hjärta Jag tror på er! Kramar
  • neongirl
    Miniflin skrev 2021-06-07 10:03:41 följande:

    Hej på er denna måndag! Hur mår alla? :) Jag mår toppen, lite molvärk och känsliga bröstvårtor men annars som vanligt, men tröttare såklart, verkar som vi alla är det, haha!

    Nu är jag i vecka 11 (10+5) så börjar våga mig in i att fråga om den där facebookgruppen som skapades i början av tråden, ska man skriva till någon här om att få vara med? :)


    Hej! Jag är också tröttare än vanligt och drabbas ibland av akut hunger, annars har jag inte haft så mycket symptom senaste veckorna. Men antar att man får njuta så länge det varar. :)

    Vad jag vet har det inte skapats någon Facebook-grupp i denna tråd. Gjorde en sökning och hittade inget om det. Kanske var någon annan tråd?
  • neongirl

    Idag har jag varit på KUB ultraljud igen eftersom det inte gick att mäta förra veckan. Denna gång gick det bättre och alla värden såg fina ut. Glad Mysigt, men overkligt att se den lilla knodden igen. Hjärta

  • neongirl
    Storm01 skrev 2021-06-08 07:01:10 följande:

    Är det någon som berättat för sin arbetsgivare ännu och vilken vecka var ni i såfall? Om inte, när planerar ni att göra det?

    Jag funderar på om jag ska berätta nu innan semestern eller ta det efter semestern.


    Jag berättade ganska tidigt. Vecka 8 tror jag det var. Vi skulle skriva papper för heltid inför hösten (min grundtjänst är bara på 75%) så det kändes bäst så. Vet ju inte om jag kommer orka jobba heltid hela hösten så ville vara ärlig. Tänkte att om något går fel är det kanske lika bra att han vet också. Han blev superglad och började nästan gråta, var inte beredd på det haha. Och papper skrev vi ändå. :)
  • neongirl
    Thewalk skrev 2021-06-08 19:35:56 följande:
    Åh vad härligt att höra! Grattis till fina resultat <3 
    Emlan93 skrev 2021-06-08 19:43:01 följande:
    Så härliga nyheter! :))))
    Tack snälla! Känns skönt både med bra värden och att ha fått se den lilla röra sig i magen. :)
  • neongirl
    Thewalk skrev 2021-06-10 14:10:18 följande:

    Idag var jag på KUB-test. Allt såg bra ut och det känns så skönt! Jag hade några dagar med oro över hur läget var där inne nyss, men det var två tickande hjärtan och låga sannolikheter för avvikelser.
    Även denna BM var nästan helt säker på att det är tvåäggstvillingar :)
    Det är så fantastiskt att få se de små liven <3


    Härligt att få se de små liven och skönt att allt dessutom såg bra ut! :)
  • neongirl
    VirrePirre06 skrev 2021-06-14 09:33:11 följande:

    Hej Måndag, hur mår alla i sin graviditet just nu? :) Själv har jag haft huvudvärk som kommer och går i 4 dagar nu, annars är allt toppen :D


    Hej!

    Jag mår bra förutom att värmen har varit jobbig. Har mått lite lätt illa och varit helt slut. Idag är det tack och lov lite svalare. Vilken vecka är du i nu?
  • neongirl
    VirrePirre06 skrev 2021-06-14 12:24:02 följande:
    Jag gick in i v.15 igår, men skulle själv säga att jag är I v.14 då jag innan jag plussade hade en lång cykel och plussat på dag 40, så äl inträffade 3 veckor efter mensen :o På kub den 6/6 så var fostret 4.9cm vilket skulle vara litet för en v.14, ska till bm imorogn så ska höra vad hon säger :)
    Ja, det låter ju lite litet för vecka 15. Du får kolla vad de säger i morgon. :) Jag är i vecka 14+2 enligt mina egna beräkningar, men på KUB kunde hon inte säga exakt eftersom knodden inte riktigt ville samarbeta haha. Så jag får se på RUL helt enkelt om de kan säga mer exakt då. :)
  • neongirl
    bananmilkshake skrev 2021-06-14 12:54:36 följande:
    Det är så jobbigt att behöva gå upp, men nu börjar det ju iaf gå lite på automatik. Tungan ute Jag måste ofta upp två ggr, ibland tre! 

    Jaaa, längtar så till en lagom liten mage! 
    Här är en till som också går upp minst två gånger per natt och ibland tre. Tungan ute Det dumma är att varje gång jag går upp och kissar så måste jag även dricka för jag är så törstig haha. Så det blir väl en ond cirkel.
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET