Inlägg från: neongirl |Visa alla inlägg
  • neongirl

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    bananmilkshake skrev 2021-04-29 09:21:52 följande:
    Ja det hade varit en efterlängtad funktion faktiskt!

    Vad skönt att slippa ligga vaken, jag hoppas mitt går över snart. :)
    Jag vaknar dock ofta innan klockan ringer, men nu går det lättare at somna om än för några veckor sedan. Vi har precis bytt säng också, vår förra var extremt obekväm. Så den nya sängen har nog hjälpt en del. Hoppas ditt går över snart också. Vilken vecka är du i nu?
  • neongirl
    bananmilkshake skrev 2021-04-29 10:09:27 följande:
    Härligt med ny säng! Och skönt att det blivit bättre för dig med sömnen. Jag är i vecka 9 (8+4). Mina förra graviditeter hade jag samma sömnproblem men då kom jag aldrig så här långt så jag har verkligen ingen aning hur länge det kommer hålla i sig. Vilken vecka är du i?
    Ja jätteskönt! Skulle bytt tidigare egentligen, men bättre sent än aldrig. :) Hoppas det ger med sig snart i alla fall. Jag är i vecka 8 (7+5).
  • neongirl
    bananmilkshake skrev 2021-04-30 08:08:52 följande:
    Jag är lika närhetstörstande och kramig som vanligt... hatar att jag inte kan få samma symptom som andra, det gör mig så orolig hela tiden. :/
    VirrePirre06 skrev 2021-04-30 13:24:39 följande:
    Har inte heller några symtom typ, bara ömma bröst. Man blir ju lite fundersam men alla graviditeter är ju olika haha
    Jag har inte heller så mycket symptom. Denna vecka har jag mest haft "mensvärk" vilket gjorde mig orolig men sen läste jag att det kan vara så i just vecka 8. Som VirrePirre06 skriver är ju alla graviditeter olika, så symptomen varierar nog också väldigt mycket från person till person. :)

  • neongirl
    bananmilkshake skrev 2021-04-30 16:45:09 följande:

    Ja det har jag också läst! Jag är extremt trött och har svårt att äta, och onda bröst, så jag är glad för det iaf. Stor skillnad mot för mina tidigare missfall. Men så fort jag hör om symptom jag inte har blir jag nojig. xD


    Jag är inte så trött vilket gör mig orolig haha. Ligger iofs och vilar nu. xD Vissa dagar är jag inte speciellt hungrig och andra dagar, som idag, känns det som att magen inte har någon botten. Så det verkar vara väldigt olika det här. :)
  • neongirl
    partytsljus75 skrev 2021-05-01 09:47:29 följande:

    Är det någon av er som fryser? Jag hackade tänder häromdan på jobbet och har fått plocka fram duntäcket som inte ens använts i vinter nu lagom till maj...


    Fryser också jättemycket fast på dagtid. På nätterna svettas jag. xD
  • neongirl
    Nelliee skrev 2021-05-01 11:49:56 följande:

    SÅ lättad över att jag kommer få barn i januari och inte i december :)

    Det är inte kul att fylla år i december som jag gör. Man är nästan ett helt år efter de som fyller i början på året. Jag trodde jag blivit gravid och tänkte följa den här tråden men då tog det dig inte men nu är jag gravid och gick som jag ville :)))))


    Då kanske du ska hoppa in i en grupp för BF i januari istället och bespara oss dina kommentarer.

    Vet många som tycker det är jobbigt att åldras före alla andra också och som hellre hade fyllt år senare på året. Så det är nog olika för alla.
  • neongirl
    KNAS2 skrev 2021-05-02 18:45:36 följande:

    Hur mår ni alla?

    Jag tycker mig ha mått bättre denna vecka (vecka 9) än förra veckan. Har kunnat jobba på som vanligt men har samtidigt stödätit för att förebygga illamående, det kanske är det som har varit avgörande.

    Imorgon har jag hälsosamtal/inskrivning, går in i v. 10 (idag el imon) Det känns som ganska sent men jag ringde och hörde mig för och då meddelande hon att det går hur bra som helt att komma vecka 10. Ska bli kul och se vad planeringen framöver blir.


    Skönt att du mår bättre denna veckan. :) Spännande att redan vara i vecka 10. Jag gick in i vecka 9 igår.

    Det kan säkert variera beroende på region när hälsosamtalet sker. I Halland är det i vecka 6-8, men det är nog inget som måste ske i en viss vecka tänker jag. Utan det kändes mest som lite planering inför KUB m.m. De kollade också blodsocker och blodvärde (Hb), samt sköldkörtelprov, vilket jag tycker är bra. Sköldkörtelprovet har jag inte fått svar på än.

    Jag mår fortfarande helt okej. Jag fryser ganska mycket, förutom på nätterna. Tog tempen i morse och hade då 37,5 så det förklarar väl det hela. Är också supertäppt i näsan och konstant hungrig. xD
  • neongirl
    KNAS2 skrev 2021-05-02 19:50:29 följande:
    Ja här står det också vecka 6-8 men jag hade missat vart man bokade in sig på det. Trodde att mitt tidiga VUL skulle vara som en inskrivning. Är ju helt lost i det här, känner sig verkligen som en nybörjare!

    Jag är också täppt. Mest på kvällen meb det kommer även under dagen. Hade varit skönt med fria luftvägar!
    Håller med, man känner sig verkligen helt lost. Önskar att man hade tätare besök, speciellt under första graviditeten. Jag bokade direkt via 1177, fanns något som kallades första graviditets-besöket eller liknande, så valde det. Föredrar att boka online om det går. :)

    Ja fria luftvägar hade varit skönt. :)
  • neongirl
    KNAS2 skrev 2021-05-03 07:09:39 följande:
    Ja jag såg också att det gick att boka via 1177 när jag tittade efter. Hoppas på att få mycket nyttig information idag på mitt besök. Kommer väl glömma att ställa alla frågor som jag gått och funderat över :)
    Ja det kändes som att jag också glömde ställa flera frågor. Tycker tyvärr hon kändes lite stressad om än väldigt snäll. Men kommer inte ha henne sen ändå för här får man inte välja utan blir tilldelad en BM, lite jobbigt tycker jag. Är orolig att få någon jättehemsk. :S
  • neongirl
    Grapefrukt89 skrev 2021-05-04 17:34:17 följande:

    Hej allesammans...

    Fick störtblödning på jobbet under min lektionstid (jobbar som lärare) och behövde tänka om kring hur jag skulle klara av den sista lektionen utan att visa att jag blött igenom för mina gymnasieelever. Kom nog undan med hjälp av kollegor som hjälpte mig med ytterkappan och körde mig till sjukhuset.

    Åkte in till akuta kvinnomottagningen och de kunde inte se tecken på varken infektion eller annat i mitt blod. Fick ultraljudtid på måndag, men ska ringa imorgon och se om den närmsta kliniken hos mig kan erbjuda det istället. Det ska vara lugnare på kliniken som är precis bredvid mig tydligen.

    Är helt förstörd och förtvivlad. Skulle gått in i vecka 11 på fredag. Känns som lite molvärk och har blött klarrött, vattningt rött (kändes som fostervatten+ blod) men med pyttelite slem. Känns så mörkt och tungt nu...Vet ej vad jag ska ta mig till.

    De på kliniken sa att det inte behöver vara det värsta. Men det var så himla mycket blod. Blödde igenom som jag aldrig nånsin gjort förr... :(

    Sorry för deppigt inlägg...<3


    Åh nej! Håller tummarna för att det inte är missfall. Blöder du fortfarande? Så länge det inte är klumpar tänker jag att det kanske inte är kört. Hoppas så att allt går bra! Stor kram <3
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET