Inlägg från: neongirl |Visa alla inlägg
  • neongirl

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    KNAS2 skrev 2021-07-05 11:10:05 följande:
    Jag har samma känsla som du. Känner mig också o-gravid. Längtar SÅ till RUL nästa vecka så att man förhoppningsvis får se att allt ser bra ut! :)
    Skönt ändå att någon mer känner likadant. Hoppas allt ser bra ut på RUL för oss båda! :)
  • neongirl
    Sellerin skrev 2021-07-06 18:55:21 följande:

    Så mysigt att några fler börjat känna av att där faktiskt är ett litet liv därinne!! <3

    Nu måste RUL vara nära för några av er?


    bananmilkshake skrev 2021-07-06 19:10:48 följande:

    Jättekul! Nu kanske hjärnan kan börja fatta att det är en bebis där i. :) 


    Jag har nästa torsdag, den 15, har för mig vi var en del som hade samma dag? : D


    Jag har också RUL nästa torsdag, den 15:e. Tycker knappt jag känner något längre så lite orolig. Det sägs ju visserligen att andra trimestern är den lättaste så jag hoppas allt är okej. Är fortfarande tröttare än vanligt och uppe och kissar flera gånger per natt. Annars mår jag hur bra som helst. Men längtar verkligen efter att känna små puffar och andra livstecken. :)

  • neongirl
    mandarincurd skrev 2021-07-08 23:12:56 följande:

    Äter någon gravidvitaminer? Jag äter förutom järn och folsyra även d-vitamin, men funderar på om man kan byta ut både folsyran och d-vitaminen till något kombinerat? Samtidigt är det ju lite trevligt med extra folsyra då den hjälper kroppen att ta upp järnet...


    VirrePirre06 skrev 2021-07-09 07:18:26 följande:
    Jag äter aco gravidtabletter, som är kombinerade :) Åt endast folsyra tills v.13 sen bytte jag, funkar bra än så länge
    Jag åt också folsyra fram till cirka vecka 13, sen sa BM att det inte spelar någon roll. Så nu äter jag gravidtabletter från Helhetshälsa istället (som även den innehåller en del folsyra).

  • neongirl
    Sellerin skrev 2021-07-07 22:07:00 följande:
    Jag var också orolig inför RUL. Hade börjat må så bra och tyckte det var obehagligt att alla symtom försvann :P men tyckte mig känna små konstiga grejer i magen som jag inte lagt märke till tidigare. När vi var på RUL frågade BM i början om det var något speciellt vi ville veta, och jag sa att vi kan väl börja med att konstatera att där finns ett hjärta som slår!!! Så det fixade hon fram bevis på direkt :)

    Tkr verkligen att andra trimestern är som en dans på rosor för mig hittills, hoppas på att det kan hålla i sig :)

    Kommer gå bra på RUL för er, man längtar ju så till att få se att allt är bra! :)
    Haha bra BM som frågar. :) Att hjärtat slår är ju det första man vill veta. Jag hoppas verkligen att det är samma för mig. Skönt att höra att du också mått väldigt bra hittills.
  • neongirl

    Ultraljudet gjort här också och vi väntar en liten kille. <3 Har haft det på känn, men var såklart inte säker. Eftersom sambon inte fick vara med bad jag henne att inte säga det högt utan skriva ner det på en lapp som jag la i ett kuvert. Så öppnade vi det tillsammans sen, vilket sambon verkligen uppskattade. :)

  • neongirl
    bananmilkshake skrev 2021-07-15 15:03:15 följande:

    Ultraljudet klart! En liten tjej som ligger där i och sprattlar! <3


    Grattis! Härligt att allt såg bra ut för er också. <3
  • neongirl
    mandarincurd skrev 2021-07-15 22:34:33 följande:
    Stort grattis till lillkillen! <3
    VirrePirre06 skrev 2021-07-15 23:15:47 följande:
    Grattis, så kul för er <3
    Grapefrukt89 skrev 2021-07-16 06:59:59 följande:

    GRATTIS! ÅH, en liten kille! (Råkade citera VirrePirre precis istället för dig...) Suck... Värmen är inte nådig, inte kunnat sova från kl 4.00 pga det och nu börjar hjärnan spåra ur. Hahah.


    Får jag fråga hur du hade det på känn? Så kul att höra om hur andra känt/trott för vad det kan bli! Jag var bombsäker på pojke för min del men det var en flicka (hade dock några som direkt sa att det var en flicka baserat på KUB-bilden i vecka 13). Snacka om att jag hade dålig intuition för min egen del kring detta! Hahaha.


    Massa grattis igen. <3


    Tack alla! <3 Grapefrukt89 jag kan inte riktigt förklara hur jag hade det på känn, men när folk har frågat vad jag tror så har jag hela tiden sagt kille. Drömde även innan jag plussade att jag fick en pojke. Har liksom sett framför mig hur vi kommer ha en liten kille som springer runt här om ett par år. Sambon trodde först tjej men ändrade sig när han såg KUB ultraljudsbilderna i vecka 13 baserat på profilen. Och han sa samma sak igår på de nya ultraljudsbilderna. Svärmor har varit övertygad om en tjej och sa det senast förra helgen, men då sa jag att jag har ju hela tiden trott kille så vi får se. :)

    Jag har mest varit sugen på salt mat och inte speciellt sugen på sött. Många i gruppen har ju bara klarat äta yoghurt men jag har bara velat äta riktig mat och salta saker haha. Läste någonstans att om man är sugen på salt mat kan det vara tecken på en kille. Inte för att det kanske alltid stämmer, men i mitt fall verkar det stämma. :)

    Grattis till er lilla tjej också! <3


  • neongirl
    mandarincurd skrev 2021-07-16 17:46:21 följande:
    Vad sjukt!! Jag drömde natten innan jag plussade att jag var gravid och skulle få en dotter. Eller jag drömde inte ens, det var i det läget där jag är mellan vaken och sömn. Då fick jag bara den tanken. Sjukt om det stämmer!
    Haha vad sjukt! Ska bli spännande och se om din dröm eller tanke också stämmer. :)
  • neongirl
    Sellerin skrev 2021-07-16 21:29:21 följande:

    Grattis till alla er som haft fina RUL nu i veckan!! <3 Som många skriver känns det som att vi är några stycken nu som väntar in en liten flicka, får se hur det går för er andra! Såg att du neongirl väntar en pojke!

    Alltså det är så mysigt att vara gravid och vänta på att få bli en familj! Nu har det gått några veckor sedan jag gjorde RUL och magen växer ordentligt nu! Känner mig så fin och stolt över att få bära runt på vår lilla tjej :) hon är väldigt livad på kvällen och jag bara njuter än så länge! Mår också sååååå bra nu i andra trimestern, har verkligen glömt bort hur illa jag mådde och hur trött jag var de första 15-16 veckorna!


    bananmilkshake skrev 2021-07-17 08:44:38 följande:
    Jaaaa, vad roligt, trådens första pojke! Grattis!! <3 
    Tack! Ja det verkar vara första pojken i tråden hittills. Borde ju komma fler, sjukt annars om alla andra väntar flickor haha. :)

  • neongirl
    partytsljus75 skrev 2021-07-17 15:23:15 följande:
    Jag har mitt rul i vecka 21 - 20+5. Det är också i augusti. Men jag har gjort nipt så har fått reda på könet redan och det blir också en flicka som för flera andra här i tråden. I mina papper om rul i mitt landsting stod det att man inte kan vara säker på att få reda på könet via rul. Men det kanske bara är där jag bor.
    Det var samma här också. De sa att de inte 100% kan garantera att de sett rätt och det stod på pappret också.
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET