• Semlan3

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Negativt tidigt test idag på bim-5, äl +8. Sist fick jag knappt synbart plus på äl+13 och gravid på digitalt äl+15. Har ju aldrig testat innna bim tidigare. Men får nog ha is i magen och testa först i helgen igen.

  • Semlan3

    Mensen kom idag, två dagar tidigt. Skönt ändå eftersom jag hade tänkt testa idag. Slapp slösa på testen. Är bara så frustrerande att sist jag blev gravid låg vi en gång på en hel månad och blev gravida trots att det inte var ett dugg planerat. Nu när man vill så blir det inte.

  • Semlan3
    hurtänktedunu skrev 2021-09-23 18:24:40 följande:

    Nu börjar jag få värk i bäckenet så ägglossningen är nog på g. Har kört varje dag i 4 dagar nu så tänkte vi kör 4 dagar till för att gardera oss. Äl bör komma i morgon så vi får se.

    Någon mer som har äl i helgen?


    Ska ha äl på söndag enligt appen! Flera månaden kom äl exakt på den dagen appen sa! :)
  • Semlan3
    Semlan3 skrev 2021-09-23 19:41:32 följande:

    Ska ha äl på söndag enligt appen! Flera månaden kom äl exakt på den dagen appen sa! :)


    Förra månaden skulle det stå
  • Semlan3
    hurtänktedunu skrev 2021-09-25 09:09:22 följande:

    Imponerad att min man lyckats få till det 6 dagar i rad nu. Vet inte varför men börjar nästan känna mig desperat att bli gravid vissa stunder medan andra gånger så känns det inte alls viktigt. Gud vad kluven man är hela tiden. Är det någon som vet när äl kommer? Alltså är det äl när man får dom där sega flytningarna eller släpper ägget någon dag efter?


    Håller med. Är så jobbigt att ha det där i huvudet hela tiden, att tänk om man missar äl. Vi har legat 3 dagar i rad nu. Mest för att jag varit extremt sugen nu när äl närmar sig. Har känningar i magen idag och enligt appen är äl idag (trodde fröst det var söndag). Brukar knappt kunna ligga när jag har ägglossning för har så ont. Tänker att vi ligger imorgon om jag får riktiga älsmärtor idag. Så svårt för förra månaden fick jag ju positivt ältest på kvällen efter att jag haft smärtor hela dagen. Sisy jag blev gravid låg vi en gång, dagen efter att jag hade haft ont. Så tror att jag ibland tänker fel och ligger mycket innan jag får ont men inte efteråt. Ägget lär väl släppa inom 48 h efter positivt ältest. Så tänker att vi ska försöka ligga lite mer efter att jag haft känningar. När ska du ha äl enligt beräkningarna? Brukar du känna av något?
  • Semlan3
    hurtänktedunu skrev 2021-09-26 17:08:47 följande:

    Sjunde dagen vi fått till det. Var ju så osäker på om äl skulle komma fredag eller idag söndag. Vad tänker ni? Hur länge borde man fortsätta med myset?

    Sa till min man att han måste leverera i morgon och på tisdag. Tror ni man kan gå över på varannan dag sen?

    Är väldigt öm i livmodern nu på grund av äl så den har/är ju i helgen i alla fall


    Haha bra jobbat!! Jag var lite öm i magen igår men nu på em kom den riktiga älsmärtan. Ligger i sängen och har ont så tror inte vi får till det idag. Tänker ligga imorgon och sen får vi se... Är verkligen svårt att veta.... Vi har haft sex varje dag sedan i onsdags.
  • Semlan3

    Konstigt att tiden mellan mens och äl går mycket fortare än mellan äl och bim... Ska ha bim om 9 dagar enligt appen men tror inte det stämmer om jag hade äl i söndags?

  • Semlan3
    sofgal skrev 2021-09-28 12:50:15 följande:

    Hej allihopa! 

    Längesen jag kikade in här nu! Kul att se att det blivit en del pluss på stickorna :D

    Själv har jag BIM +2/3. Har verkligen lugnat mig denna månad med att hålla koll, ta ägglossningstester, känna efter osv då jag stressade upp mig som en tok i somras så vet inte exakt när mensen är beräknad, men apparna säger 2-3 dagar sen. Jag tror dock mensen är på G, känns som att jag har mensvärk i korta stunder under dagarna men ingen mens i sikte. Brukar vanligtvis alltid få min mens 1-2 dagar innan BIM.

    Har dock inte känt några direkta symtom, inte som jag reflekterat över iallafall. 

    Kände dock inte av samma PMS som jag brukar ha (tack för det), magen har varit lite kaosig denna månad men det är absolut inget jag kopplar till ev grav. 

    Får se om jag vågar ta ett test imorgon om mensen inte hinner komma. Jag letar ju tydliga/klassiska grav.symtom, men någonstans måste man väl tänka att det är ganska många som inte känner nåt alls också. :) 


    Jag har varit gravid tre gånger och inte fått några symptom förutom utebliven mens förrän i vecka 8 då illamåendet, ont i brösten, hunger med mera har dykt upp som ett brev på posten. Så alla har inte symptom innan utebliven mens eller de första veckorna! Håller tummarna!
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?