• Semlan3

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    palettjunkie skrev 2021-10-16 18:22:28 följande:

    Insåg precis att jag prickat in middag och drinkar med mitt röjigaste kompisgäng helgen efter min nästa BIM.. Tänk om jag plussar, vad sjutton ska jag säga då? ?Jag kan inte dricka för jag är gravid i v2? (jag har inte lärt mig hur man räknar ännu men ni fattar) känns lite för tidigt liksom haha.


    Förra månaden blev jag bjuden på drinkkväll. En vecka innan bim. Undrade först hur jag skulle göra men jag valde att gå och ha en trevlig kväll och dricka drinkar. Mensen kom en vecka senare så hade ångrat mig om jag inte njutit. Annars får du avstå helt enkelt, man gör ju som man vill.jag tänker leva som vanligt tills plusset kommer. Kan ju dröja :)
  • Semlan3
    BounceBambi skrev 2021-10-18 15:30:36 följande:

    Tack för svar! Ringde vårdcentralen idag men kändes inte som att de tog det på särskilt allvar. Fick en tid 30 november och då mest för att följa upp min järnbrist, sköterskan lätt tyvärr rätt skeptisk till sköldkörtelgrejen men sa att läkaren får avgöra. Känns inte vidare upplyftande. 


    Du kan ju beställa prover själv på typ werlabs om det är det du är intresserad av :)
  • Semlan3
    Emmissss skrev 2021-10-22 18:13:17 följande:

    La in mig på listan, har äntligen bestämt oss för syskonförsök. Ni som har barn sedan tidigare, hur gamla är era barn? :)


    Vad roligt! Hur många barn har ni och i vilken ålder? Vi har två flickor på 4,5 och 3 år. Skulle fått en lillasyster i december men fick avbryta graviditeten i vecka 19 efter avvikelser på ultraljudet. Vi vill bli gravida igen. Men känner att tiden rinner iväg. Hade blivit så bra åldersskillnad med en bebis i vinter. Nu kommer ju yngsta hinna bli nästan 4 innan eventuellt syskon kommer...
  • Semlan3

    Äl +6 och överanalyserar som vanligt. Men, jag lider av ganska svåra pmsbesvär. Ganska direkt efter äl känner jag mig nedstämd, lättirriterad och ledsen. Men mitt humör just nu känns ganska jämnt. För några dagar sedan hade jag ont i brösten, men det har försvunnit! Har dock sagt till mig själv att inte testa förrän efter bim. Jag blir bara så besviken. Så får vänta en hel vecka.

  • Semlan3

    Vad använder ni er av för kalendrar för att hålla koll på cykeln? Jag har kört en kalender ett tag som jag känner mig tjenis med. Skaffade sen ytterligare en bara för skojs skull. La in exakt samma data som i den första kelendern. Men den nya säger att äl är helt andra dagar än min första. Hur kan det skilja så åt? Jag vet ju att den första kelendern stämmer eftersom jag vet mina symptom på äl. Men ändå.

  • Semlan3
    Emmissss skrev 2021-10-29 09:59:42 följande:

    Jag har maya. Tycker den är bra! :)


    Det är maya jag laddade ner nu som säger att äl är på cd 10-13 medan min andra app säger dag 15-16....
  • Semlan3
    Bez skrev 2021-10-29 10:31:15 följande:

    Har oxå Maya och NC maya visar alltid för tidigt för mig cd 10-13 men har enligt äl tester och temphöjning äl typ 16 så skulle inte gå helt på den


    Tack! Nej jag vet att jag har äl runt 15-16. Då jag får ont i äggstockarna och får positivt ältest.så litar på min första app ????
  • Semlan3
    evelinagra1 skrev 2021-11-02 08:23:39 följande:

    Tror denna frågan har kommit upp i gruppen tidigare och det är säkert helt normalt men när jag och min sambo och sex och han kommer i mig så känns det som att all sperma åker ut? Sorry för TMI men direkt jag ställer mig och så åker allt ut på golvet känns det som blir liksom en stor pöl haha?? Kan inte minnas att det blivit så med tidigare sex partners men man kanske inte tänkte på det på samma sätt då?


    Jag tror att en del av sperman kommer så pass högt upp att den inte rinner ut. När jag blev gravid sex sprang jag direkt på toa efter sexet och det rann ut. Blev gravid ändå :)
  • Semlan3

    Har fått spottings nu så mensen kommer nog komma punktligt som vanligt. Helt sjukt hur man tror varje månad att det kanske har lyckats för att sen bli så besviken.

  • Semlan3
    ttcjuliaa skrev 2021-11-02 17:11:15 följande:

    Det går inte ens beskriva den känslan. Såg 'var fan är storken' igår och när Maria och Lennart bryter ihop efter graviditetstestet i sista avsnittet och Maria gråter "dumma dumma kropp" så bara klickar det för mig. Vartenda cell i kroppen gör ont av att höra det för man har känt den smärtan så många gånger själv. Hela ens värld går under på några få sekunder.


    Åh.. Har typ aldrig gråtit så mycket som just den delen av programmet.
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?