• densistemohikanen

    Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars

    Hej,
    efter ca 1.1/2 ars forsok att bli gravid med 5 misslyckade hormonkurer, varav den forsta slutade i MA, ska vi nu forsoka oss pa insemination. Vantar nu pa att mensen ska komma (runt den 5:e mars). Ar det nan som vill foljas at? Jag bor i sodra europa och vill garna hora hur det gar till i Sverige, for att kunna jamfora. Min gyn. sa att pa mensens 2:a dag sa ska jag borja med hormonsprutor som heter Menopur och halla pa med det i 5 dagar. Pa den 6:e dagen ska jag gora ett VUL och dom sak da besluta om jag ska fortsatta med menopur och bestamma datum for agglossningssprutan + inseminationen.
    Gor ni oxa sa?

  • Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars
  • densistemohikanen

    Tulip! Hej pa dig sjalv. Bruna flytningar kan man ju ha bade vid graviditet och mens sa vi hoppas verkligen att det nu ar tecken pa graviditet! Det ar du och Troll som maste ge oss positiva nyheter nu for att vanda trenden.

    Jagsjalv vantar bara pa att den forbaskade mensen ska komma sa att jag far satta igang med sprutandet! Ar ju lite orolig for att det med den forhojda puregon dosen ska bli for manga agg denna gang - sa som det blev for salt.
    Under en av mina puregon behandlingar hande det faktiskt att jag fick 4 stora blasor. Min gynekolog sa att han fortsatte behandlingen bara om jag kunde acceptera att det fanns en chans till trillingar! Naturligtvis sa jag ja (battre tre an inga...) men det blev inga iallafall!

    Ha en trevlig helg! Haller tummarna for er Lolisen och Troll!!

  • Anabel

    Tjejer, det verkar som om 2009 får bli vårt år. Januari "here we come".

    htsny: Hur kommer det säg att dem gör 2 insemminationer i samma cykel?

    Tulip70: Hoppas hoppas hoppas!

    densistemohikanen: Trist! Håller med dig. Vi får bita ihop och ta ett glas ikväll.

    Har haft ett turbulenta dagar. Fick mens helt plötsligt i disdags,på dag 19!!! Har fram till dess varit på vul så gott som varannan dag sedan dag 9. Ingen kan ge mig tydliga svar men dem vill proppa i mig hormoner och nu detta. Har bokat tid hos gyn på måndag, tänker inte ge mig förrän jag får svar på vad det är som händer. Min kropp verkar vara helt förvirrad. Inte sjutton tänker jag börja men hormoner då inte. Har aldrig haft en så kort cykel och aldrig blött så mycket. Blödde rakt igenom. Skämdes rejält eftersom jag satt på jobbet och var tvungen att åka hem. Dessutom blev det ju en rejäl fläck på stolen. Ringde till gyn för att höra vad det kunde vara, assistenten tyckte att jag skulle räkna detta som en tidig menstruation. 19 dagar !!!

  • htsny2001

    Anabel: Dom rekomenderar att göra insemination 2 gånger i samma cykel, det är högre chans att lyckas som dom säger. Första 2 gånger vi har valt att göra bara 1 insemination per cykel, men den gången dom rekomenderade att göra 2 gånger.

  • Lolisen76

    Hej

    Svar till densistemohikanen: Jag kommer vänta till nästa månad med puregon igen och då kommer det bli styrka 75, barnmorskan sa att jag skulle vänta och se ifall att jag var gravid men det var ju ingen tvekan om att jag inte var det. Men det känns rätt skönt att vänta lite att ta en paus liksom. Det känns skönt att få skriva av sig lite här med underbara tjejer som går igenom exakt samma sak.... Jag hoppas ialla fall att vi tjejer som ligger nära varandra i behandlingar, sprutor, tårar och skratt håller en liten kontakt även i fortsättningen så att det inte tar slut bara för att vi inte blir gravida just nu....Ha det gott så länge

  • densistemohikanen

    Anabel: jo det ser ut att det blir bebisar ar 2009!!! Tulip och Troll ar val dom enda nu som vi hoppas far decemberbebisar. Det later verkligen mysko med din cykel...har du aldrig haft sa oregelbundna menscyklar tidigare eller? Varfor har du gjort VUL varannan dag?? Vanligtvis har jag en menscykel pa ca 29 dagar (+/-2 dagar) men det har faktiskt hant mig nu det senaste aret att den har varit pa 21 och 35 dagar. Min gyn sa att det kan bli sa pga att agglossningen uteblir. Vad pinsamt med stolen pa jobbet...men arbetskamraterna forstar sakert.

    Karleksbarnet: medicinen som man tar vid stimulerad insemination ar till for att stimulera agglossningen. Om du har en normal agglossning behovs inga mediciner for din kropp fungerar ju som den ska och darfor okar inte chanserna att bli gravid med medicinen.

    Lolisen: jag tycker oxa det ar sa skont att skriva av sig...faktiskt vet inte manga i min omgivning om att jag haller pa med fertilitetsbehandlingar. Visst hanger vi kvar har i traden och stottar varandra! Efter nasta insemination, om det inte tar sig sa tar vi nog oxa en paus pa nagra manader - allt detta ar sa psykiskt pafrestande.
    Kram pa er, vi hors

  • salt

    Jag har inte riktigt greppat det här med stimulerat och ostimulerat. hos oss vet de att jag har regelbunden mens och äl. ändå fick jag börja med hormoner. Och resultatet blev ju för många ägg. Min man är som ett enda stort frågetecken. Är hormonerna för bättre kontroll eller för att jaga igång äl?

    Läkaren sa att nästa cykel ska vara med enbart piller, inga sprutor och eventuellt helt ostimulerat sedan om det blir likadant igen... Och ev IVF för de som är så "krångliga" som jag!?

    Ja, ja... 2009 är året, tjejer, trots krånglande äl, för tidiga blödningar och obegripliga behandlingar!

  • Tulip70

    ...och igar kvall kom den ovalkomna mensen.. Hade det pa känn men hoppades sa klart in i det sista. Vi skall nu fortsatta direkt med ett tredje inseminationsforsok och borjar spruta Puregon pa tisdag. Nya tag och en ny spannande vantan...

    Bebis 2009 kanns som en harig malbild tjejer!!

    Kram pa er!

Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars