• densistemohikanen

    Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars

    Hej,
    efter ca 1.1/2 ars forsok att bli gravid med 5 misslyckade hormonkurer, varav den forsta slutade i MA, ska vi nu forsoka oss pa insemination. Vantar nu pa att mensen ska komma (runt den 5:e mars). Ar det nan som vill foljas at? Jag bor i sodra europa och vill garna hora hur det gar till i Sverige, for att kunna jamfora. Min gyn. sa att pa mensens 2:a dag sa ska jag borja med hormonsprutor som heter Menopur och halla pa med det i 5 dagar. Pa den 6:e dagen ska jag gora ett VUL och dom sak da besluta om jag ska fortsatta med menopur och bestamma datum for agglossningssprutan + inseminationen.
    Gor ni oxa sa?

  • Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars
  • htsny2001

    Den fungerade inte igen. Mensen har kommit. F*n vad ledsen jag är idag, sitter och gråter.
    Ska samla kraft och ringa till kliniken.

  • densistemohikanen

    htsny2001: jatteledsen for din skull. Grat av dig samla dina krafter och bit ihop. Det ar det enda som kan goras, sen tas nya friska tag infor nasta cykel.
    Lat oss fa veta vad dom sa pa kliniken. En bamsekram till dig.

    troll: 5 st inseminationer! Det maste ha tagit pa krafterna. Men det ar ju skont att veta att det funkade tillslut iallafall! Funderade ni pa en IVF oxa eller?

    Sahar 2 dagar efter insemination kanner jag forstass inte ett dugg! Vill inte leta symtom, men det ar ju sa otroligt svart att lata bli.
    Haller pa att soka jobb och jag kommer till 99% att skriva pa kontraktet nasta vecka (om dom accepterar min motoffert) och det kanns ju som att jag lurar min nya arbetsgivare eftersom jag forsoker bli gravid...men den smallen far dom ta - sen vet jag ju inte nar jag blir pa smallen heller. Jag ska i sana fall borja jobba i april och jag har testdag i slutet pa mars - hihi ska bli spannande.

  • Tulip70

    densistemohikanen: Vad skont att hora att inseminationen gick bra! Sjalv gjorde jag var andra inseminering idag (i Holland). Lakaren kunde faktiskt se att agglossning antingen skett inom den senaste timme eller skulle ske den narmaste timmen efter insemineringen. Timing alltsa! Sa nu ar det bara att vanta igen...Spannande med jobb, lycka till dar med!

    htsny2001: Trakigt att hora. Vi vet alla hur jobbigt det ar med dessa besvikna kanslor...Kram!!

  • Molina

    densistemohikanen: Efter vi gjorde 2st inseminationer ställdes vi i kö till en IVF men min envise läkare hde gett sig på att lyckas och han gjorde det också utan en ivf. Hmm leta symtom ja man ska ju inte göra det men hur lätt är det. själv känner jag bara en liten värk i magen på ena sidan vet inte om det är positivt eller negativt. Men man borde inte känna av nåt än det tar ca 1v för ägget att fastna så, men man vill ju så gärna hoppas.
    Grattis till det ev jobbet roligt.

  • htsny2001

    Tack alla! Vad ni är snälla, flickor!!!

    Min man har ringt till kliniken och dom var ledsna att höra att det inte fungerade den gången, då dom var ganska säckra att det fanns stor chans att lyckas.
    På kliniken dom sa att det kan behövs 3-4-5-6 gånger att lyckas. Vi har frågat om kanske jag ska ta nån medecine efter insemination (har gört när vi lyckades med vår lillan) eftersom jag har nån harmon som ligger låg i värde, men läkaren trodde att det inte påverkar nånting.Ska prata med dom igen på måndag.
    Nu det är bara att börja om igen. Oche det blir igen Pergotime från dag 3 till dag 7 med början på söndag.

    Lycka till densistemohikanen!!!

  • densistemohikanen
    Svar på #76
    Vad skont att du far borja med nasta insemination direkt! Pa min klinik vill dom att man tar en manads paus mellan varje behandling och da kanns det ju som att man forlorar massor av vardefull tid!
    Om inte denna inseminationen lyckas ska jag forsoka tjata pa dom om att fa borja direkt med nasta cykel!
  • densistemohikanen
    Svar på #74
    tulip: spannande att se att ni tajmat sa otroligt bra! Sag lakaren altsa pa VUL att agglossningen var sa nara eller gjorde du nagot annat test oxa? Pa mitt VUL sa ju lakaren bara att aggblasan vaxt - men inget om nar en agglossning skulle ske...
  • densistemohikanen

    Hej!
    Hur gar det med er? Hoppas ni haft en bra helg.
    Dagarna bara sniglar sig framat for mig iallafall!
    Kanner av spanningar i nedre delen av magen, det gor ont nar jag reser mig upp snabbt. Min dotter rakade trampa mig pa magen och det gjorde fruktansvart ont. Men sana har kanningar ar val vanliga efter agglossning.
    Det ar bara att vanta och se ....och hoppas!
    Enligt min mans statistik sa ar jag gravid - hoppas att det stammer for under alla de kurer som jag gjort tidigare har han alltid sagt att nej, du ar nog inte gravid denna gang!

  • Tulip70
    densistemohikanen skrev 2008-03-14 15:17:26 följande:
    Svar på #74tulip: spannande att se att ni tajmat sa otroligt bra! Sag lakaren altsa pa VUL att agglossningen var sa nara eller gjorde du nagot annat test oxa? Pa mitt VUL sa ju lakaren bara att aggblasan vaxt - men inget om nar en agglossning skulle ske...
    Hej dar! Enl. lakaren kunde han se detta pa slemhinnan. Har gor man inget VUL i anslutning till inseminationen. Varfor vet jag inte.. Nja, egentligen ar jag ju skeptisk till allt som inte kan bevisas till 100% men jag suger at mig av allt positivt!! For ovrigt har jag som du spanningar och kramper i magen och imorse vaknade jag av illamaende...Sa kroppen jobbar iallafall pa..och forhoppningsvis med ratt saker :)!
Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars