• densistemohikanen

    Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars

    Hej,
    efter ca 1.1/2 ars forsok att bli gravid med 5 misslyckade hormonkurer, varav den forsta slutade i MA, ska vi nu forsoka oss pa insemination. Vantar nu pa att mensen ska komma (runt den 5:e mars). Ar det nan som vill foljas at? Jag bor i sodra europa och vill garna hora hur det gar till i Sverige, for att kunna jamfora. Min gyn. sa att pa mensens 2:a dag sa ska jag borja med hormonsprutor som heter Menopur och halla pa med det i 5 dagar. Pa den 6:e dagen ska jag gora ett VUL och dom sak da besluta om jag ska fortsatta med menopur och bestamma datum for agglossningssprutan + inseminationen.
    Gor ni oxa sa?

  • Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars
  • densistemohikanen

    Det var negativt... Ska nu grata av mig och samla mig infor nasta forsok. Fy vad jag hatar detta, ar sa otroligt besviken.
    Hoppas iallafall att detta blir en tur-trad for er andra.
    En stor kram till er alla och vi hors snart igen

  • salt

    Tråkigt att det var minus densistemohikanen

    Själv har jag varit på kontroll idag och fick veta att jag har producerat ägg så det står i alla hörn! Så det blir ingen inseminering den här gången. Jag sällar mig till April-skaran i stället. Nästa gång ska jag inte ta sprutor, bara äta Pergotime. Kunde annars vara intressant att se hur livet skulle te sig med femlingar på halsen

    Håller tummarna för er som snart ska testa!

  • htsny2001

    Nu ska vi vänta igen och hoppas på "+" om 2 veckor.
    Görde insemination 2 gånger i den cyckel och det var DI, så hoppas att det ska fungera.
    Pratade med min läkare och han sa om det fungerar inte den här gången så kanske pratar vi om en IVF. Han sa att enligt deras statistik det är 90% att lyckas efter 3 inseminationer.

    densistemohikanen: Hur går det med dig? Om mensen har inte kommit så finns det hopp, kanske du är långharmonare? Med min döttrar jag har testat "-" på BIM dagen och det var "+" på BIM+7.

  • densistemohikanen

    Salt: na fy va trist. Det ar nog MINST lika trakigt som att gora ett misslyckat forsok! Visst vill man ha barn, men femlingar ar val anda att ta i formycket . Skont att du far slippa sprutorna nasta gang.

    Htsny: na det ar ingen risk att jag ar med barn for jag tog ju blodprov och dom ar 100% sakra.
    Var detta alltsa eran forsta gang att gora DI? Hur kanns det? Hoppas nu att det tog sig sa att ni slipper IVF.

    Var idag hos gynekologen. Han gjorde VUL for att kolla att allt stod ratt till och sa fick jag recept pa Puregon som jag ska starta med pa mensens 2:a dag. Det blir okad dos - 75 mg/dag i 6 dagar och sen VUL. Nu ar det bara att vanta pa att mensen ska komma.
    Ha en trevlig kvall! For mig blir det att mysa lite med ett gott rott vin och avsluta med en cigg

  • Molina

    Inget nytt för min del ingen mens än bara en massa onda mensvärkar men vågar inte testa, hur skulle ni gjort jag har en menscykel på mellan 25-35dagar så när borde man kunna testa nån som vet?

    Densistemohikanen: Åhh va gott det lät med lite vin och bra att du får öka dosen

  • htsny2001

    Densistemohikanen: Det är 1 försök med DI (min man har slöe spermier och därför vi var rekomenderat att gå till DI). Känns helt OK. Hoppas att det ska ta sig den gången. Om inte, så tror jag att vi försöker 1 gång till och efter vi ska gå till IVF.

    Troll77: På vilken dag är du nu? Man kan testa 14 dagar efter insemination.

  • Lolisen76

    Hallå Tjejer!!

    Hoppar in i den skaran som har "neg" på stickan och dessutom fått mens 6 dagar innan beräkand mensdag....kände det på mej så det var ingen stor överraskning, (men jag tror faktiskt att det var nått på G men som inte ville vara kvar). Naturligtvis är jag grymt besviken å har ju gråtit en del, för nu är det bara att börja om med sprutor å räkna dagar lite påfrestande psykiskt. Men det får gå några dagar så man kan samla krafter igen. Hoppas det går bra för er.... Kramen

  • densistemohikanen

    Lolisen: sjutton oxa! Dethar ar ingen bra statistik. Vi far bita ihop, det ar inget annat man kan gora tyvarr.
    Nar jag var hos gynekologen igar pratade han lite om statistik vid insemination och han sa att om det ar 5 par som gor insemination sa blir en av dom gravid (alltsa ca 20 %), och tittar vi pa varan trad sa stammer ju det ganska val for hittills har en blivit gravid. Hoppas nu pa att Troll blir den andra!!!Borjar du med sprutor pa andra mensdagen? Ar det Puregon och i vilken dos?

    Kram till er alla

  • Tulip70

    Hej girlsen!

    BIM idag, men fortfarande ingen mens..Dock de sedvanliga bruna flytningarna om vanligtvis ar ett tecken pa att den ar pa G. Har en liten, liten gnutta hopp kvar....Kanner dock inte att jag vill testa aven fast jag i realiteten kan det nu. Har faktiskt ALDRIG gjort ett grav.test och den dagen jag gor ett sadant vill jag verkligen kanna att chansen for ett + ar stort. Om nu detta 2:a forsok gar att skogen sa vill lakaren hoja min Puregondos fran 50 till 75. Vi far val se om det kan ha nagon positiv inverkan.

    densistemohikanen och lolisen: Styrkekramar!

    htsny: Vad spannande med tva inseminationer i samma cykel. Later lovande :)!

    Troll: Min lakare sa att man alltid kan testa 14 dagar efter inseminationen, sa det finns inget som hindrar att du gor ett test nu. Haller tummarna!

Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars