• densistemohikanen

    Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars

    Hej,
    efter ca 1.1/2 ars forsok att bli gravid med 5 misslyckade hormonkurer, varav den forsta slutade i MA, ska vi nu forsoka oss pa insemination. Vantar nu pa att mensen ska komma (runt den 5:e mars). Ar det nan som vill foljas at? Jag bor i sodra europa och vill garna hora hur det gar till i Sverige, for att kunna jamfora. Min gyn. sa att pa mensens 2:a dag sa ska jag borja med hormonsprutor som heter Menopur och halla pa med det i 5 dagar. Pa den 6:e dagen ska jag gora ett VUL och dom sak da besluta om jag ska fortsatta med menopur och bestamma datum for agglossningssprutan + inseminationen.
    Gor ni oxa sa?

  • Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars
  • Lolisen76

    Hej Tjejer!!!

    Tänkte hoppa in här hos er, eftersom det känns som vi är i samma båt... Gjorde en insemination den 14 mars, efter 1 pergokur och sen en gonal-f som fick avbrytas. Nu blev det puregon och insem som följd, så nu är det bara att vänta in tiden. Hoppas allt går bra för er...

  • densistemohikanen

    Valkommen Lolisen!
    Vad var det du fick avbryta och varfor?? Var det forsta inseminationen som du gjorde? Du har da testdag 2 dagar efter mig .

  • Tulip70

    Lolisen, densistemohikanen: Hur känner ni er? Vi har ju nu väntat halva tiden (och lite till)..pa den langa vägen mot BIM.. Jag kan inte pasta att jag har nagra känningar alls. Ingen molvark, inga omma brost och inget illamaende mer. Fast jag ar glad sa länge det inte dyker upp nagra roda foraningar...Nu ska jag njuta av pasken och kvalitetstid med min underbara och stöttande man!

    ..och till er alla andra tjejer i traden....ha en harlig paskhelg!

  • Tulip70
    Tulip70 skrev 2008-03-21 10:54:08 följande:
    Lolisen, densistemohikanen: Hur känner ni er? Vi har ju nu väntat halva tiden (och lite till)..pa den langa vägen mot BIM.. Jag kan inte pasta att jag har nagra känningar alls. Ingen molvark, inga omma brost och inget illamaende mer. Fast jag ar glad sa länge det inte dyker upp nagra roda foraningar...Nu ska jag njuta av pasken och kvalitetstid med min underbara och stöttande man
    Troll: Jag glomde ju dig!! Du har ju oxa testdag runt vara datum! Haller alla tummar!
  • densistemohikanen

    Vet inte om jag vagar saga detta...men precis en vecka efter inseminationen borjade jag kanna en svag svag molvark i magen. Det kan ju vara vad som helst men faktum ar att jag ytterst sallan har pms. Molvarken kommer och gar lite. For ovrigt inget annat som kan likna gravsymtom - inte ont i brosten/brostvartorna aven om jag klammer, inget illamaende, normala flytningar (om dom nu kan vara det med vaggisar). Har forsokt kanna pa tappen och kolla fargen dar nere men gett upp - det ar sa svart att avgora...Det ar bara att vanta och hoppas pa att ingen tant kommer pa besok.
    Haller tummarna for er andra och glad pask!!!!

  • Molina

    Hmm hur ska jag beskriva nu efter halva tiden. Inge ont i brösten men spänningar i magen är också svullen men det kan vara vanlig pms som jag brukar ha. Illmående vet jag inte hur jag ska säga har ju magkatarr så jag får ju lite illamåendeattacker lite hursomhelst. Men just i magen känns det som nånting pressar innefrån sjukt konstig känsla.
    Men som sagt det är bara att härda ut. Hur är det visst kan man testa efter 14dagar.
    En till som håller tummarna här inne för er andra.

  • Anabel

    Hejsan,

    Hoppar in här också. Väntar i evigheter på att börja med insemminering men det vill sig inte. Har försökt i 2 år. Började utredningen juni förra året. Det hittades mindre fel på både mig och killen men skulle inte behöva ta hormoner. Blev spontant gravid i dec. men slutade med missfall i vecka 6. Gyn assistenten missade ÄL förra cykeln, en dum kärring som tror att hon kan leka gud. Denna cykel ville hon skicka hem oss igen för tidigt men vi insisterade att man skulle fortsätta med undersökningarna. Det visar sig nu att jag utvecklar foliklar men dem stannar i utvecklingen. Dem vill att jag börjar med Clomid vid nästa cykel, men ska först på samtal med min gyn den 31. Vi höra nu av assistenten att hormonvärded på testet som togs 6 mån sedan var för låga, konstigt att vi aldrig fick höra detta.
    Tulip70- Bor också i Holland, vore intressant att se skillnaden mellan behandlingarna här. Är precis som du skeptisk till allt som inte kan bevisas och här verkar dem vara experter på att dra slutsatser till saker som dem inte vet vad det beror på.
    Håller tummarna för er alla som testar ihelgen.
    Glad påsk!

  • Boomie

    Kärleks barnet - För mig blir det sprutor eftersom jag inte har egen ägglossning. Har PCO-S och har haft en enda ägglossning det senaste året. Testade Pergotime för att få äl men de gav ingen verkan så nu blir det alltså sprutor för att få ett ägg att växa till sig.

  • Lolisen76

    Glad Påsk på er tjejer!!

    Som svar på lite av frågorna.. Jag fick avbryta gonal-f behandlingen för att jag inte svarade på den alls...blev inga bra blåsor, vi gick över på puregone istället och på den svarade jag bra, så det blev en insemination... sen så vet jag inte om jag inbillar mej nu idag påsk afton att jag har lite öma bröst men sånt kan man ju inte missta sig på igentligen för det är inte skönt sen har jag lite molvärk som kommer och går i "tjejmagen". Men jag vågar inte ta ut nått i förskott, efter 4 års försök så har man gått på nitar och blivit besviken...men nog är jag nyfiken alltid det går ju inte att komma ifrån....
    Ha det gott alla vännerna här och ha en skön påsk!!

Svar på tråden Någon mer som ska göra insemination i mitten/slutet pa mars