• Ninis

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    Ja, här fortsätter vi att tjattra!

    Vi är ett gäng som hållit ihop sedan september 2005.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7
  • Ninis

    Jag var visst väldigt trött i går när jag packade väskan till babysimmet. Upptäckte när jag kom hem från simmet i dag att jag tydligen badat i en svart bh, och att min svarta bikiniöverdel låg kvar hemma i lådan . . . . . Men bikinitrosorna hade jag med i alla fall

    Japp, det är nu på lördag jag åker till Skepparholmen.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Catten28

    singhism

    linusen, jag tenderar att somna med barnen ofta, är så himla trött på kvällarna

    denna nattt har inte heller varit bra, john vaknade första ggn 19 och ropade efter mig, la mig brevid honom så han somnade tog en snabbduch hann presic ur den så ropade han igen, sen var det lungt fram till 23 då viv ville ha välling, hon vaknade igen runt 1 sen var det johns tur 2 sen vaknade viv vid 4 och somnade om vid 5, när jag preics höll på och somna igen så vaknade john, då sa jag sätt på dvdn, så han kollade små einsteins till 6.15 då viv vaknade, gäsp skönt att T kommer hem imorgon

  • Ninis

    Catten,
    Det låter som dina nätter är värre än mina! Men om John vaknade kl 19, hur tidigt somnar han om kvällarna?


    Om Elvira fortsätter följa sin nya varannan-natt-rutin så kommer det bli en bra natt i natt. Ena natten sover hon som en stock utan några nappistoppningar alls, men vaknar redan 04:50 och tycker det är morgon. Andra natten är hon vaken en timme mitt i natten och vaknar vid 5:30.


    I morgon bitti ska jag och barnen på sångstund. Efter det ska vi hem så Elvira får käka lunch vid 11. Har lovat Engla att vi ska käka lunch på Mc D så vi åker dit först och efter det handlar vi mat på Coop.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Ninis

    Det blev en bra natt i natt! Släckte lampan kl 21:40. Kl 22:00 ringer telefonen! Nyfiken som jag är springer jag upp och svarar. Man tror ju att det hänt något när telefonen ringer så sent . . . .  Det var en tjej som ringde på en av mina Blocket-annonser. Skulle aldrig ringa till folk så sent! Elvira vaknade av telefonen, stoppade in nappen och hon somnade om. Sen sov jag som en stock hela natten till 04:45 då jag vakande och var kissnödig. Engla kom in till oss kl 05:10, men somnade inte om. Klockan 5:30 vaknade Elvira. Vi gick upp då.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Catten28

    singhis, jusst den kvällen somnade han redan kl 17 i soffan, somnade ifrån middag och allt. hänt två ggr denna vecka kanske därför natten blir så snurrig. normalt somnar han vid 19tiden.

    natten har varit bra, viv vaknade en g jkl 3.45 och fick välling sen vaknade john 6.30 så jag känner mig pigg idag fick ju sova 5 timmar ostört.

    ikväll ska jag ut med två arbetskompisar det ska bli trevligt. mormor kommer och är barnvakt för t kommer hem sent, mormor hämtar john på dagis så jag har en riktigt lugn dag utan dagisstress

  • Ninis

    Fy faan, vad jag är trött!!!!!! Ska bli så skönt att åka iväg på spa i helgen! Tänk att få sova ostört en hel natt och slippa vakna kl 5! Sen käka en gooood frukost i lung och ro.

    Elvira fortsätter med sina varannan-natt-uppvak. Tiden hon vaknar på natten varierar. I natt var hon vaken mellan 23:30-00:30. Jag hämtade henne till min säng, orkade inte springa upp tusen gånger och stoppa i nappen. 

    J kom hem vid 3, då flyttade jag över Elvira till sin säng.

    Kl 04:50 kom Engla in och sa att hon var kissnödig. Tro inte att hon somnade om, men hon fick ligga i vår säng. Kl 05:20 var hon kissnödig igen, men det kom inte så mycket. Kl 05:30 sa hon att hon var kissnödig igen, men då sa jag bara "sov nu!". Hon hittar på saker för att slippa ligga i sängen.

    Klockan 05:10 var det nappistoppning hos Elvira. Sen vaknade hon 05:45.

    Jag åker hemifrån vid 13-tiden i dag och kommer hem i morgon förmiddag. Det stör mig lite att J antagligen kommer få en bra natt, om Elvira fortsätter med att sova hela natten varannan natt. Jag som tänkte att han ska få känna på hur det är att vara vaken någon timma på natten och sen gå upp kl 5 på morgon! Svärmor kommer så klart hit och ska sova här i natt. Blir så irriterad, tänkte att han kan vara själv med barnen.


    Ska väcka J vid 8-tiden så jag kan sova lite. Annars kommer jag vara som en zombie när jag kommer till spa:t.

    I dag kommer det en kille hit vid 12 och ska köpa babysittern. Skönt att bli av med den.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Ninis

    Nu är jag hemma igen. Det var helt suveränt spa! Kan verkligen rekommendera det. I går när vi kom dit gick jag på Pilates medan min kompis gick på spabehandling. Sen var det min tur att få behandling. Beställde sedan in en smarrig räkmacka och drack mousserande vin till. Efter det köpte vi med en Vattenmelon-breezer och gick ut och badade i de varma utomhustunnorna. Det var ljuvligt att ligga där i det varma vattnet medans det småduggade ute och Finlandsbåtarna passerade förbi

    Det var supergod mat. Har aldrig ätit så mör oxfilé i hela mitt liv!

    Efter en mycket god natts sömn käkade vi en smarrig brunsch vid 9-tiden. Och det var ingen GI-vänlig brunsch, fanns en massa godsaker

    Efter det gick vi ner till spaavdelningen och jag fick en fotbehandling medan kompisen gick på Pilates. Sen softade vi lite och sen fick min kompis massage. Åkte därifrån strax före 14-tiden.

    Här hemma hade allt gått bra, men Elvira hade vägrat att vara hos farmor och velat bli buren av sin pappa. Farmor åkte hem efter middagen i går, så det blev ingen övernattning.

    Elvira hade somnat kl 18:30 och sovit som en stock till 05:50 i morse! Engla hade kommit in till J vid 5:20. Det är så lustigt att det fortsätter med varannan-natt-syndromet . . . . . Men J hade sovit jättedåligt. Det var folk som väsnades utanför huset vid 23:30, sen krafsade katten på dörren vid 2-tiden. Sen låg J och väntade på att Elvira skulle vakna, så han var trött i dag.

    I morgon åker J till Barcerlona på jobb i en vecka, så då blir jag själv med barnen. Hoppas bara de håller sig friska och att Engla kan vara på dagis.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Linusen

    Åh, det låter underbart Singhis!
    Det är ju toppen när man verkligen kan slappna av också. När jag var på Hasseludden för något år sen så sov jag superdåligt, typiskt.

  • alexandr

    Singhis: Vad underbart det lät med din spa-helg, typiskt att de inte vaknade när J hade natten

    D sover från 20:00 och till ca 8:00 på helgerna. Idag vaknade hon 08:20. Det var dock någon period under hösten då hon krånglade lite på nätterna, men inte så farligt. Hon har blivit mer mårgontrött senaste halvåret. Själv är jag ju en kvällsmänniska lägger mig oftast runt 12 så jag pallar inte att gå upp tidigt.

    Catten: Helt otroligt att du orkar vara själv med två barn i perioder. Kan bara föreställa mig hur mycket jobb det är.

Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7