• AnnamedAochJ

    Novembermammorna 2006!

    Hej igen tjejer!

    Tiden bara rinner iväg, våra småttingar har nu fyllt 2 och det är dax för ännu en tråd. Välkomna in och snacka, vare sig det gäller 2 års trots, småsyskon (eller storasyskon för den delen) eller bara för att gnälla av sig lite, ja allt mellan himmel och jord!

    Gamla trådar:
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m27979428.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m24898283.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m18422267.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m14500513.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m21818433.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m36075065.html

  • Svar på tråden Novembermammorna 2006!
  • karin november

    Nej tyvärr, jag hade semesterersättning förut också så de sänker min lön. Facket säger att det inte är olagligt att sänka någons lön men att det ser konstigt ut. I dagens åtstramningar så känns det fel att tacka nej till en fast anställning. Jag jobbar i en bransch som än så länge inte drabbats av varsel. Det jag kan göra nu är att löneförhandla och se om jag kan få några andra förmåner. Står jag kvar som timanställd så kanske mina timmar börjar minska och så står jag utan ändå. Jobbigt är det iaf och det känns inte som en morot och det får mig inte på gott humör direkt. God jul på dig ungefär!


    (¯`°?.¸ Emma ¸.?°´¯)
  • Heli77
    Karin, Vilken tråkig jobbsits du har hamnat i! Jag hoppas att du kan förhandla dig till några bra förmåner istället och att allt börjar kännas roligare snart.
    Sigrid, Judith och Esther - mina vackra och underbara döttrar. Mamma älskar Er så!
  • Heli77
    Madeleinelouise, Tack för dina uppmuntrande ord! Ja, man glömmer lätt att de andra barnen faktiskt växer och blir större under graviditetens gång. Den äldsta är jätteduktig redan på att vara självständig, så det ska nog lösa sig.
    Ja, vi bor i hus. Ett ganska litet, men vi har planer på utbyggnad och renovering till sommaren. Jag jobbar som telefonist på Sthlm stad, sambon har egen byggfirma tillsammans med hans mammas man.
    3 barn tätt är jätteroligt - speciellt nu när den minsta börjar bli så stor att hon kan vara med och leka på ett annat sätt. Men visst, det är väldigt tufft och stressigt också. Någon 2-barnschock fick jag aldrig, men däremot 3-barnschock. Men ändå kan jag rekommendera barn tätt, för allt det roliga och positiva väger klart över!
    Sigrid, Judith och Esther - mina vackra och underbara döttrar. Mamma älskar Er så!
  • Jenkan82

    Japp! Det kan jag bjuda Malteserna på! Han är såå duktig! Verkligen en värdig vinnare, även om jag ju liksom var tvungen att hoppas på Alice, eftersom jag är Gävlebo!

  • AnnamedAochJ

    Glad Lucia allihopa!

    Vi är bjudna på glögg och risgrynsgröt hos en kompis idag men jag hostar mer och mer, vet inte om det är snällt mot alla andra att åka dit när jag ju faktiskt är sjuk....trist!

  • LadyBirden

    madeleinelouise - hej och välkommen hit

    Nu har jag äntligen fått köpte en madrass till Williams nya säng. Tänkte byta till jul då vi ändå är lediga om han nu skulle få för sig att krångla.

    AnnamedAochJ - Låter härligt med Aprilväder, men inte fel med kallt och frost nu när det snart är jul. Tråkigt att va sjuk när det vankas bjudning, glögg som är så gott.

  • FruMadde4barnTätt

    Ladynelle
    tack

    Annamed AochJ
    Låter gott med risgrynsgröt men tråkigt du är sjuk, får du laga lite där hemma annars.
    ja roligt Kevin vann tyckte han sjöng vinnarlåten bäst, men annars sjöng de bra båda två.

    Glad Lucia

    jag har fått ont i magen och blod efter samlag, så får åka till gynläkare på måndag. blir ju orolig, har läst om utomhavandeskap, cancer, och kanske gravid?? men läste även det kunde vara någon infektion bara...

  • FruMadde4barnTätt

    jo vi bakade pepparkakor här igår, Oliver tyckte det var roligt och gott.
    själv så tycker jag hemmagjord deg är godare, hade ju köpt degen.

  • morgerda

    Hej alla,

    tittar in och önskar en God Jul! Det är mkt i øvriga livet som går före forumliv tyvärr, men tänker på er alla.

    Heli, läste just ditt inlägg och det var riktigt gripande läsning Stor kram till er alla och lillbusen därinne!

Svar på tråden Novembermammorna 2006!