• Meryl

    Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8

    Livet är inte rättvist...
    Här samlas vi som förlorat våra älskade små och som nu kämpar för att få syskon till dem. Vi har av olika anledningar svårt att bli gravida och sorgen över det förlorade barnet blandas med sorgen över barnlösheten.

    Det är hemskt att se hur många vi är som är "dubbelt drabbade" på detta sätt och det enda positiva är att vi inte är ensamma i vår kamp! Här samlas vi för att dela med- och motgångar.

    Varmt välkommen!

    ...alla ni som kämpar och ni som äntligen har lyckats.

    Våra gamla trådar;
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m26463287.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m29386988.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m32881987.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m35424384.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m38580899.html


    Jag har haft en ängel i min famn
  • Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8
  • Meryl
    Kyoko - jag tror inte jag tagit in det så mkt att vi plussat ännu. Känns mest oro i kroppen för MF.. men jag vill ju inte känna oro men kan inte styra över det. Jodå lite symptom har jag allt, fick ju även överstimuleringssymptom så jag känner att jag lever eller hur man brukar uttrycka sig. {#lang_emotions_smile} Vilken fin & vacker förlossningsberättelse!!!
    Jaxon - åh vad skönt att allt gick bra idag!! Grattis!
    Amis - förstår att det är tufft nu med årsdagen som närmar sig och "överfertil" {#lang_emotions_wink} omgivning! Låter som en trevlig kompiskväll ni hade! Jag håller tummarna att FET ska gå bra!
    Tummeliten07 - tänker på dig imorgon och hoppas allt ser bra ut då!!

    kram allihop!
    Jag har haft en ängel i min famn
  • Jaxon
    Svar på #30
    Härlig förlossning Kyoko. Hoppas min oxå blir så... =)

    Jag ska försöka tänka som så att det iaf inte finns någon vetenskaplig teori att det är farligt me ul/vul..=) O definitivt tänka på de "tokiga" Tom o Katie.. =) KRAM
    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
  • Jaxon

    Ego: har lagt upp 3 nya bilder i mitt galleri.. =)


    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
  • Amis

    Jaxon: Grattis gumman till lyckat VUL: Vad härligt med sprattlande bebis. Oroa dig inte för VUL. Jag frågade läkarna när jag var gravid med Ängel och gjorde 5 VUL och de sa att det inte var någon fara. Det är bättre än att du oroar ihjäl dig.

    Kyoko: Vilken underbar förlossningsberättelse. Blir aldelles tårögd av din beskrivning av era känslor. Ni förtjänar verkligen detta.

    Meryl: Förstår din oro, det vore konstigt om du inte var det. Försök att göra VUL dåd och då så kanske du kan bli lugnare.

    Tummeliten: Hur gick det på VUL?

    Själv väntar på mens som skulle kommit igår. Det stör mig att det ska börja krångla nu när jag för en gångs skull vill att den ska komma. Vi har tid för FET i v. 13.

  • Jaxon

    Tack Amis för lugnande ord...=) Kram


    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
  • Kyoko

    jaxon
    Ja, jag tror att det är bättre att göra UL VUL än att gå runt och vara orolig. Om det kan göra vägen mindre orolig så tror jag inte ett extra UL kan skada. Tror vi har gjort 5 st med Lillasyster och hon ligger nu här i pappas famn Tror att det är bättre att tillåta sig att vara en lugnare väntande mamma. Det är ju ändå så myclet att oroa sig för så varför inte tillåta sig det som lugnar en utan det dåliga samvetet. Vi måste ju ändå vara så starka hela tiden som väntande men någon försäkran kan man väl få unna sig! Tycker du gör det bra Jaxon, vet ju vilken kamp det är bara att ta sig dit där du är nu och den period du befinner dig i nu är ju den mest nervösa.

    Förresten vilka bra bilder, mycket tydligare än de vi fått på Lillasyster. Den lilla "Räkan" syns ju tydligt

    Meryl
    Nej det är svårt i början att ta in att man är gravid - för 17 jag lyckades nästan inte på hela graviditeten tror jag! Det är ju en form av självbevarelsedrift, en ren överlevnadsmekanism att inte ta in det innan man gått så långt att man hoppet blir starkare än tron. Men det kommer dit ju längre du går! Så roligt iallfall att du plussat och tänk på att du nu är närmare än igår!!!!

    Amis
    Åhhh jag skulle så önska att mensens uteblivande berodde på det vi kämpar för!! Men om det inte är så ,så skall jag dansa blödardansen så att det sätter igång så fort som möjligt!!

  • Jaxon
    Svar på #36
    Ja Kyoko, försöker intala mig själv det jag oxå, att det är nog de enda som kan stilla min oro något, att se på ul att allt ser ok ut. Även fast de aldrig kan garantera något så är det iaf en skön känsla att det ser bra ut just då iaf. Tror min bm föstod de när jag va dit i fredags när jag började gråta av oro..att de e lika bra att jag får gå på ul kanske varje eller varannan vecka för att jag ska överleva åtminstånde fram till v 26 27...Ja jag tycker oxå att bilderna va helt ok. Man ser ju tydligt om man förklarar va det är lixom..

    KRAM
    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
  • Tummeliten07

    Tittar in med ännu ett negativt besked från VUL... slemhinnan var som den skulle, men har fått en hormonproducerande cysta, som inte kan vara där, så nu blir det att börja om igen - två månader till att vänta på att kanske... *tårarna rinner*

  • Jaxon
    Svar på #31
    Tack Meryl.. =) Kram
    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
  • Jaxon
    Svar på #38
    Men gumman vilken himlans jäkla otur du har.. nu får de va nog för dig... Håller tummarna till nästa gång.. KRAM
    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8