• Meryl

    Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8

    Livet är inte rättvist...
    Här samlas vi som förlorat våra älskade små och som nu kämpar för att få syskon till dem. Vi har av olika anledningar svårt att bli gravida och sorgen över det förlorade barnet blandas med sorgen över barnlösheten.

    Det är hemskt att se hur många vi är som är "dubbelt drabbade" på detta sätt och det enda positiva är att vi inte är ensamma i vår kamp! Här samlas vi för att dela med- och motgångar.

    Varmt välkommen!

    ...alla ni som kämpar och ni som äntligen har lyckats.

    Våra gamla trådar;
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m26463287.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m29386988.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m32881987.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m35424384.html
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m38580899.html


    Jag har haft en ängel i min famn
  • Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8
  • Centurion
    Tummeliten07 skrev 2009-03-10 10:47:23 följande:
    Tittar in med ännu ett negativt besked från VUL... slemhinnan var som den skulle, men har fått en hormonproducerande cysta, som inte kan vara där, så nu blir det att börja om igen - två månader till att vänta på att kanske... *tårarna rinner*
    Tummeliten: Du kan faktiskt begära att de punkterar cystan precis som de gör vid ÄP.
    Welcome to walk a mile in my moccasines
  • Kyoko

    tummeliten
    Ja, precis som cent säger så kan de punktera cystorna, det fick de lov att göra för mig så att jag kunde fortsätta behandlingen. Det fungerade för att få gå vidare och gjorde inte alls ont. Usch, vet hur jäkla skit det känns att börja om blir sånt antiklimax och man faller sjukt snabbt ner i gjyttjegropen. Tänker på dig och skickar en kram!!!

  • Tummeliten07

    Tack allihop för ert stöd!


    Kyoko skrev 2009-03-10 15:32:02 följande:
    tummelitenJa, precis som cent säger så kan de punktera cystorna, det fick de lov att göra för mig så att jag kunde fortsätta behandlingen. Det fungerade för att få gå vidare och gjorde inte alls ont. Usch, vet hur jäkla skit det känns att börja om blir sånt antiklimax och man faller sjukt snabbt ner i gjyttjegropen. Tänker på dig och skickar en kram!!!
  • Meryl

    Tummeliten07 - åh så deppigt! Styrkekram kommer här!!
    Amis -  hoppas det hoppar igång snart!
    Kyoko - Tack för positiva ord!
    Jaxon -  jag kollade på fina bilderna!!
    Centurion - hoppas allt är bra!

    kram allihop!


    Jag har haft en ängel i min famn
  • Amis

    Tummeliten men vännen vilken otur! Finns det inget de kan göra? kan de inte punktera som Kyoko och Centurion skriver? Ring och tjata. Kräv att de hittar en lösning. MÅnga styrkekramar till dig.

    Kyoko: Din blödardans fungerade för mensen kom idag. Besviken såklart men samtidigt glad att det inte dröjde mer. Nu väntas FET om ÄL kommer då den ska.

    Var i simhallen idag med mina elever och det var många mammor med sina bebisar där. De hade babysim och stod en lång stund och tittade trånande. Fråga mig inte varför jag utsätter mig för detta. Nu på kvällen har jag gosat, lekt, bytt blöja och matat min surrogatpojke. OHHHH JAG VILL OCKSÅ!!!

    Kram

  • Meryl

    Amis - bra att du passar på att få utlopp för allt uppdämt föräldraskapsutövande! Jag brukar pyssla så mycket med min gudson som jag bara kan varje gång vi träffas!

    Hoppas ni alla mår så bra ni kan. Stor kram!!


    Jag har haft en ängel i min famn
  • mojsan

    Hej!!

    Vi är precis i starten av vårt första IVF,började spraya i söndags!!
    Vi bor i sundsvall,men åker till Falun när D blir dax!!
    Nån fler som går där?
    /maria

  • Kyoko

    Har så svårt att hålla mig härifrån då mitt hjärta är kvar i denna tråd och hos er som kämpat vid min sida Liksom bara måste få komma in och känna värmen här inne så många trådar man kommer in och bara känner sig lite och vilsen i men itne hrä inte.

    Puttelina:
    Välkommen så roligt att se att ni nu får börja med ert första IVF. Hoppas att det skall gå bra och att söta lilla Alice förhoppningsvis snart skall få ett syskon att vaka över. Och ni ett syskon som fyller er tomma famn förståss! Själv bor jag i Bollnäs vilket inte år så långt från er men sambon är faktiskt född och bott sina första levnadsår i Sundsvall Planerar en heldagsutflykt dit upp i sommar så jag kanske återkommer till dig med tips på bra shoppingställen - främst tyger och inredning eller annt skoj att göra där uppe.

  • Amis

    Idag för exakt ett år sedan fick vi veta att vårt barn inte levde längre. Imorgon är det ett å sedan han föddes. Hur ska man överleva dagen?

  • Jaxon
    Amis skrev 2009-03-17 19:59:56 följande:
    Idag för exakt ett år sedan fick vi veta att vårt barn inte levde längre. Imorgon är det ett å sedan han föddes. Hur ska man överleva dagen?
    Ååå amis, stor stor kram till dig!
    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8