• Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8
  • snugglebunny

    cizzon: Självklart får du skriva om lilltjejen!
    Jag har för mig att reaktionen på sprutan kunde komma ett tag efter, men man minns ju inte riktigt nu...

    Va roligt att gå till simhallen. Det måste vi göra med Amanda någon dag.

    I natt sov hon hela natten i sin säng. Vaknade inte förrän vid 6-tiden, vilket är normal tid för henne. Hoppas det fortsätter så här bra.

    White Angels: Vi har som sagt precis bytt från spjälsängen. Vi tyckte inte att Amanda verkade sova så bra i den längre, den kändes för trång. Och så tyckte vi hon skulle få sova i eget rum så då passade det bra att byta säng samtidigt. Spjälsängen står kvar än så länge bredvid vår säng, i fall att. Men fortsätter det så här ryker den snart. 

  • saralindberg

    WhiteAngels: Vi har fortfarande kvar spjälsängen. Han förstod ändå inte på natten att han kunde klättra ur den och komma till oss när vi tog bort spjälorna, så då spelade det ingen roll. Vill hellre att han ligger kvar där på kvällen ett tag till och somnar själv.


    snuggle: Roligt att det går så bra med Amanda, rummet och sängen :)


    Jo anna: Håller med de andra, skönt att han äter! Och hoppas att de hittar en orsak till prickarna. När ska ni dit?


    cizzon: Tror att de kan få reaktion ett tag efter, så det var kanske därför hon fick feber. Och du får jättegärna skriva om Izabelle! Hon tillhör ju familjen :) Jag kommer säkert få med lillebrorsan lite här sen också, hehe.


    Vad ska alla göra i helgen? Jag ska åka till en kompis i Uppsala och hälsa på, helt själv. Killarna får klara sig själva hemma :) Micke åker till Spanien på fredag och blir borta en vecka, så han ville vara själv med Johannes lite före det också.

  • Jo  anna

    cizzon: Självklart får du skriva om henne också. =) Men jag kommer inte ihåg det där med sprutorna.

    snuggle: Va kul att det går bra med att hon sover i sin säng. =) Hoppas det håller i sej.

    sara: Vi ska dit på onsdag. Ska Micke tävla i Spanien?

    Nu verkar det som att Theo håller på att bli sjuk igen. Hostar massa. =(
    Vi var till badhuset idag. (Innan han hostade) Kanske därför.

  • Bambi81

    Oj, här skrivs det mycket!


    Idag har vi haft föräldragruppen (vi som gick Mvc föräldrautbildning när vi väntade Melvin) på lunch/fika! Det är verkligen jättekul att ses, men nu är vi aningen trötta hela familjen. Vi var 9 vuxna och 10 barn här hemma idag!
    Cizzon: det är väl klart att du får skriva om Izza också! Jag skriver ju om Molly ibland!
    Jo anna: vad tråkigt att Theo troligtvis håller på att bli sjuk igen. Har han nedsatt immunförsvar med tanke på hans hjärta, eller är han kanske bara ett barn som ofta blir sjuk?
    snuggle: kul att Amanda gillar sin nya säng! Melvin har sovit i en 90*200 säng sedan han var ca 1,5 år. Han vägrade somna själv i spjälsängen och somnade istället i vår famn. Nu får vi fortfarande ligga intill honom, men istället för att det tar 30-40  in för honom att somna tar det som oftast 10-15 minuter nu!
    I torsdags var vi på Bvc. Molly som nu är lite mer än 4 månader väger nu 5670gr och är 62cm lång. Melvin fick den andra dosen vaccin mot svininfluensan och sa inte ett pip när han fick sprutan! Däremot hade han feber igår
    (¯`°?.¸ ღ Mammas små hjärtan ♥Melvin & Molly♥ ღ ¸.?°´¯)
  • Jo  anna

    bambi: Va kul att ses sådär. När det gått ett tag också. =) Vi har bara kontakt med en mamma sen jag gick på sånt. Stackars Melwin som fått feber. =( Hoppas det går över snabbt.
    Nej han har faktiskt varit sjuk väldigt lite i sitt liv, men nu är det väl för att han nyss ätit pennicillin. Jobbigt bara för honom, fjärde gången på en månad som han är sjuk. Han ska inte ha nedsatt immunförsvar men han blir sjukare och det tar länge tid för honom att bli bra än ett friskt barn.

  • saralindberg

    Jo anna: Hur mår Theo? Hostar mer?
    Micke ska på träningsläger där nere en vecka. Hade gärna följt med men vill inte riktigt åka till Spanien såhär sent i graviditeten.

    Bambi: Har febern gått över på Melvin?

  • cizzon

    Liam fäll än en gång av sin tripp trapp igår, gled ner mellan bordet och stolen och så klart slog han ju i munnen i bordet.
    Så idag blir det tandläkarn för oss då den ena tanden blev lös:(
    Stackars liten, alltid är det nåt!!

    Ha en bra dag alla!!

  • WhiteAngels
    Verkar som många är sjuka nu,krya på er.

    Själv har jag haft en superjobbig natt med endast 2 timmars sömn.Elias somnade ca halv 8 i går och vaknade halv 12 i natt o somnade inte förrän halv 4 .. =((
  • Jo  anna

    sara: Nej det är bättre, var nog bara snabbförkylning.
    Okej, nej det förstår jag, skulle inte jag heller vilja. =p

    cizzon: Stackars Liam, vilken otur, hoppas det går bra med tanden.

  • cizzon

    Vilken tur, de sa att tanden nog kommer växa fast igen, fast den kan bli grå?!?!

    Snugglebunny: Hoppas Amanda sover lika gott i sin nya säng ännu:)

    Izabelle sover sin andra natt i eget rum nu, jag var lite rädd att man skulle bli pigg när man måste gå så långt:) men jag minns inte ens om hon ätit 1 el 2gånger inatt så det var nog ingen fara:)

    Påminner om min blogg:
    cissi-mammatillliam.blogspot.com

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8