Inlägg från: RosaNapp |Visa alla inlägg
 • RosaNapp

  MajMammor 2007 15

  zasata: kan ju vara det eller så är det bara något hon kommit på att göra ett tag. Gör hon det medvetet eller i sömnen eller när hon är koncentrerad på annat? Om hon gör det omedvetet hade jag varit mer orolig, men fråga henne?

 • RosaNapp

  K Kavat: intressant det där med Omega3. Köpte ett smör med Omega3 i, bytte när jag flyttade ovh V är bättre nu äm på mycket länge. Jag känner dock lite dåligt samvete just nu som inte riktigt orkar ta tag i det ordentligt. Jag har faktiskt slutat ge honom Tavegyl. Tycker inte den gjorde annan verkan än att han inte vaknade när han var kissnödig... Har slutat med kortisonsalvorna också. Har upplevt det som att det bara spätt på probleme förut också, mer irriterat pga salvan mao. Får han väldigt fula fläckar smörjer jag då.

  Tess: tycker också det bör kollas upp.

  Heoo: det är ju 6 månader man har på sig efter 6-månadersgränsen sas.
  Har ni funderat på parterapi?

 • RosaNapp

  DP: hoppas hon får i sig lite vätska snart ändå. Hur går det med lillebror? Har ni kommit in i rutiner och sånt?

  Här är Er 6 månader (om 2 dagar) och jag har ännu inte lyckats få honom att äta annat än från bröstet. Så jag helammar ännu. Hoppas han ska bl intresserad av annan mat snarast dock. Men han är snart i krypställning och det går så snabbt. Väldigt snacksalig också

  Här har Vs lillebror A också haft hög feber, men det gick över snabbt. Den sjönk dock inte heller på Alvedon, det brukar det göra. Vet inte vad det kunde varit, men det var bara går och natten till idag.

  syrra: vi har också snö, men det mesta har regnat bort. Lite är dock kvar och barnen har haft kul! Hur går det med lillebror?

  Och V, som inte fått Festis eller liknande på väldigt länge fick igår. Med jordgubbssmak. Tror han pissade ut Atlanten sen. Sprang på dass 4 gånger på en timme för att kissa och kissade ner sängen (inklusive min) 3 gånger natten till idag samt sov väldigt oroligt. Det MÅSTE ju vara något han inte tål! Nu hoppas jag L snart tar tag i det där för annars får jag göra det ändå (han sa ju att hans kulle göra det). Men han har i princip inga eksem just nu, bara lite på rumpan.

 • RosaNapp

  Jag tänkte köpa en Barbiedocka till V, alt en Ken (han har svårt att bestämma sig) och någon Playmobil (dom har en veterinärstation). Ska till GeKås innan jul så ska kolla på det då.

  Här ammar jag för fullt. Er vägrar annat än bröstet och nu börjar jagkänna mig lite lost. Har inte varit med om det här förut.

 • RosaNapp

  cii: vad fina! Ser inte foton i trådar när jag är inne med iPhonen och en del inlägg skriver jag numer med den.

  Nyss ringde det på ett par killar som gick en runda Trick or Treat. Har precis fått minste att sova så jag är glad att ingen vaknade. Men blev gott förvånad av att dom är ute nu!?!

  lyckades få en bild på alla tillsammans häromdagen: mamma-monika.blogspot.com.
  V är nyklippt

 • RosaNapp

  Evsi: grattis håller tummarna!

  Fick Vs dagiskort idag. Surare unge får man leta efter han vill sällan vara med på kort...

  Har varit en sväng till läkaren igen, fick ny salva, igen. Fast den här läkaren gillade jag iallafall, han var trevlig och mer engagerad än dom förra.
  Men han har vuxit på bra, 99 cm lång och 15,2 kg.
  Och han är en supermysig storebror till Er. Han kallar honom min bebis, byter blöjor, hämtar kläder, busar, roar och hämtar leksaker samt är först in i rummet när han vaknar! Er och V har ett speciellt band, det märks. Hela Er lyser upp när V kommer.

 • RosaNapp

  syrra: vad kul att se

  Nu har V bestämt sig för vad han ska vara på lussefirandet. Hans storasyster ville vara Lucia och han ville också vara det, men så passade inte Luciakronan så då ska han vara tärna istället
  Och igår när jag beställde julkläder så skulle han ha kjol . Men jag har redan finbyxor tll honom så jag är inte så sugen på att köpa nytt (annars hade jag gärna köpt kjol till honom. Då hade f&f och övriga släkten fått spunk )

Svar på tråden MajMammor 2007 15