• RosaNa­pp
  Äldre 16 Dec 17:35
  152457 visningar
  2830 svar
  2830
  152457

  MajMammor 2007 15

  Kavat skrev 2010-12-16 17:30:00 följande:
  E202? Funkar vanlig sylt?

  Icas I love Ecosortiment funkar i så fall och även Brunnebys och de små "lättdrycks" -tetrona med jucie från Bob.

  Härligt att han mår bättre och vad roligt att han är så hjälpsam!
  Han äter inte sylt. Vet inte vilken tillsats, senast vi var på sjukhuset så frågade jag om han kunde få bli testad för det, men det tyckte dom var onödigt... Han är iallafall långt mycket bättre på sina utslag, men har ändå fått en ny salva att prova. Igen. Enligt läkaren senast så är dom nyaste rönen att man ska hålla ner utslagen så mycket som möjligt. Bara för ett halvår sen så sade läkaren (en annan) att det kvittade ju...
  Men tack för tipsen
 • RosaNa­pp
  Äldre 17 Dec 14:23

  V brukar också berätta om sina drömmar, men en del är rent påhitt tror jag
  Men häromnatten vaknade han av en mardröm, skrek och grät i sängen. När jag frågade så var han ledsen för att han inte fick den boken lillebror fick att läsa vid läggningen. Dom brukar byta sinsemellan, men han hann väl somna innan den här kvällen

  DP: visst är det perfekt. Ju fler barn man har, desto mindre behöver en göra själv

 • RosaNa­pp
  Äldre 17 Dec 20:33

  Protopic är den vi fått nu, men jag tycker inte den gör så stor skillnad. Protopic och Canoderm smörjer jag med.

  Nä, jag går hekt enkelt på vad jag märker fungerar numer. Tyckte senaste läkaren också. Hoppas få med exet på det snart också, annars kommer det ju aldrig bli någon ordning på det.

 • RosaNa­pp
  Äldre 17 Dec 21:39

  Använde LR när han var yngre, men tycker att den som fungerat klart bäst är Canodermen.

  Syrra; ja, syskon är bra

 • RosaNa­pp
  Äldre 21 Dec 11:31
  Kavat skrev 2010-12-18 15:27:13 följande:
  Ni har inte hittat vad som orsakar eksemen? Har ni aerius/tavegyl?

  Protopic motsvara klass 3 korison fast det inte är kortison i, så den är "stark". Men utsätts man hela tiden för något man inte tål så hjälper det kanske inte helt att smörja.
   Våra barn är ju eksemfria vanligtvis. Men sen lilleman började dagis så har det inte vrit så tyvärr. Varje gång det blir ett misstag är han ännu känligare. Men Protopic påskyndar läkningen mycket upplever jag.

  Trist när exet inte fattar galoppen. Hur kul är det att tvätta nerkissade saker i onödan.Drömmer
  Du får tipsa honom om Bobs lättdrycker och I love eco sortimentet om han nu ska ge saft. Så får ni se om det är E202 också.

  Det finns för övrigt i fler saker, som t.ex ost, om han äter det. Skånemejeriet har dock bara i vaxet och inte i själva osten. Finns säkert fler.
  Han fick ju tavegyl, men blev ju så förbaskat trött av den så vi slutade med den. Upplever heller inte att den hjälpte så mycket mot klådan, som han fö är bättre mot iom att eksemen är bättre. Han sover bra nu och går inte och kliar sig hela tiden.

  Lokala ica-butiken har tydligen slutat med ecosortimentet, i varje fall hittade inte jag något, men hittade jordgubbssaft i en annan affär. Typiskt att det är jordgubb, men får testa iallafall, så han också får något gott att dricka på jul. Tråkigt med vatten eller mjölk när alla andra dricker festdryck.

  Ja, angående kisseri. Domhar nu sovit hos mig en vecka och innan det sov jag hos exet i två nätter (lånade tvättmaskin, min är paj och vi bor nära) och det har inte hänt en olycka
 • RosaNa­pp
  Äldre 21 Dec 12:04

  K: vet, han är inte så sugen på det heller blev ett stressbeslut i affären helt enkelt.

 • RosaNa­pp
  Äldre 15 Jan 21:25

  Mumia: grattis, vad kul

  Puzzgurkan: grattis till lyckad tenta!

  Var ett tag sen jag var inne, igen. Här har barnen varit sjuka över jul och nyår. Magsjuka och influensa och sen en omgång magsjuka på det igen. Min tvättmaskin var sönder också, tufft, men vi överlevde det också. Så nu klarar jag nog allt!

 • RosaNa­pp
  Äldre 19 Jan 11:51

  DP: perfekt ju Skönt att slippa gå själv!

  Hur är era när det gäller siffror och bokstäver? V är väldigt intresserad och har lärt sig räkna på fingrarna. Har precis fått grepp om addition. Så fort man säger någon siffra så räknar han på fingrarna Har också själv kopplat övergånen från 29 till 30 exempelvis. Storasyster säger fortfarande tjugoelva och liknande.
  Men han är ju inte direkt intresserad av att rita, men han kan skriva V.

 • RosaNa­pp
  Äldre 19 Jan 22:02

  V kan känna igen bokstäverna i hans namn och hans systers namn, men det är för att dom pratar om det på fsk. Hemma är han inte alls intresserad. Ja, lägger ihop hur många man är gör V också. När jag nämnde addera så menar jag att han börjat vilja se hur det ser ut i siffror, 1+1 och liknande och att jag ska ställa upp lite olika tal åt honom. Det är lite kul tycker jag

  Kul att höra hur dom är Tack för svar.

  Just nu väntar jag på att det ska bli dags att ta upp V på toaletten, sen ska jag lägga mig och hoppas få sova inatt. Natten till idag hade jag tre småpojkar i sängen och det blir inte såååå mycket plats över till mig då

 • RosaNa­pp
  Äldre 21 Jan 09:34

  Igårkväll vaknade V och hostade och hostade. Inte vanlig hosta eller slemhosta, lät som han hade svalt något som satt sig fel. Men det hade han inte enligt honom själv. Han fick luft och så så jag var inte orolig, men han hade det jobbigt. När jag kollade på 1177.se sen så läste jag om falsk krupp. Inte för att jag märkt att han varit förkyld igen, idag är han dock lite snorig, men hostan var skällande, han hade svårt att andas (som han sa), hade panik i princip och det blev bättre när jag tog upp honom. Så det kanske var det ändå?

Svar på tråden MajMammor 2007 15