• RosaNa­pp
  Äldre 14 Jun 12:02
  152444 visningar
  2830 svar
  2830
  152444

  MajMammor 2007 15

  Jag är glad att V aldrig var speciellt förtjust i napp, så vi slipper ha tagit det med honom. Hans lillebror, A, däremot är en nappälskare av rang. så jag börjar vänja honom av med den nu. Nyaste lillebror tar bara napp i vagnen och ibland med pappa så det blir ingen stor nappanvändare där, inte

  Nu har jag fått V till att börja äta smör. Det har han aldrig varit speciellt förtjust i, men han behöver det. Har ju inte vuxit som han ska.
  Har så mycket att göra nu så jag får avvakta med att ringa NÄL. Jag behöver all tid jag har till flytten just nu. Vill få den avklarad så fort som möjligt.

 • RosaNa­pp
  Äldre 15 Jun 22:54

  dalkulla: hej

 • RosaNa­pp
  Äldre 22 Jun 10:27

  Puzzgurkan: jag har haft cerazette, men blev ju helt väck av dom! Så jag slutade snabbt med dom. Nu har jag inget. Bara som en liten passus så där

  Välkommen Mona. Grattis till syskonet. V är född den 19 Maj. Han har en storasyster och två småbröder.

 • RosaNa­pp
  Äldre 30 Jun 14:56

  syrra: och nu ör det full rulle på henne

  Jag har inte kommit till havet med barnen än Är svårt när jag måste ta bussen och vara själv med dom, vågar inte riktigt. Och vi bor ändå i en kuststad...

  Den som har det svårast av värmen är V. Han har alltid haft svårt med värme och nu är det hett ute. Väntar mig åskväder snart. V trivs bäst i skuggan eller vatten i pool, men där ska han ju helst inte bada nu så jag har inte skaffat någon pool att svalka sig i i år. Annars älskar han att bada i badkar/pool.

 • RosaNa­pp
  Äldre 1 Jul 23:55

  mumia: bra det, att ni får ta det så lugnt. Jag läser Prick och Fläck för barnen, ett par figurer som ska till tandläkaren efter ätit en massa godis, men inte borstat tänderna . V har inte varit där, skulle ju varit där för ett litet tag sen, men han fick tid samtidigt som storasyster och hon ville inte sätta sig i stolen och då ville inte tandläkaren titta på V heller...

  Lillebror har nu fått namn. Erik Det blev utdömt av både E och V, han ska enligt dom heta Lillefot

 • RosaNa­pp
  Äldre 2 Jul 11:00

  tanucik: visst är det typiskt, att barnen gör så. Kan förstå att din mor är trött då.
  Tack, ja vi tänkte att det skulle passa bra med en kung tillsammans med dom andra

  Jag funderar lite smått på barnmodellande. Någon som vet något om det? Ffa för äldsta som gärna leker modell här hemma, men även för V som gärna hänger på. Tänker att det kunde vara en kul grej samtidigt som dom tjänade lite egna pengar (dvs om någon vill ha dom ). Någon som vet något om det?
  Jag har ju ingen aning alls om seriösa agenturer eller nåt.

 • RosaNa­pp
  Äldre 7 Jul 20:37

  Malin: grattis till två och syskon

 • RosaNa­pp
  Äldre 12 Jul 13:32

  Nu har jag kommit in på den utbildningen jag valde i första hand. Ska jag börja eller inte?

  V är helt röd och torr på rumpan. Vet inte vad det kommer sig av. Det kliar iallafall. Tavegyl får han ju då varje kväll.
  L har nu gått med på att vi ska ringa Näl så det ska göras så snart som möjligt.

 • RosaNa­pp
  Äldre 14 Jul 23:02

  V äter frukost utan problem, men det blir mindre på dagen och kvällen. Frukt kan jag få i honom, men han dricker bra med vatten och någon macka lite då och då eller nötter så han får ju i sig ändå.

  Måste få honom att sluta sova på dagen nu också. Dels ska han ju börja förskolan om ca en månad och då vill jag ha det som en vana och dels är han vaken så sent nu att han håller dom andra vakna. Frågan är bara hur, egentligen behöver han fortfarande sova på dagen.

  Jag kom in på receptarie- distans. Ingen drömutbildning, men förhoppningsvis ger den jobb sen.

 • RosaNa­pp
  Äldre 14 Jul 23:27
  2små2stora skrev 2010-07-14 23:05:28 följande:
  Minska sovtiden för honom. Låt honom sova 20-30 min några dagar J kan klara sig till 19 utan att sova om hon sover till 9-9:30 och det sedan är en massa spännande saker som händer på em.
  Problemet är hur han blir när han blir trött. Han blir verkligen stirrig och övertrött. Det går ut över alla. Han nyps, bråkar och allt och han kan liksom inte hejda sig själv. Han blir för mycket helt enkelt och när han kommer på det så går han och lägger sig och sen är han helt väck när man väcker honom. Skrika i en halvtimme i sträck är liksom inga problem för honom.
  Att väcka honom gör honom bara otroligt arg och sur resten av dagen. tyvärr.
  Just nu önskar jag att jag hade ett eget rum till honom
Svar på tråden MajMammor 2007 15