Inlägg från: RosaNapp |Visa alla inlägg
 • RosaNapp

  MajMammor 2007 15

  Ja, nu har jag hållt V vaken idag. Med diverse gap och skrik som följd och just nu är han i sitt esse. Är både högt och lågt och på A. E, äldsta, hejar på för fulla muggar!

  Snart ska vi äta sen middag, sen ska alla i säng. Hoppas han orkar det bara.

 • RosaNapp

  Tess: det gick ju bra

  V slocknade och sov bra. Var bara uppe en gång för att kissa, som vnligt. Idag är andra dagen jag ska hålla honom vaken. Just nu är han och storasyster ute och ränner med ett par grannpojkar

 • RosaNapp

  Nej, han sov som vanligt, vaknade vid halv 8. Det har han gjort ett bra tag nu.

  Men idag orkade han inte. Han gick in för att vila när jag höll på md lunchen, somnade naturligtvis. Turligt nog så lyckades jag störa honom tillräckligt mycket och milt för att han inte skulle bli förbannad. För inte äta i kombination med trött på den grabben är ingen lek!
  Nu är han lagd för kvällen. Hoppas han inte är övertrött nu bara.

 • RosaNapp

  Nu är vi nästan helt klara med flytten. Saknas mest torktumlare så jag kan torka kläderna. Fast tvättmaskinen har jag installerat alldeles själv .

  V hittade min gamla blockflöjten bland alla grejer jag plockar i nu, så nu går han omkring och blåser i den

  DP: hoppas du inte behöver gå länge till.

  Tanucik och syrra: är det långt kvar för er?

  V går omkring här: åh, han är så sööööt, så sööööt om lille E

 • RosaNapp

  Heoo: vad tråkigt. Vet vad du går igenom nu, gör det ju själv. Om än jag kommit lite längre i den praktiska processen än du kanske.

  Vi ska fö gå i parterapi. Han motvilligt, men följer med. Vi ska se om det ens finns något att rädda. Men skilsmässan och allt kommer gå som vi planerat. Just nu känns det lugnt, det har ju egentligen varit det jag velat hela tiden. Att vi går i parterapi ordentligt vill säga.

  V frågar inte så mycket, han berättar mest sina långa historier om allt möjligt, går och sjunger (nationalsången, imse vimse spindel eller någon egen påhittad, helst om älvan Tristan som blir fångad av en hök ).
  Därmot har hans storasyster kommit in i en extrem varför-period. Överdriver inte när jag säger att det är varför-fråga om ALLT.

  Hade dop i helgen för minste lillebror Er.

  mamma-monika.blogspot.com

  DP: bebis på g?

 • RosaNapp

  mumia: lycka till då

  Lite roligt, av alla jag vet som fått syskon i år har alla uteslutande varit pojkar! Ett grabbår, eller bara slumpen?

  V är inne i en period av riktigt bus. Nähähädu brukar han skratta när jag säger till honom att plocka upp efter sig när han för femtielfte gången hällt flingorna på golvet . Tråkigt för honom så placerar jag en handduk i näven på honom och sen är det bara att städa

  Här har varit riktigt busväder, men imorgon hoppas jag på bättre väder. Eller uppehåll iallafall. Vi ska ner på stan, en liten festival i stan och kolla brandbilar och polisbilar

 • RosaNapp

  Intra: tiden går fort, redan så stor!

  K Kavat: grattis

  Jag hinner inte med fl längre. Har fullt upp på dagarna med att komma iordning och  helt enkelt bara vara med barnen...

  V har kommit in i en period där han är om möjligt ännu tröttare. hur han ska orka förskolan har jag ingen aning om. Han ska börja den 23. På samma avdelning som storasyster så han känner redan till alla förknar och så. Bra det.
  Men han är familjens pajas, det är helt klart. Roar allt och alla med alla möjliga upptåg och bus . Lillebror A är ju inte sen med att hänga på heller.

  syrra: trevligt med nytt hus.

 • RosaNapp
  zasata skrev 2010-08-18 19:38:28 följande:
  Leo blir ju med 1 om en  månaf jösses.
  Visst går tiden fort!
  Vs första lillebror blir 2 om ca 2 veckor!

  Tess: ojdå, låter inte skönt. Hoppas på bra resultat då.

  tanucik: grattis till lillebror
 • RosaNapp

  DP: rutinerna kommer.

  japp, kalas om nästan 2 veckor för A. Lille skiten som äntligen börjat försöka prata lite! Men språköra har han inte

  Idag var vi till förskolan. V har längtat och imorse när han vaknade var hans första fråga: ska jag till förskolan idag? . Gick bra, han var lite blyg, men i leken släppte det.

Svar på tråden MajMammor 2007 15