Inlägg från: RosaNapp |Visa alla inlägg
 • RosaNapp

  MajMammor 2007 15

  zasata: V slutade med napp när han var 8 månader. Men det viktigaste är ändå att ni är överens. Får hon skrika en timme för att sen få napp kommer hon skrika längre tid nästa gång. Angående blöjan, är hon inte helt säker på det där så hade jag gjort samma sak, om vi inte skulle iväg någonstans där det är lättillgängligt med toaletter.

  Heoo: jo, vi har ju fått tid NU, men det tog ju väldigt lång tid för den att komma, trots att jag ringt flera gånger. Den har "varit på väg" hela tiden.

  Och äntligen har jag fått V att ta risdrycken istället för soyadrycken. Så nu slänger jag soyadrycken och ser om det hjälper.
  Men igen, vad skulle det hjälpa. Dom var på kalas till sina kusiner i helgen (pappans familj) och det var väl ingen där som tänkte mjölkfritt då heller... Blir så trött. Är det så här det ska bli bara för att jag inte är med och vakar som en hök? Vad jag redan trott iofs, men ändå.

 • RosaNapp

  I två dagar nu har V sett väldigt fin ut så idag fick han medvetet lite ost av mig. Ska se om han får något utslag på det. Har ju slutat med soyan nu också.

 • RosaNapp
  2små2stora skrev 2010-03-24 14:49:29 följande:
  Har du testat Ricedream vaniljsmak på V. J har inte gillat risdrycken alls tidigare men den tyckte hon var jätte god.
  Ja, vanilj gillade han inte alls. Det är den vanliga jag fått honom att acceptera nu och den med chokladsmak går ner mer och mer.
 • RosaNapp
  2små2stora skrev 2010-03-24 14:56:37 följande:
  Vad bra att han accepterar den vanliga är lättare att laga mat på den än med vanilj eller chokladsmak
  Ja, det är ju den han absolut vägrat fram till för nästan en vecka sen så jag är nöjd
 • RosaNapp

  Mini har fått magsjuka så nu är det bara att vänta in V och E. V som ska till läkaren om en vecka, hoppas det är över till dess. Vill INTE behöva byta den tiden.
  Och inte vill jag ha det heller, pyret kan ju komma när som nu.

  Glad Påsk!

 • RosaNapp

  tanucik: välkommen

  V brukar behöva sova ett par timmar på dagen, fastän han sover hela nätter också. För ett tag sen var han på väg ur dagssömnen, men nu är han in i det igen. Han kan sova 3 timmar på dagen och går ändå och lägger sig vid halv 8 på kvällen och sover till ca 6.30 på morgonen. Men han är ju under utredning för allergi eller överkänslighet mot diverse så det påverkar säkert. För han är hemma, går inte på dagis.

  Verkar iallafall än så länge som att det är enbart mini som fått det. Han har haft lite feber hela dagen också och kräkts ett par gånger till, men har än så länge fått behålla det han åt till middag. Jordgubbskräm och vatten

  Frågade honom idag vilken tårta han vill ha när han fyller. En svamptårta med bilar på (Ahlgrens bilar ).

 • RosaNapp

  Heoo: vad skönt att hon fått komma hem nu

  Sötboll: grattis till förlovning

  Här kräks det för fullt. Än så länge har jag klarat mig, men det är väl bara en tidsfråga kan jag tänka. Spritar som en galning dock och påminner L hela tiden. Jag är inte rädd för magsjuka, men vill inte ha det en gång till som gravid, dessutom inte så här nära inpå. V.39 nu, v.40 på tisdag så det är när som helst nu.

 • RosaNapp

  här går det i vågor med V, vem han vill ska göra vad. Äldsta är mer pappas tjej, emn det har kommit efter 3 år ungefär. Pappa gör liksom allt vad lilla damen vill

  Vi låter dom ha sina perioder, tror dom mår bäst av det. Men samtidigt måste man ju ta sitt ansvar som förälder också och kan ju inte bara vara lekpappa/lekmamma.

  V mår fortfarande mycket dåligt. Kräks fortfarande och har riktig ränneskita nu. L satte faktiskt på honom blöja imorse för det, han hinner inte till toaletten helt enkelt och då blir han förstörd. Nu har han sovit i ett par timmar. Ska se om han får behålla lite blåbärssoppa sen.

 • RosaNapp

  Tess82: svårt, men jag hade nog satsat på kontorsjobbet. Dels för att det är 1 år, dels för att du har möjlighet att jobba med annat också då. Att pendla är ju aldrig kul, men om du har möjlighet att sova hos din mor någon gång är det ju också plus ur ekonomisk synvinkel.

 • RosaNapp

  Nu verkar magsjukan vara över här. Iallafall har V varit nästan som vanligt idag, vaknade vid 6 och klampade ut i köket och krävde frukost omgående, som han kastade i sig. Och som tur var fick behålla .

  V läser inte alls speciellt mycket, men gillar att lyssna på sago-cd, fast han följer ju inte med och bläddrar när man ska sas. Han gillar mer film, och att storasyster läser åt honom.

  Melisabeth: grattis till sambon, alltid gott med jobb.

Svar på tråden MajMammor 2007 15