Inlägg från: RosaNapp |Visa alla inlägg
 • RosaNapp

  MajMammor 2007 15

  V plockar leksaker vid 19, sen toaletten, sen saga, sen sover han...

 • RosaNapp

  Mumia: jag hade låtit henne vara på dagis. Tycker rent generellt att 3-4 år är lite för lite för en begravning.

  V vaknade för en liten stund sen, jätteledsen. Hade haft mardröm, kom upp till mig. Vi gick in till sängen igen och skulle sätta på en saga att lyssna på och märkte då att han hade kissat, på golvet. Han måste ha vaknat och precis hunnit resa på sig och sen inte kunnat hålla sig. Stackare, han gillar inte misstag sas.

  zasata: stackars liten att få det så jobbigt.

  Candelavern: kul att höra från dig!

  V har nedräkning inför födelsedagen. Det ska börjas i tid . Han fick en dvdserie med Biker Mice i julklapp av min far, det är dom stora idolerna nu. så han har beställt Biker Mice till tårtan!

  Nu har V börjat skriva också. Blev helt paff häromdagen när han kluddade ner lillebror As namn och ville ha hjälp med storasysters. Sitt eget kunde han inte, talade han snusförnuftigt om för mig . Eller som han sa "om jag inte kan det så kan jag det inte, men om jag kan det så kan jag det!" och slog ut med händerna som bara han kan.

 • RosaNapp

  DP: hoppas det går smidigt, blir skönt för henne sen. Hur fungerar det, plockar man ut rören när dom är äldre eller sitter dom kvar hela livet sen?

  V rimmar inte, har nog aldrig gjort.

 • RosaNapp

  DP: aha, vad skönt

  Jag bet på naglarna när jag var liten och det enda som fungerade var väl det där StoppoVäx. Smakade ju blä. Men det fick ju penslas på ofta... V varken biter på naglarna eller river i dom.

  Tess82: vad jobbigt. Hoppas du snart är frisk.

  V har inte alltid att gå på toaletten, han vill inte avbryta leken så ibland springer han ju i panik. Och ska naturligtvis ta av sig ALLA kläder innan han sätter sig. Läge att göra det då

  Någon här som gör yoga eller pilates? Har ni isåfall bra tips till en total nybörjare

 • RosaNapp

  Melisabeth: det är jobbigt när det blir så. Min äldsta vill absolut inte klippa naglarna, hon tycker inte om hur det känns mot fingertoppen säger hon.

 • RosaNapp

  Välkomna tillbaka! Vet inte vad jag hette senast ni var här, har bytt nick ett par gånger. Har en pojk född maj -07 och hans storasyster. 2 småbröder har han också A född 08 och Er född -10

 • RosaNapp

  Hämtade en väldigt hängig V på förskolan idag. Hans pappa sa imorse att han trodde han hade växtvärk så det sade ju v hela tiden. Nu sover alla barnen, så får vi se hur natten blir. Naturligtvis är ju både V och Er snoriga igen...

  Melisabeth: hoppas du snart mår bättre!

  Ms Leia: jättefina smycken!

  Eftersom V hade ont i benen så tog vi bussen hem. Där satt en ung man och frågade om det var pojkar eller flickor jag har. När han fick veta att det är en flicka och tre pojkar fick jag tummen upp! Blev jag godkänd, mao?!?

 • RosaNapp

  Ms Leia: hoppas ni slipper ögoninflammation...

  DP: tråkigt att det bara var 2 där ni hälsade på.

 • RosaNapp

  DP: jobbigt närnågon lägger sig i, men hon kanske hade en god tankebakom? Sömnbrist gör ju dock att man lättare tappar tålamod och ork.

  Här har det ju också snöat och blåst. Barnen skulle idag till sin pappa, men han måste köra snö så dom är hemma med mig. Inte mig emot, men dom blir ju naturligtvis besvikna!

  Vet inte om det är något utvecklingssprång, sen reaktion på separationen eller så, men V har mardrömmar och har kissat på sig flera nätter nu. Så han har haft blöja i en vecka ungefär. Inatt ville han inte ha blöja, får se hur det går.

 • RosaNapp

  DP: det där lät ju bra, att ni skriker av er jag gör något liknande. Det är alltid lättare att stå vid sidan av och ha åsikter.

Svar på tråden MajMammor 2007 15