• Svar på tråden *Snackis 10*
  • Tina Lisa

    Ullen: Fin berättelse. Såna kan man inte läsa för många. Har svårt att få in i mitt huvud att du har tre barn nu, va härligt!

    Idag har jag jobbat en hel dag (eller75 % är ju hel för mig) Det var länge sen sist. Saknade barnen jättemycket och när jag skulle hämta dem pirrade det i kroppen av förväntan och längtan efter att krama om dem. Det är som om ju mer jag är hemma med dem ju mer saknar jag dem. De är så himla goa nu och Julian pratar så bra. Roligt! Ahhh vad jag älskar mina fantastiska små barn.

  • Heeso

    Vad härligt att allt gått så bra Ullen!!!!

    Vår lilla tjej är lite orolig i magen...vi är ju inte riktigt vana vid det då A var ett "exemplariskt" barn på det sättet att hon bara åt och sov och sällan gnällde. Märta, som hon nog heter, är lite kinkigare helt enkelt...men det verkar som att miniform funkat nu...vi har tagit i ca 2 dygn. Idag har hon varit vaken i 3 timmar utan att egentligen skrika...det är framgång...det har inte hänt...hon har nämligen skrikit om hon inte sovit eller ätit...så just nu känner jag mig rätt nöjd. Men det har varit lite körigt de sista 3 dagarna här...

    Men annars är det inget fel på mängden mat hon får i sig...hade även denna vecka gått upp 400 gram på 8 dagar...samma som förra veckan också.

  • Lina74

    Heeej igen!!!!
    Ja, jag vet...  jag har varit borta i evigheter!! {#lang_emotions_smile} Men jag följer ju några av er på FB så helt plötsligt kände jag ett sånt begär att få kontakt igen! :) 

    Det kändes väl lite avigt när jag var den enda singelföräldern.. och den enda som troligen inte skulle skaffa fler barn... men ni är ju ett sånt härligt gäng och det vore ju sååå sorgligt att förlora kontakten..så här är jag igen! {#lang_emotions_smile}

    Det har ju hänt en del sen sist.. flera har fått barn..TUSEN GRATTIS!! (igen) . Jag har inte alls följt med på denna sida, men dem som jag har som vänner på FB har jag dock koll på;).

    Jag såg att ni skulle ha en träff hos Barbella i helgen..hade varit jättekul att vara med, men jag har Kevin och det är alltid svårt med barnvakt,  tyvärr . 

    Tänkte ge ett litet livstecken innan jag läser lite av era gamla inlägg,  för att uppdatera mig :) Kram på er!!! {#lang_emotions_smile}

  • Solaris

    Ullen - Alltid lika kul/spännande med förlossningsberättelser, håller med TinaLsia med att dem kan man inte få för många av och efteratt sett bilderna på lille Axel på FB kan jag lugnt säga att jag blev sjuuuukt bebissugen för Knut är ingen bebis längre

    TinaLisa - Hur har det gått för barnen att komma tebax till förskolan efter att varit hemma länge?
    Tror att det kommer nog vara så för mig med i höst när jag börjar jobba, denna gången är jag ju föräldraledig  ett halvår längre än vad jag var med Alida.

    Heeso- Skönt att minifomen hjälpte och va bra att hon går upp i vikt som hon ska. Märta är ju bara för gulligt och det passar så fint ihop med storasysters namn.

    Lina - Kul att se dig igen, såklart du ska hänga med oss  ändå!!!!


    Synd att du inte kan komma med till Barbella, men det kommer förhoppningsvis fler ggr.


     


    Jag har varit själv med barnen i 2 nätter nu då C har varit iväg på en jobbresa och kan lugnt säga att man är helt slutkörd dagtid. Knut vaknar ju fortfarande flera ggr /natt och inte för att han är jätteledsen utan för att han ska ammas/snutta, vi fick ju nästan kläm  på att han inte fick ammas till sömns, men nu är vi på ruta ett igen....
    "Enda"positiva är att han börjat dricka välling och igår drack han 75ml så det känns toppen.


    Alida 060928 & Knut 090321
  • UllenK

    Gäsp.

    Axel har vänt på dygnet och sover mellan 23-01 för att sen vara vaken mellan 01-05.30. Igår kunde jag vila en stund när barnen var på förskolan men idag har jag och Axel varit på återbesök på NÄL med PLU, hörseltest och läkarundersökning. Ingen vila alltså. Dessutom gick han inte igenom hörsel utan vi ska tillbaka igen om två veckor och nu kommer mina värsta nojjor, hör han inte, varför reagerar han inte när barnen är runt han osv osv. 3 dagarsgråten innföll på dag 4 istället för mig....{#lang_emotions_cry} Men M säger att jag inte ska oroa mig, att om de sa att det är vanligt med fosterfett som stör så är det säkert så. Men just nu målar jag fan på väggen

    Heeso: Fint namn ni valt. Ett som jag gillar starkt men sambon inte fastnade för riktigt. Tråkigt att hon inte är riktigt nöjd. Vi väntar fortfarande på när han ska börja bli "jobbig" här. Hoppas vi slipper denna gången.


  • Barbella

    Kul att se dig igen Lina.
    Om du vill och kan följa med ikväll tycker jag inte det ska stoppa dig för att du inte får barnvakt. Jag tycker det vore skoj om du kunde komma. Kevin kan säkert hitta på något skoj, särskilt om vi är hemma hos TinaLisa. Vad säger ni andra?

  • Solaris
    Barbella skrev 2010-04-10 08:20:24 följande:
    Kul att se dig igen Lina. Om du vill och kan följa med ikväll tycker jag inte det ska stoppa dig för att du inte får barnvakt. Jag tycker det vore skoj om du kunde komma. Kevin kan säkert hitta på något skoj, särskilt om vi är hemma hos TinaLisa. Vad säger ni andra?
    Håller helt med, det är klart du ska följa  med Lina!   tycker det är helt ok om Kevin är med
    Alida 060928 & Knut 090321
  • Lina74

    Åh, vad gulliga ni är!! {#lang_emotions_smile} Jag är lite i valet och kvalet... jag (vi) kan ju alltid dyka upp en sväng i alla fall.. om det är ok med alla. Såg att ni gjort en matlista.. är det nåt som saknas?? så fixar jag det i så fall! Kollar läget lite senare... nu ska vi ut i solen!

  • Lina74

    Det blir en lugn hemmakväll för oss ändå.. men tack för "inbjudan". {#lang_emotions_smile}. Hoppas ni får trevligt!!!

    Vad roligt det är att läsa ikapp sånt som man missat... inser hur fort tiden går:). Och jag är jättenyfiken på de senaste tillskotten... {#lang_emotions_smile}

  • gravid74

    Vilken underbar dag det har varit Axels kompis har fått upp studsmattan så Axel var där en sväng och studsade nu på kvällen.

    Idag har vi varit på dop i Onsala. Det var fint och jag hade fått äran att sjunga en sång. Jag sjöng Det vackraste.

    Våra nätter har bara blivit bättre och bättre. Jag har inte ammat sen i onsdags morse och inatt sov Anton från 20.30 till 7.45 och vaknade bara till vid 4 och då behövde bara U gå in och klappa på honom i några sekunder. Hoppas att det håller i sig. Känns extra bra eftersom jag ska börja jobba imorgon. Men jag får nog ställa klockan om barnen ska sova så länge. Vi har inte ställt en klocka sen jag jobbade senast.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
Svar på tråden *Snackis 10*