• Svar på tråden *Snackis 10*
  • Solaris

    Go kväll!

    Kikar in som hastigast mellan vällingmatningar och läggningar av barn....

    Vill förstå främst tacka för igårkväll, var så himla trevligt, mysigt etc. att träffa er
    Tack särskilt Barbella som fixat med lokal, och så massa goood mat Soda, du har inte lust å inboxa receptet på pajen , det var nog en av de godaste matpajer jag ätit!

    Var hemma runt 00:15 och då hade Knut visst sovit från kl20:00 utan att vakna, kanske går mot lugnare nätter här då, får man hoppas.
    Sedan vaknade han vid halv tre och vid halv fyra, men fick ingen mat utan nappen och somnade om och sov till 05:15, känns osm  lite framsteg iaf.

    Idag har vi varit och köpt vårskor till bägge barnen, där hade de köp tre betala för två så Alida fick sig ett par gympaskor och ett par ballerinasandaler.

    Stort lycka till på första jobbdagen imorgon, gravid! hoppas nu bara Anton låter dig sova så du är något sånär pigg imorgon.

    Ullen- Hur har det gått med Axels öga/ögon? läste nåt på FB...


     


    Alida 060928 & Knut 090321
  • stina73

    Så synd att jag inte kunde komma i lördags, självklart fick Rickard en körning och kom hem mitt i natten. Hoppas på fler träffar.

    Ullen hoppas att allt är bra med axel!


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • UllenK

    Halloj där. Tur att jag avbokade träffen redan innan, för när vi myste ihop som mest fick jag åka till barnakuten m Axel. Märkte under lördagen att hans ena öga var lite gulgeggigt, men van efter Elsas alla ögoninflammationer tänkte jag lugnt att det får jag prata med BVC om på måndag, Men det blev snabbt värre, så mycket att hela ögat svullnade igen och det välde ut var som från en krater. Så jag pratade med sjukvårdsupplysningen och fick en barnläkare att ringa upp. Efter samtal m denna så blev det jag och Axel som åkte till NÄL och barnakuten. Som tur var hade läkaren förberett mig på att jag skulle bli kvar, och mycke riktigt så blev jag kvar tills idag på förmiddan. Han har haft en extremt kraftig ögoninflammation och det inte vet var det kommer infrån, odling kommer först imorgon men han har fått penicillin via kanyl i två daar och nu är det ögondroppar i 7-10 dagar beroende på hur snabbt resten lägger sig. Som tur var hade han inte feber och har ätit bra hela tiden. Men med sömnbrist och matbrist från min sida har jag varit rätt instabil. Så 2 nätter på NEO har vi klarat av och nu vill jag bara komma in i vardagslunken igen. Han inte landa efter förlossningen innan detta och nu när Nina kom hem från mormor kom hon hem med hosta och grönt snor. Tur att hon är snart 6år och kan förstå att hon måste sprita händer och inte pussa på Axel.

    Man är inte så morsk när det händer nått med barnen. Tur att det är tredje för annars hade jag varit ett nervvrak nu....

    Kram på er.


  • gravid74

    Ullen: Så fin han är, nästan så man blir sugen igen.

    Idag har jag jobbat igen. Var på brandövning på Bergakungenssalar med min klass. Vi fick se Draktränaren gratis och mitt i var det brandövning då vi fick lämna byggnaden, men sen fick vi gå in och se klart filmen. Sämre kan man ju ha en dag på jobbet

    Solaris: Hur går det med nätterna nu?


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • Calibo

    Sicken gosing Ullen! Hoppas allt går bra för er.

    Här har allt blivit allt annat än som det var planerat. Svärisarna som skulle kommit till oss idag sitter fast i Barcelona. N skulle åka på en kongress i USA på söndag men det ser ju inte så ljust ut. Tycker så synd om honom för han har verkligen sett fram emot den.... Tur iaf att man inte är sittande någonstans utan att kunna ta sig hem...

  • Lina74

    Gomorron!


    Hoppas ni hade kul hos Barbella i lördags! Blir lite nyfiken på vad det var för paj Soda bakade..{#lang_emotions_smile}


     


    Ullen: Usch..stackars liten som har sån elak ögoninflammation! Hoppas han blir bättre snart så du kan stressa ner och njuta istället! Söt bild!


     


    Gravid: Ja, det låter ju som en go dag på jobbet! {#lang_emotions_smile} Hur mycket jobbar du nu?


     


    Solaris: Låter som om det kanske går åt rätt håll med nätterna… får ju hoppas det i alla fall!


     


    Calibo: Usch vad tråkigt att det inte blev som ni planerat! Kollade precis på nyheterna..ser ju riktigt otäckt ut {#lang_emotions_frown}


     


    Och en snabbresumé av mitt liv.. {#lang_emotions_laughing} Har Kevin varannan vecka fortfarande och det funkar bra. Träffar en kille som också har en son som bara är fyra månader äldre än kevin och barnen går jättebra tillsammans. Jag och Kevin bor i Krokslätt i en trea (köpte en bostadsrätt) och vi trivs jättebra här.  I övrigt har vi det bra och Kevin är inne i en lugn och gosig fas{#lang_emotions_smile}.

  • gravid74

    Calibo: Trist för N, skönt ändå att han inte var där och kunde ta sig hem.

    Vi har kompisar som ska till Rhodos imorgon men det ser mörkt ut. Tänk vad en vulkan på lilla Island kan ställa till med. Ett ganska intressant fenomen, man får en tankeställare att man inte kan ta allt för givet.

    Igår hade vi barnvakt och U och jag var först på restaurang och sen var vi på Chalmersspexet. Det var kul men U var så trött stackaren så han somnade.

    Nu ska jag och Axel gå på barnteater på vårt bibliotek.Det ska bli kul, sen har vi städdag i föreningen.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • AmberB

    Ullen: Ååååååh så fin han är! Håller med, nästan så man blir sugen, fastän det inte alls är aktuellt för oss.... Men man ska aldrig säga aldrig...

    Fast tjejerna är så himla mysiga just nu! Så härlig ålder, och de har så kul med varandra. Så det blir lite vemodigt att börja jobba igen.


    ~*~Emil, 060913 ~*~Josefin & Filippa, 090603~*~
Svar på tråden *Snackis 10*