• Svar på tråden *Snackis 10*
  • gravid74

    Ullen: Det kanske blir 1 april som du tror, i såfall bara en dag till
    Förstår att du är otålig, men om du ska gå över lika länge som jag får du först 8 april men det får vi hoppas att du slipper.

    Inatt var Anton vaken mellan 2-3.30 men sen sov han till 7.15 och Axel vaknade strax innan så vi kunde allla gå in och sjunga för Anton. Han fick en spis och lite grytor, 2 mindre duploplattor och en hink i form av ett hjärta. Axel var mycket nöjd med Antons presenter så han fick inte ha dom ifred.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • LMH33

    Ett litet livtstecken. Vi har varit hemma sedan i lördags och har väl inte helt hittat rutinerna än, men det börjar ta sig.

    Tack för alla grattis.

    Det blev ju inget planerat snitt igår då, som tanken var. I onsdags fick jag en liten  blödning och åkte in till Östra för kontroll och då bestämde de för att tidigarelägga mitt snitt till torsdagen. Men lite senare på dagen fick jag en mycket kraftigare blödning och då fick det bli akutsnitt istället. Men inte så akut att de behövde söva, och Steve han dit i god tid så det kändes aldrig särskilt dramatiskt. 15.36 kom han ut - sex timmar efter ankomst til antenatalenheten.

    Skriver mer sedan när jag hunnit läsa ikapp.

  • Heeso

    Åh, vad gulligt med Lukas...vi har ju inte lyckats bestämma nåt namn ännu men tror det lutar åt Märta...

  • Daggkåpa

    Lukas passar ju jättefint ihop med storebror! Tur att du åkte in då, eftersom det blev som det blev en stund senare, LMH!

    Och Märta är ju bara för gulligt! Passar väldigt bra med Agnes!

  • Solaris

    {#lang_emotions_flower}Grattis , Anton på 1-årsdagen!{#lang_emotions_nalle}

    Fina namnval båda de båda små tillskotten, LMH & Heeso!


     


    Ullen - Massa styrkekramar till dig nu, förstår att det känns, pissigt, otåligt och tungt, hoppas vekligen det sätter igång snart.


    Alida 060928 & Knut 090321
  • LMH33

    Åsså lite kommentarer:


    Stina - Smart muta med tankbilen. Mutor varje dag för småsaker är säkert inte någon bra idé, men när det gäller sådana där grejer så är det ju helt klart värt det när det funkar.


    Heeso - Den där känslan av nålstick känner jag också igen. Inte bröstvårtorna som gör ont utan snarare som om små mininålar forsar fram i mjölkgångarna. Skönt at det verkar blivit bättre för dig. Jag brukar tvinga Lukas att släppa och ta nytt tag. Men det hjälper inte alltid.

    Grattis till resan Calibo!

    Det har fungerat ganska bra med Simon här hemma. Han har fått mcket uppmärksamhet från både mig och sin pappa och verkar verkligen tycka om bebisen. "Jag älskar bebisen när sitter i ditt knä" och sådana saker kan han säga.

    Men på förskolan har det varit lite sämre. Måndags och igår hade han bråkat mycket och inte ätit sin lunch, vilket chockade dem eftersom han alltid äter där. Här hemma kan han ju utan problem gå en hel dag nästan utan mat, så vi är ju vana, tyvärr.


    S och jag pratade om det och kom överens om att han i morse när han lämnade skulle be dem att tona ner bebispratet och låta Simon ha en bebisfri plats på förskolan, där han får vara sig själv.


    Tydligen hade de reagerat väldigt ”bra” på det förslaget och hållit med om att det ju hade varit för mycket fokus på bebisen. Så det ska bli spännande att höra hur det gått idag.

  • gravid74

    Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig Mina föräldrar som skulle komma hit ikväll på födelsedagsmiddag fick ställa in för pappa var magsjuk hela dagen igår. En stund efter att jag hämtat Axel spyr han ner köksbordet och sedan sin säng 3-4 gånger under en timme. Jag hade att göra och Anton var inte p åså bra humör så tillslut fick jag ringa hem U. Nu är Axel återställd men nu går jag bara och känner efter om inte jag mår dåligt, känns ju inte som jag kommer att slippa undan. Och jag som ska börja jobba imorgon.

    LMH & Heeso: Jättefina namn.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • UllenK

    hemma igen. Fortfrande öppen 3 cm, men tappen är bara en liten bit kvar på, buktande fosterhinna och MYCKET gynsamt, var domen. Fick även teckenblödning denna gången. Men hoppas inte på nått. HAr iallfall fått en överburentid tills på söndag. Men inte ens då finns ju några grantier. Den som lever får se. Hade gått ner 0,5kg och magen var lika stor som sist med 37cm  så jag är nöjd med det i vart fall.

    jättefina namn Heeso och LMH.


  • Solaris

    Usch, lät inget vidare med magsjukor,gravid, har du klarat dig? Du skulle väl börja jobba idag om jag inte missminner mig.

    LMH - Bra att ni pratade med personalen, ibland tror de(vi) i förskolan att barnet nog vill prata om det, men det får ju naturligtvis inte gå  t. överdrift heller och som du skrev är det ju skönt om Simon får en " bebisfri" plats på förskolan. Hoopas det gått bättre idag.

    Det lät ju ändå som lite positiva nyheter, Ullen. Har en kompis som gick över tiden precis som du och hon var öppen tror jag ca. 4 cm. i över en vecka, sedan kom bebisen.


    Här är allt som vanligt.  Har påskpyntat lite i veckan och igår fick jag äntligen bytt gardiner vid matplatsen, efter över 1 år, känns nästan som ett nytt kök tack vare det.
    Ikväll ska vi starta"operation inte äta på natten" ,får se hur det kommer gå. På dagtid matar vi varannan till var tredje tid med mat, fruktpure´,gröt och (lite amning) + att han får gröt precis innan läggdags.
    Skönt iaf att C är hemma så vi kan hjälpas åt.
    I helgen ska vi få komma iväg på tumanhand,  barnen får vara hos farmor & farfar. Har köpt biljetter till Avatar ,bäst å passa på att se den innan den kommer ut på dvd.


    Alida 060928 & Knut 090321
Svar på tråden *Snackis 10*