• Svar på tråden *Snackis 10*
  • gravid74
    Styrkekramar. Om bara några dagar har du din bebis.

    Igår var vi iväg på påskmidddag hos några kompisar. Någon timme innan vi skulle dit fick vi ett sms om att vi skulle till en annan adress. Vi blev lite undranade och funderade på om de flyttat. Det visade sig att mannen hade flyttat och att de separerat. Frun var med på middagen och jag tyckte att det var så sorgligt och jag var i chock hela kvällen. Hade aldrig väntat mig att de skulle skiljas.
    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • UllenK

    Usch vad tråkigt Gravid.

    Här har det "kankse" börjat hända nått. Har inga regelbundna värkar, men deffenitivt värkar, för det där suget jag efterfrågat i mina sammandragningar har kommit. sista kom med 22 min mellanrum, och innan det 45 och 30 min. Men det är nått som visar att den vill ut i vart fall. Man ska vara glad för det lilla och jag har börjat gilla läget igen


  • Solaris

    Härligt Ullen, håller mina tummar för det verkligen är på G nu, förstår att det varit tröttsamt att gå och vänta.


    Usch sorgligt, gravid, visst blir man nästan i chock när sådant händer.

    Tina Lisa - Stackars liten, hoppas hon mår bättre nu då. Kom ni iväg till Småland och Blekinge till sist?

    LMH - Härligt att kunna äta rök och gravad lax igen nu då.

    Här har vi haft bra annars. Igår var jag och mannen på bio och såg Avatar, jisses vilken bra film, har ni inte sett den så gör det. Helt klart en av de bästa jag sett!
    Barnen var hos C:s föräldrar under tiden och det hade gott rätt bra, första gången vi lämnat bägge två där.
    Sedan slutade ju filmen så sent så vi var inte hemma förräns vi 1-tiden i och med att vi fick hämta barnen inna vi kom hem.
    Ska bli så mysigt att träffa er alla som kommer med på lördag!


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Solaris

    Hihi,hi FB är ju som sagt himlans bra! {#lang_emotions_baby}Ett jättegrattis Ullen till lilla killen!!!!!!{#lang_emotions_nalle}Härligt att han äntligen vill kika ut!


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Trollsan
    Grattis till alla underbara små nya bäbisar och alla stora barn som fyllt år.

    Själv drömmer jag redan om en till iten bäbis, konstigt när jag redan har en liten, men så är jag lite knäpp också :) (men det jobbigaste blir nog att hitta en lämplig karl till ändamålet)

    Kristoffer är lite dålig, han är extremt rasslig och har otroligt mycket slem. Han har haft feber sedan i torsdags och hostar som bara den. Ibland får han upp så mycket slem att han kräks.
    Idag har han även börjat bli svår med maten, tar en klunk och sedan skriker, börjar bli lite oroli för RS nu. Blir till att höra med barnmottagningen i morgon. Ringde Alingsås sjukhus men de tar inte mot barn under 1 år. Vi får åka till Borås i natt om han blir sämre.
  • Heeso

    Åh, GRATTIS ULLEN!!!! Och vad roligt med en kille
    Vill så klart höra hur allt gått.

    Trollsan, jobbigt att lillen är sjuk...hoppas det gick bra i natt.

  • Barbella

    Grattis Ullen! Skönt att han äntligen ville komma ut och att allt verkat gått bra Trollsan - Usch kolla upp det där med RS. Det låter inte bra när han har så mycket slem. Han kan behöva hjälp med syresättningen samt att han behöver inhalationer för att få hjälp med att få upp slemmet. Jag vill inte skrämma dig, men jag har ju själv erfarenhet av RS när Max var spädis och jag tycker det är bättre att kolla upp en extra gång då de kan ha svårt med andningen när de är så små.

  • Daggkåpa

    Härligt att Axel äntligen är här!

    Bra med en kille, då får hon en anledning att köpa ännu mer nya kläder

  • gravid74

    Grattis Ullen Idag har vi varit på sjöfartsmuseet och bl a klappat djur i havet och gjort pyssel.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
Svar på tråden *Snackis 10*