• Svar på tråden *Snackis 10*
  • Tina Lisa

    Grattis till lillkillen LMH

    Grattis till biljetterna Calibo!

    Alla andra, grattis till årets varmaste dag, hittils NICE!

    Puffar för träff i träffis, ingen mer som är på?

    Elina går från klarhet till klarhet. Igår vaknade hon utan feber och huvudvärk och ett par minuter senare spydde hon ner soffan. Sen kom lunchen också upp. Det bidde inget jobb alls denna veckan. NICE! gravid: Så planerar jag det

  • UllenK

    Grattis Calibo Ni gillar Italien va??

    Här har det varit ännu en lugn natt, nu börjar det bli sådär att man vaknar och känner attans inte i natt heller. Med tanke på att de andra två har börjat så misstänker jag att denna också gör det och därav besvikelsen när man vaknar.

    BMbesök igår som kändes föga upplyftande, alla värden var bra och jag fick en ny tid den 1 april. JAG VÄGRAR GÅ PÅ DEN. Hon frågade om hon skulle känna efter men tackade faktiskt nej. Om jag nu hade öppnats mer blir jag bara mer nojjig att det ska gå fort igen, hade jag gått tillbaka hade det känts som ett misslyckade och står jag kvar där jag är blir det ju liksom status quo vilket känns helt fel det med. Så bättre att inte veta. Trodde ett tag igår att det kansek var nått, men det var några rejäla sammandragningar och sen la det sig.  Jag försöker gilla läget just nu.


  • Barbella

    Igår fick man verkligen härliga vårkänslor. Det är verkligen en underbar tid vi har framför oss nu

    Jag säger även grattis till lillebror här inne LMH. Jag är med nyfiken hur det gick nu när lillen ville komma ut tidigare än det planerade snittet. Har han fått något namn än?

    TinaLisa - Vilken omysig vecka ni verkat haft. Hoppas ni haft er beskärda del av sjukdomar på ett tag nu då.
    Jag ska kolla upp om onsdag nästa vecka, vi kanske kan komma.

    Ullen - Du gjorde nog rätt i att inte låta henne kolla med tanke på hur du känner.

    Grattis Calibo. Roligt att vinna ett sånt bra pris!

    Solaris - Menar du att vi hade problem med nappen om natten?

    Vi som haft bra nätter med Max nu ett tag har fått gå tillbaka till skitnätter med ständiga uppvak igen. När vänder det????? Vad är problemet?????? Jag blir snart galen. Jag känner att ens tolerans för sömnlöshet är minimal nu när man haft det problemet i ett års tid. Kroppen lägger på något sätt av direkt.

  • Solaris

    God morgon!

    Ullen är inte inloggad & inte varit inne och "anmält" sig 

    Vilket regnande det är idag. Ska försöka komma på lite trevligheter att pyssla med tillsammans med barnen denna regninga fredag.


    gravid - Blir en riktigt skön mjukstart på jobbet för dig då  .
    Jag hoppas ochså att inga förkylningar lr. annat hemsöker oss över påsk som man verkligen kan få de små att sova hela natten och inte amma något.

    Grattis till vinsten, Calibo!, gud så gott och ha det framför sig, jag hade nog ochså valt Italien.


    Stackars lilla Elina, gå från det ena t. det andra, hoppas hon repar sig snabbt nu då. Gott att iaf at hon är feberfri, även om en släng av magsjuka minst av allt är kul....


     


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Solaris

    ....Såg nu att Ullen  visst varit härinne nu


    Barbella - Usch det är inget vidare när det går åt det hållet.
    Det jag tänkte mest på  var om du hade lite tips/knep på hur man får barnet att somna om om nätterna, och utan att ammas.


    Alida 060928 & Knut 090321
  • UllenK
    Trodde faktikst att det var på G igår. Hela eftermiddan och kvällen var en enda lång sammandragning, och med 20min mellan ungefär så kom det 1 min långa värkar. Men icke. Avtog vid tiotiden och har bara känt av två st i natt. Och dagens väder inbjuder inte direkt till en mysig långpromenad eller uteliv i trädgården heller. Ska försöka få med M på någon shopping eller nått så jag får rört på mig.
  • gravid74

    Styrkekramar till dig Ullen. Hoppas att det sätter igång snart, jag vet hur det känns.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • Barbella
    Solaris skrev 2010-03-26 09:18:13 följande:
    Barbella - Det jag tänkte mest på  var om du hade lite tips/knep på hur man får barnet att somna om om nätterna, och utan att ammas.
    Ge välling och napp Det gör vi fortfarande, tyvärr så ofta som välling 2 ggr per natt. Allt för att det ska bli lite lugnare. Jag är väl inte den bästa på att ge råd då vi fortfarande har nattliga problem. Amningsstoppet var ju aldrig något problem då Max valde själv att sluta.
Svar på tråden *Snackis 10*