• Svar på tråden *Snackis 10*
  • LMH33
    Gravid - Hoppas du klarar dig från magsjukan.

    Ullen - Hoppas du klockar värkas just nu.

    Solaris - Det hade varit en mycket bättre dag för Simon igår faktiskt. De sa de hade fått sin gamla Simon tillbaka. Han hade ätit sin lunch och varit som vanligt. Inatt kissade han dock i sängen för första gången på säkert 6 månader, men det är sånt som händer. Inte nåt att göra en för stor grej av tänker jag.

    Lukas har varit på sitt första BVC-besök. Han har inte gått ner mer men inte gått upp just heller så vi får se till att mata honom ordentligt. Och han sover mest hela tiden, jag får oftast väcka honom för att få i honom mat.

    Vi ska mest vara hemmafamilj hela påsken så klart men på lördag tänkte vi åka till mina föräldrar och äta påskmiddag i alla fall. Jag har "beställt" både gravad och rökt lax
  • gravid74

    Blev inget jobb för mig idag. Sov knappt något i natt. U var uppe på toa stup i kvarten. Jag klarade mig bra men mådde ändå lite tjyvtjockt och så var jag så orolig att Axel skulle spy igen. Har ändå stått på benen idag men är lite matt.

    Ullen: Verkar kanske som det snart sätter igång!

    LMH: Härligt när man kan få äta sånt igen. Minns att jag saknade Brieost mest så när jag kom hem från BB hade U köpt en stor Brieost till mig

    Idag har jag och Axel orkat att pynta ett påskris.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • Tina Lisa

    LMH: Fint namn ni valt. skönt att det verkar gå bra för er, med simon och allt. Hur är det med snittet? Ont?

    Ullen: Ja nu kan det inte vara långt borta, rimligt vis. Tänk va, 3 goa ungar.

    gravid: Ja, det var ju en bra start! Jag började också med en ledig dag när jag började i höstas Vi behövde en extra inskolningsdag.

    De senaste 2 veckorna har jag jobbat hela 6 timmar. Hela förra veckan var Elina sjuk, I måndags slutade jag tidigare, tis ons ledig och idag hann jag äta frukost i 30 minuter jobba i 20, sen ringde dagis. Elina har kräkts igen. Efter vi kom hem, inget mer kräk, dock drygt 39 graders feber. Helt osannolikt detta. Börjar undra om det är nåt fel på henne. Stackarn, hon har ju inte så mycket att ta av heller.

    Resan ner till Småland och Blekinge ligger på is tills vidare, får se hur det är imorgon.

  • UllenK

    Allt är lugnt. JAg vill ju gå på påskfesten imorgon så just nu är det faktiskt ok för mig. Nu kan det lika gärna vänta över lördagen i vart fall. Sen ska vi ju ändå in på söndag för kontoll och hoppas verkligen att det ger nått.


  • UllenK

    Glad Påsk alla

    +12 och ingen bebis, MEN slemproppen har aboslut kommit nu. Spelar iofs ingen roll för med tanke på alla plusdagar och att vi har tid imorgon för kontoll så spelar väl en dag till eller ifrån ingen roll

    Det som känns konsitgt är att barnen åker till mina föräldar idag och kommer inte hem förrän på annandagskväll igen, och då kanske bebis har kommit. Så ikväll blir det vi två nyktra på fest hos kompisar och imorgon 10,30 ska vi va på näl se för vi se hur resten ser ut


  • gravid74

    Nu är det i allafall inte långt kvar Ullen

    Glad Påsk på er allihopa!

    Här firar vi enkelt hemma då vi fortfarande är lite i karantän, men det har nog gått 48 timmar nu.

    Axel fick ett påskägg imorse och han var helt salig. Det roliga var att han väntade att öppna det tills jag kom upp en timme senare fast att han var så nyfiken.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • stina73

    Ullen håller tummarna idag!

    Själva ska vi ta en tur till småland några dagar hoppas på fint väder.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • UllenK

    Tack Stina. Tyvärr hjälpte det inte så mycket.

    Uppenbarligen har min BM "förskönat" mitt tillstånd en anings. Jag har fortfarande en bit kvar på tappen, och den är bakåtriktad. Vilket avgjorde att läkaren inte rekommenderade en igångsättning. Så det blir återbesök på tisdag och ett nytt försök då. HAn verkade mer öppen för en ev igångsättning då och i så fall med att ta vattnet till att börja med. Här har det börjat mola mer igen, som det blir när de pillat och mer propp har kommit IGEN. Måste ha världens största misstänker jag.....

    Elsa sprang på en kille som höll en kopp kaffe i handen igår när hon var med mormor o morfar. Brände sig rätt mycket på bröstet och lite på minden och hakan. Som tur var fanns där sjuksköterkor med så de fixade med vatten och sen aloe vera och nu ser det mycket bättre ut. Men usch vad jag ömkar henne nu lilla skruttan och M ska vi inte prata om, han vill ALDRIG mer lämna bort henne. Killen m kaffet hade rikgt mina föräldara idag och hört sig för hur det var med henne. Han har två egna barn i samma ålder och skämdes hon något oerhört.

    Kram på er alla tills vidare. Hoppas påskharen varit framme och lämnat massor av påskägg.


Svar på tråden *Snackis 10*