• Svar på tråden *Snackis 10*
  • LMH33
    Ullen mfl - Rapport från UL är att moderkakan fortfarande ligger för och att min lilla bråkstake nu dessutom ligger med rumpan neråt. Jag tyckte väl att det bökade runt extra mycket i måndags kväll.

    Det blir snitt på Östra 30 mars - så om du satsar på 1 april Ullen så hinner jag väl före

    Kan inte säga att det känns helt bra, av många skäl. Dels för att det är större risker. Och jag hade gärna provat att gå igenom en vaginal förlossning igen, nu när jag vet hur det är och vad jag bör undvika. Dessutom blir det ju lite tidigare än tänkt och det börjar kännas stressigt. Visserligen ska jag bara jobba en vecka till, så jag får ju två veckor ledigt innan bebben kommer, men just nu är jag så trött att jag inte fattar hur jag ska orka med allt på bara de få dagarna. Och S har enormt fullt upp på jobbet och hade nog helst sett bebisankomst närmare slutet av april för att enklare kunna ta ledigt sina pappaveckor.
    Men men, nu är det som det är och vi väl gilla läget - eller hur var det nu.
  • gravid74

    Ingen Heeso här idag?

    Lmh: Trist att det blir snitt. Det blir dagen innan Antons 1 årsdag

    Idag har vi varit på Universeum, alldeles för mycket folk men vi hade trevligt.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • Heeso

    Oj, ber om ursäkt...jag är här Har städat och sen haft lunchgäster och sen hämat A på dagis...så inget kul att berätta...

  • stina73

    Haft mamma på besök hela veckan, hon åker i morgon. Här mår barnen bra men är själv dålig, fast har bara en vanlig förkylning med ont i halsen och snuva samt huvudvärk, hållit mig stilla idag medans mamma tagit oliver till lek&buslandet, efter två timmar fick hon bära honom ut gråtandes...men sen när han kom hem sa han att han hade haft jätte tråkigt....ja tjena!

    Varför kan man aldrig få en "break", först olyckor sedan fattigdom....
    Sambon drog på sig en p-bot på 800kr för ngn vecka sedan (han får ju skylla sig själv men det blir ju lik samma ett onödigt hål i kassan.)
    I måndags blev vår bil påkörd och repad på Statoil, bad dem kolla reg nr på den som gjorde det på sin övervakningsfilm, men nej de kan inte se min bil i sina kameror, den står i en blind vinkel. Då stod jag precis utanför ingången, kan ju fråga sig varför de inte har en kamera riktad mot ingången...ja ja inget att göra får betala självrisken själv "bara" 2000kr.
    I onsdags går vår TV i vardagsrummet sönder, vägrar att starta...vi har provat allt. Jaha, vill inte köpa ny TV men lagar man verkligen TV-apparater nuför tiden? det kommer väl kosta mer än att köpa ny....inte konstigt att jordens resurser tar slut. Ska en TV bara hålla i 5 år???? Min mormors gamla TV höll i 38 år...sen tyckte hon visserligen att det var skandal att ingen ville laga den.
    Och sist men inte minst igår ringer min chef och säger att jag kan bara få jobba 80% när jag kommer tillbaka för företaget går så dåligt nu så de måste skära ner på allt som de kan.
    Visst är tacksam att jag har ett jobb att gå till i överhuvudtaget men det är ändå 5000kr i mån som försvinner.

    Varför vinner jag aldrig på lotto????


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • MiaC

    Tina Lisa och Ullen... ni är för underbara

    LMH: Förstår vad du menar, man känner sig lite snuvad liksom... men det kommer gå utmärkt med snittet också

    Stina: Inte kul, typiskt att allt ska komma på en gång

    ------------------
    Idag åkte jag in till stan en sväng... om ni viste så mycket snygga vårkläder det kommit in i butikerna nu. TUR att jag hade lite bråttom hem igen annars hade jag säkert spenderat alla mina besparingar

  • UllenK

    Förvärkar förvärkar förvärkar, så ser mitt liv ut de sista dagarna. Och man vet ju att det inte gör någon som helst skillnad så varför ha dom? Märker ni, otåligheten börjar sätta in. Men just nu känns det tröstlöst, att gå och ha ont till ingen nytta liksom.

    Annars är allt som vanligt. Elsa ska ta sin andra svinspruta idag, jättelycklig är hon, och så länge det är så. Men misstänker att hon inte är lika glad sen

    Kram kram


  • Heeso

    Jobbigt med förvärkar Ullen. Själv är jag ju över tiden nu men har inte en enda värk och knappt nån sammadragning heller...så man undrar ju hur länge bäbisen tror att den ska stanna där inne

  • stina73

    Inte skoj med förvärkar....hoppas du inte behöver vänta för länge.

    Heeso: du får helt enkelt vräka den med omebelbar verkan...vem var det som vräkte sin bebis från kontraktet 2006? Har för mig att det fungerade.

    Tänk att de fyller 4år iår...WOW vart tog tiden vägen????


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • Solaris

    Go´kväll!

    Har varit inne och läst så gått som dagligen men har inte så mycket nytt under solen  mer än att det är bökigt att dra ner på ammandet, hade Knut fått bestämma hade han nog fortsatt lääänge , men samtidigt blir han ju inte mätt på det och snart fyller han ju 1.
     Kvälls/morgonamningen kommer jag nog fortsätta med ett par månader till, men vi får se.
    Han har börjat bitas ,nu när han fått totalt 4 tänder, två uppe & två nere. Oftast säger jag till honom  med lite småskarp röst, men då blir han jätteledsen samtidigt gör det ju ont när han biter till. Idag har tack och lov inte bitits

    Igår vann jag en traderauaktion på en rosa POP-jacka åt Alida. Egentligen hade jag hellre sett att det blivit en brun eller turkos, så Knut kan ärva, men samtidigt har jag börjat ge efter för hennes "rosa"-behov, så nu blev det en rosa.
    Det allra bästa var att säljaren bor i grannkommunen så de behöver inte skicka den, utan jag kan åka och hämta den istället.

    Längtar förresten mig helt blå efter vår "stor-träff" i april. Ska bli så, himlans mysigt att träffa er alla och tjöta och umgås gravid - Hur går det för dig med kvällsammande och nattningar? har du några knep, vi är ju i som sagt rätt lika sits med varsin liten nattmarodör


    Usch , för en massa förvärkar Ullen, fast man vet ju aldrig liten kanske vill träffa mamma, pappa och storasystrarna tidigare än tänkt?


    Låter som maximal otur, Stina. Önskar man kunde göra nåt för att hjälpa... Ska hålla mina tummar nästa gång du( om du nu skulle göra det) köpa en trisslott...
    Tiden springer verkligen iväg vad stora våra stora barn blir, 4 år, jisses.....


    LMH, önskar dig stort lycka till, det kommer gå fint ska du se, får se om du hinner före Ullen eller om det blir kanske tvärtom t.o.m Mia - Ja, nu finns det ju så mycket fint ute i butikerna både till oss & kidsen. Slog till på ett par jeansleggings åt Alida sist jag var ute och kollade i affärer.'

    Heeso - Just det vräkninskontrakt kanske borde upprättas för liten nu


     


    Alida 060928 & Knut 090321
Svar på tråden *Snackis 10*