• Svar på tråden *Snackis 10*
  • stina73

    Grattis till lilla killen LMH!!!! Oj vad hände med det planerade snittet? Ser fram emot en förlossningsberättelse.

    Heeso: som de andra sagt; sök amningshjälp.
    Jag har haft fruktansvärt ont med båda barnen men denna gången kom jag lindrigare undan med hjälp av apotekets bröstvårtskräm och amning i olika ställningar. Hoppas det lättar snart (fast det kan ju ta två tre veckor)


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • AmberB

    {#lang_emotions_smile}...och Grattis till 1-åringen Knut i efterskott! {#lang_emotions_smile}


    ~*~Emil, 060913 ~*~Josefin & Filippa, 090603~*~
  • Daggkåpa

    Heeso - ring till amningsmottagningen, hittade numrena här, de brukar vara jättehjälpsamma! Lycka till, bra att du tar tag i det redan nu, när det gör ont att amma gör det ju förfärligt ont. Har du kollat på bröstvårtan efteråt, om den ser rund ut som före amningen eller om den blir sned, tillplattad? Är den sned beror det oftast på felaktigt tag, att de ligger för långt åt ena eller andra hållet?


    Angående svanskotan har jag ingen info att ge, utöver att vissa bryter av svanskotan under förlossningen och at det gör hiskeligt ont - men det har du ju redan märkt

    Sahlgrenskas amningsrådgivning:


    343 59 89 måndag, torsdag


    343 04 13 onsdag

  • Heeso

    Åh, tack alla för råd och hjälp. Nu har det faktiskt släppt något...har bytt ställningar och verkligen sett till att hon öppnar munnen ordentligt så nu är det  mkt bättre än igår. Tack för numrena Daggkåpa!

    GRATTIS LMH!!!! Vad roligt!!!

  • Solaris

    {#lang_emotions_baby}Ett jättegrattis, LMH till lilla killen, va roligt!{#lang_emotions_flower}Heeso - Härligt att det börjar fungera bättre med amningen.

    Har precis varit ute på en skön promenad och Knut somnade i vagnen och sover utomhus, kollar honom säkert varannan minut ås att inte ligger därute och är ledsen.


     


    Alida 060928 & Knut 090321
  • gravid74

    Grattis LMH!

    Solaris: Här har vi en till som är förkyld så då blir det mera nattamning. Jag hoppas att de är friska i påsk så att vi kan kämpa med de små. Jag börjar jobba 1 april. Men bara en dag efter är det påsklov i 10 dagar Det har jag väl ordnat smart.

    Jag älskar våren!!!!!!!!


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • Calibo

    YIPPIE!!! Måste bara skrika ut min glädje. Var på ett luncharrangemang i samband med TUR-mässan i Göteborg. De lottade ut SAS-biljetter och jag vann! Två biljetter inom Europa...Skrattande Tror det får bli en långhelg i Italien....

    Stort grattis till Heeso och LMH!

Svar på tråden *Snackis 10*