• Svar på tråden *Snackis 10*
  • UllenK

    Glömt och anmäla mig HAr hunnit lämna barnen på dagis, handlat och tittat på resten Johan Falk jag somnade ifrån igår Sovit bästa natten på länge och knappt märkt när jag vänder mig i sängen Bebben är ovanligt lugn i magen och jag känner ovanligt lite molvärk, lugnet före stormen eller bara en "bra dag"??? Den som lever får se. Känner mig inte alls så otålig denna gången som förra. Kan bero på att tvättmaskin pajat och jag vill verkligen få in den nya och inkopplad innan det händer nått, dels för att jag är beredd på att gå över, men mest tror jag för att jag verkligen börjat inse att f-n vad ont det kommer att göra och vill jag verkligen uppleva den igen? Dax o komma på det nu kan man tycka men allvarligt. Jag känner en viss "rädsla" jaginte har gjort de andra gångerna. Ålderns visdom???

    Ja ja, ut ska den ju på ena eller andra sätter och som jag sa till barnen när de frågade varför den inte kommit för, nu är det ju pappas födelsedag och allt, från och med idag vet vi ATT den ska ut inom en snar framtid. Nina är bara bekymrad att magen spricker först innan den hinner. Mina goa vilda glada barn.


  • Tina Lisa

    Jättegrattis till lilltösen, Heeso. Hoppas allt funkar bra för er

    Ullen: Jo, det kommer göra ont, men du vet ju också att så fort det är klart så är det glömt. Kan dock vara lurigt att se det så i "stridens hetta" Hoppas du hinner få din tvättmaskin på plats innan det är dags då. Kram och lycka till.

    Amber, vilken grej att se fram emot. Vad skönt ni ska ha det!

    Vabbar idag. Nu är det Elina. 40 grader och huvudvärk, stackars gumman. Börjar bli orolig. Senaste Panodilen verkar inte haft så stor effekt.

  • UllenK

    God Morgon. Här vaknar barnen när M går upp så det är bara att rusta upp själv och hålla koll på "emil" för annars kan vad som helst hända. Officielt första dagen över och känner inte mer idag än vad jag gjorde igår. Gillar läget


  • Daggkåpa

    Vad spännande det är när man går och väntar på nästa bebbe i tråden. SÅg att du gjort ett inlägg vid halvsju imorse, tänkte att nu kanske det har satt igång - men icke Undrar vem som är mest otålig TinaLisa - vad jobbigt för Elina, om febern inte ger med sig eller inte ens går ner av Panodil är det bäst att ringa barnmedicin och rådfråga, det hade iaf jag gjort.

    Nu ska jag olja in ekskivor, ska bygga en tv-bänk till vårt nyrenoverade vardagsrum!

  • Solaris

    Usch, då stackars Elina. Hoppas febern gått ner nu iaf. Feber är inget kul.


    Jättespännande nu, UllenK,men som TinaLisa skrev så så forr det är klart "glömmer" man hur ont det gjorde , men visst blir man lite "påmind" och orolig så här i slutet om hur ont det faktiskt gör.

    Va` roligt att fixa och göra om hemma, Daggkåpa, Josef Frank har  många fina mönster, tycker  jag, så det blev säkert görsnyggt!


    Här har vi haft en hektisk kalas-helg med två halvkrassliga småttingar. Födelsedagen blev lyckad med god tårta, och paket, även om Knut gillade snörena & papprena bäst


    Två nätter i rad har Knut hållit oss uppe pg.a att han inte kunnat sova, misstänker att det är tredagarsfeber då han varit väldigt varm och gnällig. Har ni några tips vad man kan göra mer än att ge panodil Supp så han kan sova?


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Heeso

    Väntar med spänning Ullen.

    Här går livet sakta...men det är väldigt skönt. Jag fick mig nog en "smäll" på svanskotan under förlossningen för har grymt ont i den och det är också det som gör att jag har svårt att sitta. Allt annat känns som att det läker och blir bättre för varje dag men värken i svanskotan blir faktiskt nästan värre.
    Men idag var de här från BVC och hon sa att den kan få sig en törn under förlossningen och att det dessvärre kan ta tid innan det blir bra...
    Daggkåpa: vet du nåt om det? Ska man kontakta nån eller bara avvakta på att det ska bli bättre?

    Vet vilken tapet ni valt Daggkåpa. Den är super fin!!! Vi tänkte ha en av Josef Franks andra tapeter i vår hall faktiskt. Tycker också om hans mönster väldigt mycket.

  • gravid74

    I helgen var vi i Sunne och åkte lite slalom. Axel var inte så sugen på att åka men han fick låna sin kompis skidor i några åk så han fick testa på det. Han tyckte nog att det var ganska kul men han var som en hösäck och vägrade att stå själv på skidorna. U och jag delade på ett par skidor och ett liftkort eftersom vi ändå inte kunde åka tillsammans. Jag fick åkt en del så jag var nöjd. Vi bodde på ett hotell där en två-rätters middag ingcik varje kväll. Mycket trevligt att sätta sig vid dukat bord och slippa åka iväg till någon restaurang på kvällen.

    Inatt blev Anton förkyld så vi har knappt sovit i natt hoppas att natten blir bättre.

    Heeso: Nyfiken på namn


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • UllenK

    Skriver som en kratta gör jag{#lang_emotions_embarassed} Kan man skylla på gravidhormoner?

    Dagen har sin gilla gång och det kommer delar av slempropp hela tiden, men inga värkar. Blir den 1 som jag sagt hela tiden

    Heeso: Ja, namn, vad ska lilla heta? Låter inget vidare med svanskotan Slipper jag gärna.


  • Heeso

    Namn finns dessvärre inget ännu...och som det ser ut nu lär det dröja...inte för att vi är oense eller så men ingen av oss verkar ha någon "bestämd" åsikt bara.... så vi testar lite olika...

Svar på tråden *Snackis 10*