• Svar på tråden *Snackis 10*
  • Anonym (Kaffedraken)

    I mitt sökande på nätet efter någonstans att skänka alla mina överblivna barnkläder så hittade jag www.barniallt.se
    De stöder en insamlingsresa till ett barnhem i Litauen. Lördagen den 27 mars står lastbilen utanför deras butik och samlar in kläder, mat hygienartiklar mm. Allt står på deras hemsida, gå in och läs om ni är intresserade.
    Nu måste jag bara leta fram mina banankartonger på vinden och packa allt.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • Anonym (Kaffedraken)

    VILKEN BRA SIDA STINA. Hade väldigt mkt bra grejor också...särskilt för oss som skall resa till Thailand i höst

  • Anonym (Kaffedraken)

    Tänkte bara titta in och tala om att vi lever.
    Här börjar dagarna bli bättre och bättre. Vår lilla kille är så snäll, äter bra, sover otroligt bra och ler under hela hans vakentid. Vad har jag gjort för att få ett så lyckligt barn?

    Jag börjar känna mig bättre och tänkte jag skulle dyka upp här lite mer nu, om ni fortfarande vill se mig vill säga :)
    Tänkte, om jag fick, kanske komma på någon av träffarna, vi brukar ha så roligt på dem och jag behöver verkligen komma hemifrån och träffa trevliga människor.

    Efter jag fick Tobias ville jag aldrig i mitt liv ha fler barn, har stött på många som är förundrade att jag faktiskt skaffade fler när det gick så fel med Tobias, nu, vill jag bara ha fler barn. Den kärleken man känner, moderskärleken är underbar och denna lilla bebis, underbar. Kan tänka mig 10 till :)

    Hoppas allt är bra med er alla. Ser att några är på väg att "ploppa" jag hoppas allt kommer gå underbart bra för er.

    Kramar till er alla.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Kul att se dig här Trollsan. Vad härligt att du får känna så starka moderkänslor denna gång. Klart du ska hänga med på nästa träff

    Idag har jag och pojkarna varit på Burratino dockteater och såg Pinnochio. Vi hade med min pappa och det var bra för han betalade Sen gick vi hem till honom och åt lunch. På spårvagnen hem vid två slocknade båda killarna. Eftersom jag hade Axel sittande bredvid mig ocheftersom han verkligen behövde sova åkte jag till ändhållplatsen och vände.Chauffören tyckte att jag skulle gå av där men efter lite tjat fick jag stanna kvar.

    Om någa veckor ska vi till Ullared när vi ändå ska vara i närheten. Igår frågade jag Axel om han ville åka till Ullared. Då sa han. Nej jag vill åka till brädaffären Han älskar brädor och han har så många projekt som han ska göra till sommaren med brädor. Bl a ska han bygga ett segelfartyg i trädgården


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • Anonym (Kaffedraken)

    Instämmer med Heeso, de verkar ha ett digert utbud av barnprylar på Barniallt, Stina. Har för mig att den butiken ligger uppe i Strömmensberg om jag nite minns fel.
    När jag jobbade i äldrevården jobbade jag på ett boende i närheten.


    Varmt välkommen tillbaka, Trollsan, såklart du ska hänga med oss här och även på träffarna!
    Måste kännas underbart nu, blir nästan lite rörd till tårar(glädje) när jag läser ditt inlägg.

    Mysigt med dockteater, gravid, och trevligt att "få" det.
    Jag var på Buratino en gång med Alida innan vi flyttade från stan, riktigt mysig teater om jag får säga det själv. Vill definitivt gå dit igen.
    Vilken händig kille, kanske blivande snickare?

    Det har uppstått ett vattenläcka på Alidas förskola så två avd. har de fått stänga så , på Alidas gamla avd. har de trängt ihop de som är utan lokal .
     Alidas grupp är på grannavd, vilket är jättetrångt och kaotiskt så hon får vara ledig denna veckan tills de fått flytta in i sin nya lokal.

     Det bästa av allt är att jag "får" de dagarna tillgodo som hon inte är där denna veckan och får välja en måndag eller fredag om jag vill Annars går hon ju alltid tis,ons.tors.


     


    Alida 060928 & Knut 090321
  • Anonym (Kaffedraken)

    Ett tag sedan vi hörde från Heeso så nu har hon nog fått sin bebis. Spännande vad det blev för en filur

    Idag har vi haft en härlig dag. Först promenerade vi in till stan och fika och shoppade lite. När vi kom hem var vi bjudna på grillning hemma hos Axels dagiskompis. DE bor alldeles vid skogen så vi grillade korv i solen utanför deras trädgård och sen gick vi in och fikade. Barnen lekte jättebra och vi vuxna han sitta och snacka i fred.

    Nu ska jag gå ner och se melodifestivalen. Tror att jag ska heja på Salem Al Fakir.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
  • Anonym (Kaffedraken)

    ooops...har inte fått än gravid...sorry...har bara glömt gå in här och "anmäla" mig...så nu går jag på en veckas övertid...segt...försöker "njuta" så gott det går men det är svårt när man är som en elefant...
    Känner mig dock inte jätte stressad över att bäbisen måste komma...vet ju att den kommer nån gång...är mest spänd inför hur värkarna skall kännas och hur jag kommer att klara dem...har ju inte fött vanligt nån gång...

    Lovar att höra av mig så fort jag kan...

  • Anonym (Kaffedraken)

    Heeso - Jag hade också hunnit börja undra. Känner igen elefantkänslan - men nu är det i alla fall inte långt kvar. 

    Själv har jag migrän och har redan petat i mig min dygnsdos paracetamol - och nåt annat får jag ju inte ta mot migränen än på ett tag. T o m efter bebisen är ute är det meckigt med migränmedicin för man får inte amma på 24 timmar efter man tagit den. Fast då får man ju ta diklofenak i alla fall... Längtar
    Så jag tänker gå och lägga mig. Lämnar köksröj och nattning till min kära make. Sov gott.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hoppas ni får era små snart Heeso & Ullen, det är tungt i slutet.
    Heeso kanske t.o.m har fått! Hoppas!

    LMH, kan förstå att du känner dig snuvad på en normalförlossning, men ett snitt är ju bra också även om det medför en del risker. Huvudsaken är att allt går bra med mor och barn.

    Stina - Ibland är allt emot en och det känns helt botten, men man får då se på vad man har istället.

    Kul att höra att allt är bra med er Trollsan. Klart du ska med på träffen.

    Tänk vad tiden springen iväg, idag är Max redan 1 år! Jag blir helt gråtfärdig och nostaligisk när jag tänker på vilken underbar dag vi hade för ett år sen. Jag hade inte kunnat be om en mer perfekt förlossning.
    Vi fick reda på för ca två veckor sen att R blir återanställd, det känns väldigt skönt. Det medför att jag blir föräldrarledig längre än planerat, ett helt halvår. Så jag kommer vara hemma sommaren ut. Det känns helt ok att få chans att mysa med grabbarna hela våren och sommaren, känns som jag har vunnit den tiden på lotto! Nu ska jag verkligen njuta av sista tiden som föräldrarledig!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Grattis Max och vad skönt Barbella att R fått jobb och att du kan vara hemma ett halvår till. Usch jag har bara 2,5 veckor kvar tills jag ska börja jobba. Men jag ska ju bara jobba 3 dagar i veckan så jag har lite av det gottiga kvar.


    ~Axel 060910 + Anton 090331 ~
Svar på tråden *Snackis 10*