• MrsR

    Tvillingar i april, tråd 3

    Såg att tråd nr 2 är stängd och startar härmed en ny för slutspurten innan alla våra småttingar kommer ut.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-09 12:05
    Tillägg: Det verkar ha kommit in en massa spaminlägg i tråden, "våra" inlägg finns från trådstart tom s 13 och börjar sedan på s 26 igen.

  • Svar på tråden Tvillingar i april, tråd 3
  • MrsR

    Idag är jag så trött, så trött, lite illamående och körig i magen. Vill bara sova....... är inte nåt vidare sällskap för familjen på en härlig solig lördag.

  • Billie
    MrsR skrev 2010-03-20 14:51:57 följande:
    Idag är jag så trött, så trött, lite illamående och körig i magen. Vill bara sova....... är inte nåt vidare sällskap för familjen på en härlig solig lördag.
    Usch, så trist! Illamående har båda mina tidigare förlossningar startat med, kanske är nåt på G?

    Jag har haft en kanonhelg med mycket energi, var tom på mässa hela dagen igår, både för att träffa folk och jobba lite. Sen så har vi varit barnlediga lör-sön (lill-moster lånar barnen) så vi har fått gjort en del omorganiseringar här hemma i garderober, byråer osv. Tar aldrig slut!!!

    Maken skulle kolla in Mitsubishi Grandis igår, tyvärr blir det ingen sådan ny för oss för den slutade tillverkas vid årsskiftet. Vi som ska byta tjänstebil och då ska vi byta till en ny bil kan alltså ej köpa den, trist för vi har hört så mycket bra om den.
  • Billie
    Hinos skrev 2010-03-19 11:46:56 följande:
    Igår drog Signe ur sin sond och sen dess har hon bara ammat och ändå fått i sig vad hon behöver!! Äntligen börjar det släppa... nu ska vi bara amma i ett dygn utan att väga henne och sen ska vi se hur mycket hon väger imorgon och hur mycket hon får i sig...Så nu börjar vi närma oss hemgång - äntligen
    Härligt, hoppas hon är duktig på att äta!
  • MrsR
    Billie skrev 2010-03-21 12:59:21 följande:
    Usch, så trist! Illamående har båda mina tidigare förlossningar startat med, kanske är nåt på G?Jag har haft en kanonhelg med mycket energi, var tom på mässa hela dagen igår, både för att träffa folk och jobba lite. Sen så har vi varit barnlediga lör-sön (lill-moster lånar barnen) så vi har fått gjort en del omorganiseringar här hemma i garderober, byråer osv. Tar aldrig slut!!! Maken skulle kolla in Mitsubishi Grandis igår, tyvärr blir det ingen sådan ny för oss för den slutade tillverkas vid årsskiftet. Vi som ska byta tjänstebil och då ska vi byta till en ny bil kan alltså ej köpa den, trist för vi har hört så mycket bra om den.
    Inget på G här, bara ont om plats i magen skulle jag tro. Jag brukar faktiskt ha extra mycket energi dagarna innan det sätter igång, och det har jag inte i nuläget ; ).

    Vilken härlig helg du verkar ha!
    Håller med om att organiserandet aldrig tar slut, jag gjorde ett ryck i torsdags  och fredags, får ta tag i det imorgon igen.

    Vi köpte begagnad bil, det passar inte oss att byta till 7-sitsig tjänstebil, då skulle maken inte kunna skjutsa runt barnen när jag börjar jobba och han ska vara FL.

    Här står en köttgryta på spisen och puttrar och luktar gott! Ska ge den en timme till innan det blir mat på bordet.
  • MrsR

    Hohoooo -  vad tomt det är här!

    Är ni och föder barn? Eller ni kanske har ett liv utanför cyberspace.


     


    Idag har jag varit riktigt duktig och organiserat bort hela stora högen med VIKTIGA PAPPER som har en fömåga att bara växa och växa.

  • Billie

    Nä, inga barn här inte....men jag önskar att var på G!!! Har hemmajobbat lite idag, mailat massor och sen så har tvättmaskinen gått i ett. Hua, tänk när man har 6 pers att tvätta till, ex 4 tonåringar - vilka berg det kommer att bli!

    Ikväll blir det filmmys i soffan med maken om han inte somnar medans han lägger kidsen vill säga...

    Ida måste väl ha fött nu eftersom hon ej synts till!?!?

  • MrsR

    Ja, herregud vilket tvättberg med fyra tonåringar, för att inte tala om matkassarna!

    Mysigt med film!
    Jag är fortfarande kass i magen, funderar på om det är Losecen som ger såna biverkningar hos mig.

  • Toratenshi

    Inga barn här heller än. Själv har man varit på TUL idag! Inte konstigt att jag känner mig stor och tung nu! Min 1a väger 2600gr och 2an 2300! Mycket bäbis att kånka på! Tvåan hade dessutom vänt på sig! {#lang_emotions_surprised} Både vi och BM blev rejält överaskade,så nu ligger h*n med rumpan ner. Trodde inte dom kunde vända sig så här sent. Det är ju inte direkt gott om plats om vi säger så. Nu känner man sig bara tyngre och tyngre för varje dag.

  • MrsR

    Ja, jag undrar också hur det gått för Ida?

    Toratenshi - vad härligt att bebbarna växer så bra! Men tungt för mamman såklart.
    Jag ska på TUL på  tisdag nästa vecka, ska bli spännande!

    Billie -  får jag fråga vad du jobber med hemifrån? Bara nyfiken på de hemmajobb som finns. Jag får alltid karriärsfunderingar när jag är föräldraledig och funderar på hur jag ska kunna ändra jobblivet för att få livet att kännas lättare för familjen. Jobba hemifrån är på sätt och vis så skönt!

  • Billie

    Jag är säljcoach för ett klädmärke som jobbar med hemförsäljning (vill ej göra mer reklam här), så i min grupp ingår det 23 tjejer som jag "tar hand om" + att jag även är säljare själv såklart. Detta är 50% sysselsättning, resten jobbar jag på mitt vanliga jobb (men är sjukskriven från det sedan dec-09).

    Jag är glad att slippa fler TUL, tycker att de är skitjobbiga både psykiskt och fysiskt för det är svårmätt och att de alltid fått göra om våra med läkare efteråt. Kolla flöden i navelsträng osv som gör en lite extra nervös. Min ena har ju också vänt på sig precis, verkar inte vara nåt besvär alls om de väl bestämt sig. Mina var ju 2100 och 2600 den 12/3 så jag gissar på ca 200-300g var till nu. Så om det kommer ut bebbar närmare 3kg blir jag inte alls förvånad. Sen så har jag hört att TUL ofta ligger i underkant på sanningen, alltså så är det oftast större bebbar än vad de får måtten till.

    Idag öser regnet ner, hoppas snön försvinner snart så att det blir barmark när det är dags för barnvagnskörande!

Svar på tråden Tvillingar i april, tråd 3