• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Här pratar vi vidare om våra små troll som föddes i oktober 2007{#lang_emotions_heart}, om deras syskon, om ev nya syskon och allt mellan himmel och jord!!! Välkomna nya som gamla !!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11
  • zummar

    vi måste flytta ca 15mil...inte så långt, det GÅR att pendla men kanske inte med hans arbetstider. (börjar kl 5 för mjölkning)
    Men ja, 15mil är ju bara ett spott i mississippi jämfört med 95 till kalmar =)

  • Anksan

    Grattis zummar! Vad roligt att få bo ihop som en familj. :) Dubbla hyror är inte så roligt, men tack och lov för en begränsad period. Har ni tur kanske lägenheten du har nu går att få hyra ut tidigare?

    Idag är jag hemma alldeles ensam. Sambon har åkt ner till gbg för att jobba på plats tills imorgon (konsult, jobbar hemifrån resten på detta projekt). Isak är på dagis och jag är hemma från jobbet pga strulig mage. Är såå less på min mage och graviditeten gör det nog inte lättare precis. Har fått konstaterad stressmage. Vet int eom jag känner mig så stressad men iaf. Måste sköta mathållningen och det tycker jag att jag gjort men nu ballade den ur iaf. Men men det går ju över rätt snart iaf. Hoppas jag :)

    Gått i i v 38 nu. Har fixat lite i helgen. Tagit fram bebiskläder, fixat i sovrummet och monterat spjälsängen, handlat nytt spjälsängsskydd (Isak var med och valde, Pingu blev ju självklart vinnaren =) )

    Hoppas alla sjuklingar krya på sig! Att må dåligt själv är verkligen ingen hit, men när de små mår dåligt mår man ju själv etter värre för deras skull.

    Nu ska jag pilla i mig lite frukost.

  • zummar

    anksan: ja man kan ju hoppas men tyvärr så ligger den lite avsides...o är ganska dyr för platsen där den ligger. Att jag hyr den är endast pga jag fick panik och behövde nånstans att bo när J skulle födas. Kände att jag inte kunde fortsätta bo hos mamma då.
    Problemet är väl mest att jag vet inte om vi har så pass mycket pengar att vi klarar dubbla hyror eftersom det skulle innebära närmare 10000 per månad. Vi har ju två barn också, dom måste ju ha mat =)
    förhoppningsvis så löser det sig.
    SKulle vilja säga upp den här lghn NU men om man inte hittar ngt inom 3månader så är det ju lite knivigt för då har man ju ingenstans att bo....*suck*

    JObbigt med stressmage...huvva! Hoppas den lugnar ner sig snart!

  • trazzlan

    anksan: Vad mysigt att boa Bebisen kan ju komma när som helst nu ju!

    zummar: Ja flytta hem till mamma igen kanske inte är någon bra idé?


    Tänk att få fyra så unika gåvor!
  • Nufsan

    Zummar, vad härligt att det iaf finns ett slut på särbo-livet! Hoppas det löser sig smidigt för er!

    Anksan, oj nu närmar du dig verkligen slutet! Pingu var ett bra val av Isak =P


    Här rullar allt på och nog är det fullt upp. Jonna är numera torr om dagarna och hon måste ha dörren öppen till toa, för hon får lite panik tror jag att hon inte ska hinna annars och Karl älskar toan =P Blir mycket spring vill jag lova.


    För att inte tala om i morse. Jag gick in med Jonna i grovköket för att tvätta henne och klä på henne för dagen och rätt som det är så smälls dörren igen och en liten Karl står upp mot dörren utanför... Skulle jag putta upp dörren så hade jag haft honom i golvet = att han skulle slå huvudet i stengolv... Turligt nog var de stora hemma så jag ropade ner Matilda så hon tog bort Karl, haha.


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • trazzlan

    nufsan: Vilken duktig Jonna som är torr! Här är det långt kvar....men det är ju ingen brådska iofs.


    Tänk att få fyra så unika gåvor!
  • Line79

    Zummar- Äntligen! Stort grattis till er. Hoppas verkligen att det löser sig med hyran nu bara!

    Vad stora alla små bebisar har blivit. Tycker att de nyss kom till världen:-0

    Nufsan- Hi hi, ja tur att de var hemma.

    Anksan- Du kanske ska passa på att vara hemma & boa & mysa ordentligt nu när det snart är dax. Stressmage är inte ql

    Idag skulle jag ha en mysdag för att jag börjar sent. Cornelia for till dagmamma kl 7, så jag skulle äta frukost, ta en lång promenad med hunden & träna med honom inför rehab hund utb, sen skulle jag fixa håret. Skulle bara logga in snabbt på datorn & kolla en sak & då har jag fått ett meddelande på fb av min väninna att hennes son tagit livet av sig! 21 år. Han bor i usa med sin pappa & här hemma bor min väninna med sin dotter som är 19 & har cancer. Hon har sin sista behandling på torsdag. Jag blev helt lamslagen, så nu vet jag inte vad jag ska göra. Åka hem till dom? Vill de vara ifred? Ringa?
    Dagen blev verkligen upp & ner...

  • Solrosen82

    Zummar: Grattis till din killes jobb! Skönt att få bo ihop tillslut.

    Nufsan: Kul att hon är torr, där är så himla skönt att slippa bära hem blöjor hela tiden.

    Anksan: Va mysigt att bara gå och vänta på bebis, hoppas magen blir bättre.

    Line: Usch va tragiskt för din väninna! Jag tycler du ska ringa henne och erbjuda dig att komma dit. Vill hon inte det kan du ju säga att hon kan ringa när hon vill om hon behöver prata eller vill ha någon som lyssnar bara.. Fy så hemskt hon måste ha det nu. 

  • zummar

    Line: huvva så hemskt. Om hon har tagit kontakt med dig via FB så kan jag tänka att hon gjorde det för att hon ville att du skulle ta kontakt med henne. Men nu har ju hela dagen gått så jag antar att du redan "löst" den situationen.

    Hmm..ja, det är skönt att vi ska få bo ihop å bli en familj´men samtidigt blir jag helt skräckslagen. Jag menar vi har varit ihop i 5år men aldrig rktigt bott ihop, å nu har jag bott med våra barn så länge utan honom å har en massa rutiner å tankar om det så...ja ni fattar kansek. Men det går nog bra, men lite "rädd" är jag =)

  • Line79

    Tack ska ni ha Kan inte ens föreställa mig hur hemskt det kan vara. Jo jag ringde igår & hon hade sina nära där. Jag ska åka förbi & ta med hennes hund ut idag & hjälpa henne lite mer praktiskt. I morgon är dotterns (förhoppningsvis) sista behandling & det innebär ca 4 dagar då hon bara kräks

    Zummar- Jag förstår din rädsla. Det är svårt att släppa in någon när du har fungerande rutiner. Det är nog bra att allt blir nytt för er båda, ny stad, nytt hem, nytt dagis etc. Jag är övertygad om att det kommer att gå bra för er. Se bara till att ge varandra mycket utrymme & ha respekt för varandra. Jag är sååå glad för er & för era barn!!!

Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11