• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Här pratar vi vidare om våra små troll som föddes i oktober 2007{#lang_emotions_heart}, om deras syskon, om ev nya syskon och allt mellan himmel och jord!!! Välkomna nya som gamla !!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11
  • Solrosen82

    Tråkigt för er som får dras med olika sjukdomar och tandsprickningsbesvär, ljusningen är ju att snart e det sommar! Så det e väl sista förkylningarna m.m. som ska gå en vända nu innan de tar ett uppehåll.

    Anksan: Håller med de andra att det gick lättare med andra barnet. Jag hade inte speciellt jobbiga värkar då vi åkte in, de kom oregelbundet och inte så tätt, men jag kände att de gjorde mycket nytta. När vi kom in var jag öppen 6cm och 3 tim senare var han född. Det har dock tagit ungefär lika länge från första värk med båda barnen, ca 20tim, men jag var bara halva tiden på förlossningen med Zack.

    Fantastic: Av de jag har pratat med som jobbar natt så är det många som säger att de bara orkar jobba natt under en tid, sen blir det för jobbigt. Själv har jag aldrig provat, men vill nog inte heller, tycker om rutiner..
    Skönt att få fara utomlands och vila upp er

  • MrsFreckles

    Anksan - inte langt nu, vad spannande!

    Majsan - usch vad jobbigt med hackiga natter, hoppas tanderna kommer fram snabbt!


    F4 - harligt med semester, behovs efter alla nattvak och en lang vinter. klart ni kommer ivag, det verkar ju som alla flygplatser oppnar nu?


    Ar glad for pa sista dagen pa mitt gamla jobb blev jag erbjuden ett nytt jobb sa borjar den 11 maj - och far da en manads ledigt emellan, harligt! Solen skiner och skiner sa harliga dagar!

  • Nufsan

    Solrosen, snart sommar .... Här är det snöstorm ute och 2-3 cm snö på backen =O



    Här är det ff sjukstuga och hostan de små har är inte att leka med. De hostar så de nästan kräks =S

    Jonna som äntligen hade kommit igång och äta har nu inte ätit sen i måndags Hon ber om mat hela tiden, men så fort hon får tallriken så säger, tack för maten, haha... eller grrr

    Tycker hon tunnar ur direkt!


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • zummar

    HOho..jag är ¨så glad fast jag knappt törs tro på det men M ringde idag å sa att han har fått jobbet i Umeå...sååååååå himla mycket bättre att flytta till Umeå än Kalmar! inte alls lika avsides =)

    Men ja, nu är det ju en himla massa som ska fixas. Säga upp lgh, få en ny, helst hitta ett sommarjobb/jobb, fixa dagisplats, flyttlass, för att inte tala om att PACKA!! *suck*
    Men det är en ganska glad suck...=)

  • MrsFreckles
    zummar skrev 2010-04-23 20:56:14 följande:
    HOho..jag är ¨så glad fast jag knappt törs tro på det men M ringde idag å sa att han har fått jobbet i Umeå...sååååååå himla mycket bättre att flytta till Umeå än Kalmar! inte alls lika avsides =)Men ja, nu är det ju en himla massa som ska fixas. Säga upp lgh, få en ny, helst hitta ett sommarjobb/jobb, fixa dagisplats, flyttlass, för att inte tala om att PACKA!! *suck*Men det är en ganska glad suck...=)
    Men vad harligt att ni antligen far vara tillsammans!!! Grattis!
  • zummar

    tack så mycket!! Åh, jag törs nästan inte säga ngt...är rädd att ngt ska gå åt skogen
    fast jag vet inte vad det skulle vara
    just nu är det v´äl mest det h´är meda tt vi nog kommer att få dubbel hyra som käns jobbigast,,,,

  • trazzlan
    zummar skrev 2010-04-24 11:31:11 följande:
    tack så mycket!! Åh, jag törs nästan inte säga ngt...är rädd att ngt ska gå åt skogenfast jag vet inte vad det skulle varajust nu är det v´äl mest det h´är meda tt vi nog kommer att få dubbel hyra som käns jobbigast,,,,
    Ni har ju dubbla hyror nu också
    Tänk att få fyra så unika gåvor!
  • zummar

    Trazzlan...njae...det har vi inte, han bor i en barack på gården där han jobbar, han"betalar" inte så mycket mer än att han får lite mindre i lön än vad han hade fått om han inte bott där.

  • trazzlan
    zummar skrev 2010-04-24 21:23:50 följande:
    Trazzlan...njae...det har vi inte, han bor i en barack på gården där han jobbar, han"betalar" inte så mycket mer än att han får lite mindre i lön än vad han hade fått om han inte bott där.
    Ok men dubbla hyror blir det ju tyvärr ganska ofta när man flyttar om man verkligen vill ha en särskild lägenhet osv. Hur långt blir det för er att flytta nu? Eller är det pendlingsavstånd för pappan hemifrån där du och barnen bor?*novis på norr*
    Tänk att få fyra så unika gåvor!
Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11