• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Här pratar vi vidare om våra små troll som föddes i oktober 2007{#lang_emotions_heart}, om deras syskon, om ev nya syskon och allt mellan himmel och jord!!! Välkomna nya som gamla !!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11
  • zummar

    Solrosen; va läskigt...mordbrand är ju bara ngt man läser om i deckare tycker jag. Stackars dom där pojkarna som har förstört sina liv för all framtid också.

    Ang, Bjästa så bor jag bara några mil därifrån. Tråkigt att det blev som det blev men jag är nästan än mer förfärad över alla "andra" som nu så hårt fördömmer Bjästa. Jag menar...de gör ju exakt samma sak mot bjästa som invånarna gjorde mot "linnea". Knasigt va kort folk tänker ibland...jaja, jag hoppas iaf att allt löser sig.

    Hoppas påsken varit bra för er alla

    Jag flydde hem till mamma i helgen eftersom ajg lämnade av M vid tåget på torsdag, huvva så lessamt....så jag behövde lite mamma-tid, slippa sitta i lgh:n när den är alldeles tom men fortfarande liksom andas honom. nä nu blir jag lessen...saknarsaknarsaknar!!!

    ang skrikande barn så tycker jag att barn får skrika. Såklart att om det blir helt överjävligt o okontrollerbart så går jag ut m A men annars så får han skrika.

    FIck förövrigt positiv kritik av en annan mamma (som inte hade några barn med sig) när jag var på en loppis o hade A i en bärsjal. Han ville absolut ner men jag vägrade...såhan började leva rövare.
    DÅ kom hon fram å sa "jag är så imponerad av att du är så lugn, har jsjälv barn o jag tror jag skulle ha låtit honom vinna bara för fridens skull"
    Det värmde. =)

    Kram på er alla!

  • trazzlan

    Hoppas att alla hade en bra påsk och att ni fick med lite vårsolstrålar innan höstvädret kom tillbaka

    Signe diggade detdär med påskägg. Jag ahde köpt en baddräkt och lagt i ägget och en chokladhare. Baddräkten slängdes åt siodan och så skrek hon lyckligt...KOKLAD!!

    Apropå våren...om den nu kommer tillbaka..vad har ni för skor till barnen? Just nu kör vi med kavatkänga och gummistövlar men om det blir varmare blir ju det lite varmt...


    Tänk att få fyra så unika gåvor!
  • trazzlan

    Ja det blir nog gympaskor av ngt slag. När mina stora barn var små hade man typ kavat promenadsko men det känns lite omodernt nu...eller? Jag är lite rädd att det ska bli för varmt med gympasko, men det får väl bli någon i skinn om det finns.


    Tänk att få fyra så unika gåvor!
  • majsan801

    Hej in och vinkar lite
    Har varit inlagd med thea sen i tisdags. Många undersökningar och prover har det blivit. Positiva är att inga hjärnskador el tumörer är hittade. Men hon har förtätningar i skallbenet där det ska vara håligheter. De vet inte vad det är och vad de ska göra åt det och om det är det som påverkar hennes ögon. Grymt jobbigt är det att vara på sjukhus iaf (hemma nu).  Hon sover fortf skit fast hon somnar helt själv i sin egen säng men inte sover hon längre för det inte. Nej nu är det lite motigt.

  • Nufsan

    Trazzlan, ja håller med... Det känns lite omodernt med Kavat numera =P

    Majsan, fy vad jobbigt med sjukhusvistelse! Skönt att det inte är ngra hjärnskador eller tumörer! Hoppas de hittar orsaken till förtätningarna och att det går att göra något åt, om det påverkar hennes syn! Kram <3


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • trazzlan

    majsan: Jag förstår att det är tufft just nu men som nufsan sa...skönt att de kunde utesluta tumörer. När kan  ni få besked om vad förtätningarna orsakas av? Lycka till med allt och njut av hemmalivet nu! Kram!!


    Tänk att få fyra så unika gåvor!
  • singstar76
    Zummar - håller med ang Bjästa historien.. Har blivit en riktig soppa med allt det där. Det är aldrig okej med hot/förtal mot någon!!
    ursch jag fattar inte att du orkar ha det som du har det med ditt förhållande. Jag blir har svårt att somna ibland när sambon går in och sover i ett annat rum (han har sömnproblem). Tråkigt att ni inte kan bo på samma ställe...Måste kännas riktigt jobbigt!

    majsan - Stackars er *Styrkekram* Hoppas dom lyckas hitta nån bra lösning för Thea!

    trazzlan - Just nu kör vi stövlar..Bara allt vatten torkar upp så får det bli nyinköpta spindelmannengympaskor för eddie
    Edward 071006 - mammas prins
  • Nufsan

    Här kör vi också bara gummistövlar, fodrade är dom dessutom, men det är mest för att jag har inga andra åt henne, hi. Ska väl köpa "riktiga" strax, men de är ju så dyra.

    Köpte till Karl häromdagen och de kostade 250 kr, trodde jag skulle svimma =(

    Jonna är inne i ett evigt ritande och jag måste visa vad duktig hon är. Är inte mkt för att skryta om mina barn, men jag är så imponerad av henne att jag grät en skvätt . Bilderna finns inne i min blogg.

    http://nufsan.blogg.se/

    Hoppas ni alla har det bra i den underbara solen som skiner...


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11