• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Här pratar vi vidare om våra små troll som föddes i oktober 2007{#lang_emotions_heart}, om deras syskon, om ev nya syskon och allt mellan himmel och jord!!! Välkomna nya som gamla !!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11
  • singstar76
    Nufsan - Jamen herregud vad duktig tjejen är på att rita!!! Då får man skryta!! {#lang_emotions_laughing} Det är ju synnerligen ovanligt att dom ritar såna gubbar när dom är så små. Huvudfotingarna kommer ju först och det har vi 3-4 åringar på jobbet som inte ens klarar av.
    Eddie ritar bara streck han!
    Edward 071006 - mammas prins
  • Nufsan
    singstar76 skrev 2010-04-12 17:37:55 följande:
    Nufsan - Jamen herregud vad duktig tjejen är på att rita!!! Då får man skryta!! Det är ju synnerligen ovanligt att dom ritar såna gubbar när dom är så små. Huvudfotingarna kommer ju först och det har vi 3-4 åringar på jobbet som inte ens klarar av.Eddie ritar bara streck han!
    Haha, ja jag är så förvånad. Har ju märkt att hon gärna ritar "saker" och hon sitter och är så koncentrerad och eftertänksam när hon ritar, hi, och det utvecklar sig för varje vecka tycker jag =)

    Min systerdotter är snart 5 år och hon har precis börjat rita kroppar på hennes gubbar hon med och mina stora tjejer har följt den "vanliga" utveckling med huvudfotingar först.
    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • trazzlan

    Men nufsan vilken konstnär ni har i familjen! Signe ritar mest kludder....fast det tycker ju inte hon förstås, och det är ju snyggt kludder Är de stora tjejerna också duktiga på att teckna?


    Tänk att få fyra så unika gåvor!
  • Nufsan
    trazzlan skrev 2010-04-12 20:41:54 följande:
    Men nufsan vilken konstnär ni har i familjen! Signe ritar mest kludder....fast det tycker ju inte hon förstås, och det är ju snyggt kludder Är de stora tjejerna också duktiga på att teckna?
    Ja det tycker jag nog att dom är, men inte när de var så här små =)

    Däremot är ju min syster jätteduktig och Jonnas faster är också bra på att rita / måla =)
    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • tussimamma

    Nufsan- vad duktig hon är! Mira ritar bara maskar. Olika långa krokiga maskar ;)

  • MrsFreckles

    majsan - usch vad jobbigt, men skont att de inte hittade nagra tumorer. hoppas de finner en losning pa problemet. *kramar*


    nufsan - oj vilken duktig tjej, mycket imponerande! en ny Picasso kanske!?


    Har har jag njutit av min forsta arbetsfria dag Japp, jobbade sista dagen pa jobbet i torsdags! Kanns bade skont och spannande, men liiite laskigt med. Har dock en del pa gang, och har en del ideer sa ska njuta av fritiden medans jag har den.

  • Nufsan

    Tack tjejer!

    Olimpia hur går det med ditt doulande? Nu när det inte blir fler barn här så skulle jag nog också vilja jobba som det =))


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • MrsFreckles

    Nufsan - ska faktiskt ga pa uppfoljningsbesok idag hos en kund som fick en liten son for ett tag sedan, tyvarr kunde jag inte ga pa sjalva forlossningen da jag jobbade sa "delade" med en annan doula, manga jobbar med en back-up.

    det ar tyvarr inte sa mycket pengar nar man fortfarande ar trainee sa inte sa realistiskt att gora det heltid just nu, sedan ar det ju lite svart med forlossningar - man kan liksom inte planera och behover man barnvakt och sa. men hade tankt att ocksa vidareutbilda mig till sk livs och ledarskapscoach och kanske kombinera!

    det ar ju verkligen ett underbart jobb, och man kan ju kombinera som manga gor, med tex massage, ha work shops mm. har ar marknaden stor for det i alla fall. har en kompis i Stockholm som ar doula, hon har ocksa ett annat jobb dock. sag till om du vill ha hennes mejl och vill veta mer?

  • Nufsan

    Olimpia, nej förstår att det kanske inte är så lätt att leva på och här i Sverige tror jag det är än sämre möjligheter.. Får fundera lite till. Det är ju tiden som är min värsta fiende just nu med fyra barn.

    Shannara, jag förstår dig... jag får ju höra fast jag "bara" har fyra =(


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11