• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    blomman02 skrev 2014-02-08 22:07:22 följande:
    Åhh va kul nu följer vi varandra :) hur gick första sprutan? Jag ska på ultraljud på onsdag, när blir det för dig? Jag tror eg inte att antalet ägg redan nu spelar roll men det känns väl klart bättre än om hon sett två. Samtidigt behövs det bara ett guldägg! Heja oss!!



    Jag ska på ultraljud dag 7 så jag skulle tippa på fredag då. Ringde idag och spelade in på telefonsvararen att jag började med sprutorna idag. De lyssnar av på söndagar så jag hoppas att de ringer upp mej i morgon eller på måndag. Jag tyckte att det var svårt när man byter mellan de två sprutorna när man gör blandningen. Det läckte en droppe, hoppas att det inte gör något. Och sen är det ju givetvis lite besvärligt att dra upp utan att få en massa luft. Men att sticka är lugnt och det kändes inget att trycka in menopur alls. Men däremot kom mensvärken tillbaks som ett brev på posten! Aaaaj! Men ja jag är igång, och man lär sig väl efter ett tag. Jag hoppas då verkligen att jag inte behöver göra om det fler gånger. Nu håller vi tummarna för oss blomman! Nu ska vi skaffa oss ett plus på stickan
  • Frazze

    Nu ringde de från reproduktionskliniken på Sahlgrenska. Ja jag ska ner på Fredag och göra ul och ta blodprov. Tänk om jag blir gravid nu första försöket, då får jag och mitt ena syskon barn samma år Har du tänkt på det Blomman att det blir en riktig Julklapp vi får och om det skulle gå över tiden kanske 1 jan på min mans födelsedag . Snacka om att drnna veckan kommer att gå långsamt.

  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-02-10 21:10:59 följande:
    Ja visst är det galet när man tänker att det finns en minimal chans att det tar sig på första försöket!! Känner du av nått av sprutorna? Jag tycker drar lite mer där nere än vad det brukar..

    Har jag räknat fel men borde inte beräknad förlossning bli i november om vi skulle bli gravida nu?



    Jo du har rätt Blomman! Jag räknade fel i min lilla värld. Blir bra det för då blir inte mormor alltså min mamma ensam om det. Jag känner kanske lite att det drar där nere, men inte mycket alls. Däremot så tycker jag att det är besvärligt att dra upp vätskan i sprutan! Jag lyckas inte bli av med dessa jäkla luftbubblor på samma sätt som hon sköterskan på kliniken blev. Jag önskar att de vore färdigfyllda istället så att det bara var klart att sticka. I dag är redan dag 4 och i morgon börjar jag med att ta den som stoppar ägglossningen. Var det orgalutran eller den andra? Bäst att kolla det innan jag sätter igång! I morgon var det väl dags för ditt UL? Lycka till!!!!! Jag ska hålla tummarna för dig att allt ser bra ut! Mitt är på fredag, så det känns som evigheter bort. Började du dag ett eller dag två med sprutorna förresten?
  • Frazze
    Zwillinge86 skrev 2014-02-11 10:22:08 följande:
    Oralgutran stoppar ägglossning och Ovitrell stimulerar ägglossning. Håller tummarna för att Vul visar många jämnstora äggblåsor för er båda denna vecka. Önskar er fortsatt lycka till!



    Tack för att ni håller ordning på mej! Jag hann inte kolla imorses. Ja jag lär ju få se på fredag om det är något som har utvecklats. Men när jag var nere på första besöket så såg de ju 4 st jämnstora äggblåsor utan stimulering. Så jag hoppas på att det ser bra ut denna gången oxå med stimulering!
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-02-11 20:25:12 följande:
    Precis imorgon är det dags, ruskigt nervös :S Tänk om ingen växt typ :S Jag började dag 1.. När va det de såg 4 åggblåsor på dig, i torsdags eller då när du va där i höstas? Ikväll blir det tre stick för mig, puregonen blir det två stick då ampullen snart är slut och sedan blir det orgalutranet.. Den ser läskigt stor ut tycker jag!! :S Jag tror inte luftbubblorna spelar jättestor roll, inte om de är små.. Håller tummarna för oss båda!



    Det var i höstas som de såg de 4 äggblåsorna då. Så jag hoppas ju på att kanske frambringa några till i alla fall. Men just nu så känns absolut ingenting inte ett smack! Tänk om jag gör något fel???? Det märker jag i så fall! Ja jag är väldigt trött och har ont i huvudet kanske, men annars inget! Imorgon så blir det två st stick för mej! Menopur och orgalutran! Lycka till! Skriv gärna och berätta hur det gick!
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-02-12 16:59:09 följande:
    Dagens ultraljud va ingen solskenshistoria tyvärr. 5 blåsor på höger sida, 8-9mm stora det va ok sa Sophiahemmet men helst skulle de va större. På vänster sida va det 4 st och de va bara 3-4 mm stora :( nästa gång blir på söndag men jag har nog redan kastat in handduken :(



    Nej! Du får INTE ge upp!!!!!! Nästa gång du kommer in så ska du se att det ser bättre ut! Kom ihåg att det bara behövs 1 endaste ägg för att det ska bli något!!!! Lycka till!
  • Frazze

    Bläääää! Ja den måste ju tas så det är bara att sticka på tills den går in! Jag visdte inte att de kollade båda sidorna av äggstockarna. Jag på nåt naivt sätt trodde att det bara var en sida de plockade ifrån. Så är det ju när man får mens så kommer det ju från en sida bara. Ja när jag var nere då i höstas så såg de 4 st jämnstora äggblåsor på en sida. Den andra sidan vet jag inte om de såg något på alls. Men tänk positivt! Du hade ju ändå 5st som kommer att vara färdigväxta stora och starka på söndag. Det kommer gå så bra så! Jag ska ju ner på fredag och få min dom. Jag som du vågar absolut inte tänka positivt! Min mamma tror stenhårt på att det kommer att gå bra och min man känner på sig att det kommer gå bra, men jag vågar inte tro något ifall. Men vi ska klara detta både du och jag! Går det inte första så går det andra gången!

  • Frazze

    Hade inga problem med orgalutran sprutan. Allt går lätt så länge jag tar det på högersidan i magen. Men så fort jag försöker mig på vänster så får jag sticka typ 7 ggr, ja idag gick det inte utan jag fick sticka mer i mitten under naveln. Men på höger så gick orgalutransprutan in med en gång. Nu svider det typ på hela magen Nu ska jag sova!!!!

  • Frazze
    Vi 5 skrev 2014-02-12 22:57:55 följande:
    Blomman, jag tycker att det låter lovande ändå, men förstår din oro. man har ju nerverna utanpå när man är mitt i det. De ska växa ca 1-2 mm om dagen har jag lärt mig och man tar äl-sprutan när största är ungefär 17 mm. Det borde ju kunna se bra ut på söndag då. Nu är jag osäker på vilken sprutdag du är på iofs. Jag sprutade i 13-14 dagar en gång och den gången blev jag gravid (visserligen missfall men ändå). De gångerna jag sprutade kortare tid blev det inget. Håller tummarna!

    Germany, underbart att höra! Så gulligt när de börjar prata! Och jag hoppas det ska flyta på för dig, läs på amningshjälpen. Jag har för mig jag läst att mensen brukar komma när man har ett visst (lite längre) intervall mellan amningarna. Du skulle iaf kanske kunna sluta amma nattetid tex.

    Här är det bara bra! Vår lilla A är 3 mån och helt ljuvlig. Hon är supersocial och vill titta på allt och "pratar" och skrattar mycket och ofta. Jag vill bara frysa tiden så att jag hinner njuta. Lite problem med min rygg (diskbråck) och sover dåligt, annars är allt bra. E är en underbar storebror och vill ha fler bebisar, "så vi inte saknar A (vår son som omkom) så mycket". Jag är så tacksam att jag inte gav upp!!! Förra året vid denna tid hade jag precis blivit gravid och var SÅ orolig, jag trodde aldrig det skulle gå vägen. Tänk vad livet kan ändra sig. Stor kram till dig som hjälpte mig hålla humöret uppe de jobbiga åren!!!



    Jag har oxå haft diskbråck, men min sjukgymnast säger att disken är helt tömd och att kag i alla fall inte kan få bråck i den igen. Tack och lov för ischiasen var det värsta jag varit med om! 4månader i sträck som man inte vet om man ska svimma eller kräkas av smärta. Men som sagt nu är jag bara stel i ryggen. Jag hoppas innerligt att det ska gå bra om jag nu blir gravid.
  • Frazze

    Hjälp! När jag drog ut orgalutran sprutan så rann en hel del ut! Jag väntade ändå i över 10sek innan jag drog ut den!!! Vad gör jag?? Har detta hänt någon av er förut? Jag ska till göteborg i morgon fm så jag hoppas att inget händer tills dess.

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH