**Den stora feta LCHF-tråden**


Åh... jag hoppas jag får tag i smör. Min man fyller år i dag och i helgen ska vi fira lite med några nära släktingar. Jag skulle så gärna vilja baka något gott (LCHF förståss ).
Hur har ni det med smör i era affärer? Är det helt slut?
Jag får nog besöka någon lite mindre affär och hoppas att de har lite smör kvar.
Måste fråga er.
Jag veckohandlar och det betyder att det jag köper ska hålla i en vecka hemma. Jag har problem med blomkålen som lätt blir lite dålig om jag planerat in blomkål till sista dagen innan ny handling.
Så nu undrar jag om jag kan förvälla blomkålen och frysa in den i buketter? Går den i så fall att koka som vanligt efteråt? Kan man ugnsbaka den blomkålen efter frysning? Det skulle vara så smidigt.
Och om det nu går, hur förväller man blomkål? Koka 5 minuter, eller?
Jur länge håller den i frysen?
Jag drömde inatt att jag skopade in skedar med smör i munnen. Vaknade med illamående. Bläääää
Tog nästan emot att bre smör på skinkrullen imorse.